Terbiyeli Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı beyaz yahut tam buğday unu
3 küp ilikli kemik suyu ( isteğe bağlı )
2 küp peynir altı suyu ( isteğe bağlı )
4 su bardağı su
3 orta uzunluk dilim bal kabağı
1 tatlı kaşığı tereyağı
Terbiyeli Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle 2 yemek kaşığı unu, ilikli kemik suyu,peynir altı suyu ve 4 su bardağı suyu tenceremizde un çözülene kadar karıştıralım.
İçerisine tereyağını ve kabakları da ekleyip yumuşayana kadar kaynatalım.
Blenderdan geçirelim ılıdıktan sonra servise hazır
Terbiyeli Bal Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yemek kaşığı beyaz yahut tam buğday unu
3 küp ilikli kemik suyu ( isteğe bağlı )
2 küp peynir altı suyu ( isteğe bağlı )
4 su bardağı su
3 orta uzunluk dilim bal kabağı
1 tatlı kaşığı tereyağı
Terbiyeli Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle 2 yemek kaşığı unu, ilikli kemik suyu,peynir altı suyu ve 4 su bardağı suyu tenceremizde un çözülene kadar karıştıralım.
İçerisine tereyağını ve kabakları da ekleyip yumuşayana kadar kaynatalım.
Blenderdan geçirelim ılıdıktan sonra servise hazır
Terbiyeli Bal Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı