Truf Tanımı İçin Gereçler
1 paket çikolatalı puding
Paketin üzerinde yazan kadar süt (ben 2.5 su bardağı süt kullandım)
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Bulamak için ;
Renkli şeker
Truf Tanımı Yapılışı
Öncelikle bisküvileri robotta çekelim.
Pudingi paketin üzerinde yazan formda pişirelim.
Sıcak pudingi azar azar bisküvilerin üzerine dökelim ve kaşıkla düzgünce yedirip harcı hazırlayalım.
Renkli şekerleri tabağa boşaltalım.
Harçtan kesim alıp yuvarlayalım ve renkli şekere bulayalım.
Doğum günlerinde göz dolduran bir çeşit oluyor.
Afiyet olsun
1 paket çikolatalı puding
Paketin üzerinde yazan kadar süt (ben 2.5 su bardağı süt kullandım)
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Bulamak için ;
Renkli şeker
Truf Tanımı Yapılışı
Öncelikle bisküvileri robotta çekelim.
Pudingi paketin üzerinde yazan formda pişirelim.
Sıcak pudingi azar azar bisküvilerin üzerine dökelim ve kaşıkla düzgünce yedirip harcı hazırlayalım.
Renkli şekerleri tabağa boşaltalım.
Harçtan kesim alıp yuvarlayalım ve renkli şekere bulayalım.
Doğum günlerinde göz dolduran bir çeşit oluyor.
Afiyet olsun