Taze Fasülye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1 kilo taze fasülye
2 büyük soğan
2 büyük domates
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz (kendinize nazaran ayarlayın)
Soğanları kavuracak kadar sıvı yağ
Taze Fasülye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri tuzlu suda haşlayarak pişirin suyunu süzün.
Soğanları ve sarımsağı doğrayıp sıvı yağda kavurun.
Sonra kabukları soyulmuş domatesleri küp küp kesip ekleyin ve bir kaç dakika daha kavurup haşlanmış fasulyeleri istediğiniz büyüklükte kesip ekleyin.
Tuz ve istediğiniz baharat varsa ekleyerek bir kaç dakika daha kavurup ocaktan alın ister sıcak ister ılık servis edin.Her öğün yapıp yiyebilirsiniz biz kahvaltılarda daha çok seviyoruz
1 kilo taze fasülye
2 büyük soğan
2 büyük domates
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz (kendinize nazaran ayarlayın)
Soğanları kavuracak kadar sıvı yağ
Taze Fasülye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri tuzlu suda haşlayarak pişirin suyunu süzün.
Soğanları ve sarımsağı doğrayıp sıvı yağda kavurun.
Sonra kabukları soyulmuş domatesleri küp küp kesip ekleyin ve bir kaç dakika daha kavurup haşlanmış fasulyeleri istediğiniz büyüklükte kesip ekleyin.
Tuz ve istediğiniz baharat varsa ekleyerek bir kaç dakika daha kavurup ocaktan alın ister sıcak ister ılık servis edin.Her öğün yapıp yiyebilirsiniz biz kahvaltılarda daha çok seviyoruz