Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
500 gram taze fasulye
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Tuz, karabiber, pulbiber
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş dakika haşlandıktan sonra soğuk sudan geçirilerek süzülmeye bırakılır.
Tenceremize yemeklik doğradığımız soğan ve sarımsağı birde sıvı yağları koyarak kavurmaya başlıyoruz.
Soğanların pembeleşmesini beklemeden haşlamış olduğumuz fasulyeleri elimizde fazla ezmeden sularını sıkarak tencereye ek ediyoruz.
Ocağımızın altını orta dereceye ayarlayıp orta ara karıştırarak pişirme sürecimize devam ediyoruz.
Baharatlarımızı ekleyerek ocağımızı kısığa alıyoruz. Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram taze fasulye
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Tuz, karabiber, pulbiber
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş dakika haşlandıktan sonra soğuk sudan geçirilerek süzülmeye bırakılır.
Tenceremize yemeklik doğradığımız soğan ve sarımsağı birde sıvı yağları koyarak kavurmaya başlıyoruz.
Soğanların pembeleşmesini beklemeden haşlamış olduğumuz fasulyeleri elimizde fazla ezmeden sularını sıkarak tencereye ek ediyoruz.
Ocağımızın altını orta dereceye ayarlayıp orta ara karıştırarak pişirme sürecimize devam ediyoruz.
Baharatlarımızı ekleyerek ocağımızı kısığa alıyoruz. Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı