Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
250 gram margarin yahut tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı üstüne
Aldığı kadar un (Yaklaşık 3 su bardağı)
Tuzlu Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Oda sıcaklığındaki margarin yahut tereyağını yorma kabına alıp bütün materyalleri ekliyoruz.
En son üç su bardağı unu ekleyip kulak göğsü kıvamında yumuşak bir hamur oluşturuyoruz.
Akabinde istediğiniz formu verip üzerlerine yumurta sürüp susam yahut çörek otu da ekleyin.
190 derecede ısıtılmış fırına veriyoruz afiyet olsun.
250 gram margarin yahut tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı üstüne
Aldığı kadar un (Yaklaşık 3 su bardağı)
Tuzlu Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Oda sıcaklığındaki margarin yahut tereyağını yorma kabına alıp bütün materyalleri ekliyoruz.
En son üç su bardağı unu ekleyip kulak göğsü kıvamında yumuşak bir hamur oluşturuyoruz.
Akabinde istediğiniz formu verip üzerlerine yumurta sürüp susam yahut çörek otu da ekleyin.
190 derecede ısıtılmış fırına veriyoruz afiyet olsun.