İsmail iyi
Site Yetkilisi
İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız Veya Kaydolmanız gerekir.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hocam iyi eğlencelerTeşekkürler ustam emeğine sağlık max paket değil ama titan sanki
Estağfurullah sıkıntı yok bende premium forumlardan buraya aktarıyorum elimden geldiğince kullandığım çalışan olursa başkalarıda faydalansın diye orda ne yazıyorsa onu aktarıyorum yani sıkıtı yokTeşekkür ederim ustam umarım yanlış anlamadın bana öyle geldi yanlış anladıysan özür dilerim saygısızlık yapmak istemem emeğine sağlık
Rica ederim işinize yarıyorsa devamı gelir yorumlara göre hareket ediyorum olumlu yorumlar gelirse aktarırım burayaTeşekkürler ustam paylaşımların devamını bekleriz
Rica ederim hocamgüzel paylaşımlar için teşekkürler..
[THANKS]bu kod arasına [/THANKS]
Böyle başka sitelerden taşımak oluyor mu aveleon usta olmuyor
Anladım tehnk başına sonuna yazacaz değilmi hocam paylaşımınGüzel paylaşımlar için teşekkürler
Paylaşımlarınızı
Yaparsaniz sadece foruma üye olanlar beğen tuşuyla görünür hale getirebilir paylaşımlarınız devamını bekliyoruz iyi gunlerKod:*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam yasaksa paylaşım yapmam kusura bakmayın benim maksadım farklı kişilerde faydalansın bir çok foruma üyeyim ordan yararlı olanı taşımak maksadım bu foruma değer verdiğim için burdan paylaşım yapıyorum sorun olacaksa yapmam bidahaBöyle başka sitelerden taşımak oluyor mu aveleon usta olmuyor
Teşekkürler ederim hocam anlayışınız için yasak olduğunu bilmiyodumİsmail iyi
üyemiz karınca , kararınca paylaşım yapmış..
teşekkür etmek yerine...üyemizi üzme..
paylaşıma katkısı olan üyelerimizide hor görme..
bir yorum yapacaksanız olumlu ve ılımlı yorum yapın..
max-usa hocamıza yazdığınıda unutma
böyle demiştin..
lütfen özelden yazın
hatırlatırım..
insanlar bizi izliyor..
bize üye oluyor..
bizi destekliyor..
tüm üyelerimize ..içtenlikle teşekkürler..
Evet hangi bölümün beğen tuşu ile açılmasını istiyorsanız üstte yazdığım thanks thanks kodu arasına yazabilirsiniz o kodlar arasında olan bölüm beğen tuşuna basınca görünür olurAnladım tehnk başına sonuna yazacaz değilmi hocam paylaşımın
Yaptım oldu hocam bilginiz için teşekkür ederimEvet hangi bölümün beğen tuşu ile açılmasını istiyorsanız üstte yazdığım thanks thanks kodu arasına yazabilirsiniz o kodlar arasında olan bölüm beğen tuşuna basınca görünür olur
Rica ederim ben teşekkür ederimYaptım oldu hocam bilginiz için teşekkür ederim
Teşekkürler hocam çok efsana paylaşım yapacam bu forumlarda emin olabilirsinizzafer37 hocam desteğiniz ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler..
İsmail iyi üyemiz değerli paylaşımlarına lütfen devam et..çok teşekkürler..