Son konular

Terbiyeli Etli Havuç Çorbası

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Terbiyeli Etli Havuç Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 kase kuşbaşı et
1 büyük rendelenmiş havuç
Tereyağ
Sıvı yağ
2 diş sarımsak
Kıvama nazaran su
Terbiyesi için gerekli materyaller;
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Sosu için;
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 kırmızı toz biber

Terbiyeli Etli Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel düdüklüde eti pişirelim öbür bir kaba terbiyenin materyallerini koyup, etin suyundan 2 kepçe koyup, terbiyeyi ılıtalım.
Tencereye yağları koyup, havucu kavuralım ve suyunu ayarlayıp, pişmeye bırakalım.
Pişen çorbaya karıştırarak terbiyeyi ek edelim ve pişmeye bırakalım.
Hoş pişmiş olan çorbaya tavada yağ ve biberi kızartıp üzerine dökelim.
En son birazcık dere otu ince kıyılmış çorbaya ek edelim bir taşım daha kaynatıp, altını kapatalım afiyet olsun.
Terbiyeli Etli Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Şehriyeli Terbiyeli Mısır Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı arpa şehriye 2 kutu mısır Şehriyeyi haşlamak için; Su 1 tatlı kaşığı tuz Terbiyesi için; 3 yemek kaşığı süzme yoğurt 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un Sosu için; 1 yemek kaşığı tereyağı Sıvı yağ 1 tatlı kaşığı nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Kıymalı Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı arpa şehriye 1 büyük uzunluk rendelenmiş havuç 250 gram kıyma Tereyağ, sıvı tuz Kara biber Terbiyesi için gerekli gereçler ; 3 yemek kaşığı süzme yoğurt 3 yemek kaşığı un 1 yumurta sarısı Yarım limon suyu Kıymalı Terbiyeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Brokoli Ve Havuçlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 adet havuç 2 diş sarımsak 3,4 kol brokoli 1 çay bardağı tel şehriye 2 su bardağı tavuk suyu 3 su bardağı su Terbiyesi için 1 büyük kase yoğurt 1 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un Üzeri için Sıvıyağ Nane Pul biber Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Yöresel Sıcak Harput Çorbası (Terbiyeli Etli Nohutlu) Tanımı İçin Malzemeler 300 gram küçük doğranmış kuşbaşı et 2 orta uzunluk patates Yarım su bardağı haşlanmış nohut 6-7 su bardağı su Tuz Terbiyesi için; 2 su bardağı yoğurt 1 tane bütün yumurta 2 yemek kaşığı un Üzerine; 1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Et Suyuna Terbiyeli Erişte Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı erişte 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, kırmızı toz biber Çorbanın kıvamına nazaran su Terbiyesi için ; 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağ Kırmızı toz biberi Üzeri için; 1 tatlı kaşığı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Üst Alt