Turşu Tanımı İçin Gereçler
2 kg kornişon salatalık
6-7 tane havuç
2 baş sarımsak
10 su bardağı su
2 türk kahve fincanı turşu tuzu
2 su bardağı üzüm sirkesi
1 tutam limon tuzu (Koymayabilir ben ekşi seviyorum ondan koydum)
Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel turşunun suyunu hazırlıyoruz ki tuz eriyedursun.
Sonrasında tüm materyalleri istediğiniz formda hazırlayabilirsiniz.
İster keserek ister bütün formda koyabilirsiniz.
Kavanozlara yerleştirip suyunu ek ediyoruz ve sıkıca kapatıyoruz. Yapanlara da şifa olsun.
Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 kg kornişon salatalık
6-7 tane havuç
2 baş sarımsak
10 su bardağı su
2 türk kahve fincanı turşu tuzu
2 su bardağı üzüm sirkesi
1 tutam limon tuzu (Koymayabilir ben ekşi seviyorum ondan koydum)
Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel turşunun suyunu hazırlıyoruz ki tuz eriyedursun.
Sonrasında tüm materyalleri istediğiniz formda hazırlayabilirsiniz.
İster keserek ister bütün formda koyabilirsiniz.
Kavanozlara yerleştirip suyunu ek ediyoruz ve sıkıca kapatıyoruz. Yapanlara da şifa olsun.
Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı