Son konular

Taze Fasulye Kavurması

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
Zeytinyağ
Yarım kilo haşlanmış taze fasülye (ben buzluktan hazır haşlanmış doğranmış fasulye kullandım )
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
1 küp şeker
Tuz
Üzerine ;
Sarımsaklı yoğurt

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı

Öncelikle soğan ve sarımsakları el rondosundan geçirdim. Küçük küçük doğrayabilirsiniz.
Zeytinyağ, soğan ,sarımsakları kavurdum.
Taze fasulyeleri de ekleyip kavurmaya devam ettim.
Hepsi kavrulduktan sonra salçaları küp şekeri ekleyip güzelce karıştırdım.
Tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm .
 

Similar threads

  • Soru
Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo taze fasulye 1 orta uzunluk soğan 1 küçük uzunluk domates 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı tuz pul biber karabiber Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Yumurtalı Taze Fasulye kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu) Tanımı İçin Materyaller 500 gram taze fasulye 2 yumurta 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası Çay kaşığı ucuyla karabiber pul biber tuz Üzeri İçin 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak Yumurtalı Taze Fasulye kavurması (Sarımsaklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo yeşil fasulye 1 adet soğan 2 su bardağı yoğurt 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeler ayıklanarak üstünü geçecek kadar su ve tuz ek edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo fasulye turşusu 2 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası (İsteğe bağlı) Yarım yemek kaşığı domates salçası Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ 2 adet domates Yarım çay bardağı sıcak su Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler 500 gram taze fasulye 1 büyük uzunluk soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı zeytinyağ Tuz, karabiber, pulbiber Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Üst Alt