Tiramisu (Orijinal) Tanımı İçin Malzemeler
2 paket kedidili
500ml kahve
Kreması için;
1 fincan toz şeker
3 adet yumurta
1 paket kremşanti
1 paket maskarpon (Krema yahut labne)
Tiramisu (Orijinal) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Toz şekeri yumurta ile çırpın 5 dakika.
Kremşantiyi ekleyin ve çırpın 5 dakika.
Üzerine maskarpon yahut krema yahut labne ekleyin, çırpın 5 dakika.
Kahve ve kedidili hazırlayın.
Küçük hoş bardaklara kedidilini kahveye batırıp bardaklara döşeyin.
Kahve ile ıslatılmış kedidilinin üzerine yaptığımız krema ekleyin ve tekrar kedidili kahveye ıslatıp, tekrar üzerine krema ekleyin.
Son olarak üzerine hafif kakao serpin çay süzgeciyle.
Buz dolabında 7-8 saat dinlendirin. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Tiramisu (Orijinal) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 paket kedidili
500ml kahve
Kreması için;
1 fincan toz şeker
3 adet yumurta
1 paket kremşanti
1 paket maskarpon (Krema yahut labne)
Tiramisu (Orijinal) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Toz şekeri yumurta ile çırpın 5 dakika.
Kremşantiyi ekleyin ve çırpın 5 dakika.
Üzerine maskarpon yahut krema yahut labne ekleyin, çırpın 5 dakika.
Kahve ve kedidili hazırlayın.
Küçük hoş bardaklara kedidilini kahveye batırıp bardaklara döşeyin.
Kahve ile ıslatılmış kedidilinin üzerine yaptığımız krema ekleyin ve tekrar kedidili kahveye ıslatıp, tekrar üzerine krema ekleyin.
Son olarak üzerine hafif kakao serpin çay süzgeciyle.
Buz dolabında 7-8 saat dinlendirin. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Tiramisu (Orijinal) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı