Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
Zeytinyağ
Yarım kilo haşlanmış taze fasülye (ben buzluktan hazır haşlanmış doğranmış fasulye kullandım )
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
1 küp şeker
Tuz
Üzerine ;
Sarımsaklı yoğurt
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Öncelikle soğan ve sarımsakları el rondosundan geçirdim. Küçük küçük doğrayabilirsiniz.
Zeytinyağ, soğan ,sarımsakları kavurdum.
Taze fasulyeleri de ekleyip kavurmaya devam ettim.
Hepsi kavrulduktan sonra salçaları küp şekeri ekleyip güzelce karıştırdım.
Tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm .
Zeytinyağ
Yarım kilo haşlanmış taze fasülye (ben buzluktan hazır haşlanmış doğranmış fasulye kullandım )
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
1 küp şeker
Tuz
Üzerine ;
Sarımsaklı yoğurt
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Öncelikle soğan ve sarımsakları el rondosundan geçirdim. Küçük küçük doğrayabilirsiniz.
Zeytinyağ, soğan ,sarımsakları kavurdum.
Taze fasulyeleri de ekleyip kavurmaya devam ettim.
Hepsi kavrulduktan sonra salçaları küp şekeri ekleyip güzelce karıştırdım.
Tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm .