Son konular

İP TV Ücretsiz 10x max panel vpn gerektirmez uzun süreli

İP-TV
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail iyi

Site Yetkilisi
Tepkime
866
Coin
81

İsmail iyi

değerli üyemiz..
siz paylaşımlarınıza devam edin..
ben yükselmeniz için , üstlerimle görüşeceğim..başarılar..
Teşekkürler hocam yükseltmek için yapmıyorum herkez faydalansın yine teşekkürler hocam düşünmeniz bile beni onure ediyor

Muglalı

asderfor
Yönetici
Site Sahibi
Super Mod
Site Yetkilisi
Yeni Üye
Tc Onaylı Üye
Premium Üye
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
45,193
Coin
1,482

İsmail iyi

değerli üyemiz..
siz paylaşımlarınıza devam edin..
ben yükselmeniz için , üstlerimle görüşeceğim..başarılar

bu arkadasımız mod veya daha ust rutbeyı sımdıden hak ettı paylasımlarınızın devamı dılegıyle basarılar

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
birinin baska bir yerde paylaştığını izinsiz paylasmayi etik buluyormusunuz sorsaniz o kopyala yapistir yapan arkadasa
ip TV satmiyoruz ki etik dışı olsun kardeşim burada hiç kimse kimseden 1 TL menfaati yok amac paylasmak sende paylas

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
Vaay kendi tarama yapmayan sağdan soldan izinsiz alan ve burda kendi emeği gibi paylaşan insanlara değer mi veriyorsunuz
Bu kadar abartacak birşey yok alt tarafi max(relax) panel sizde paylasin

sinan31

Yeni Üye
Tepkime
66,848
Coin
1,434
ip TV satmiyoruz ki etik dışı olsun kardeşim burada hiç kimse kimseden 1 TL menfaati yok amac paylasmak sende paylas
usta böyle üyeleri bir paylaşımla göklere çıkarırsanız önüne geçemezsiniz seni severim usta bu benim şahsi görüşüm

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
usta böyle üyeleri bir paylaşımla göklere çıkarırsanız önüne geçemezsiniz seni severim usta bu benim şahsi görüşüm
Sinan ustam size birşey demiyorum görüşünüze kararınızı saygım sonsuz ben ne ogrendiysem zaten sizlerden öğrendim ben diğer kişilere yorum yazdım

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
Max panel veya Nox panel veya 5g hiç fark etmez nerede nasıl ve ne zaman paylaşacağımıza biz karar veririz ama hırsızlar çok o yüzden kaliteli panel paylamıyoruz özelden yarışma ile veriyoruz isterseniz siz de gelip paylaşımları tebrik edebilirsiniz hatta özelden hesap bile alabilirsiniz
Sizin olan size kalsın bende her türlü panel fazlasiyla mevcut ve karşılık beklemeden paylasiyorum

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
Peki 1tl bile kazanmıyorsanız bu forumdan neden forumda uğraşıyorsunuz daha ucuz ve daha kolay başka platformlar var siz de bizim gibi o platformları kullanın.
Kardeşim benim paraya ihtiyacım yok zaten yeterince kazandığım bir iş yerim var ben bunisi hobi olarak yapıyorum

İsmail iyi

Site Yetkilisi
Tepkime
866
Coin
81
Güzel kardeşim ben kesinlikle bu forumdan almıyorum telegram üzerinden alıyorum ücretli sayfaya üyeyim anlicağın kimse kimseye hayrına blu tv exzen sport hesapları vermez yani benim amacım burda ücretli üye olduğum kanaldan ücretsiz bi şekilde sizlere sunmak herhangi bir ücret veya para karşılığı değil anladınmı güzel kardeşim ortada bi pasta varsa onu herkez yesin benim maksadım

İsmail iyi

Site Yetkilisi
Tepkime
866
Coin
81
Arkadaşlar şunu birkez daha dile getirim bilip bilmeden yorum yapanlar var ben burda paylaşım yapıyorsam bu forumdaki üyelere değer verdiğimden ücrekli kanallardaki paylaşımları burdan ücretsiz aktarıyorum buda bazılarına dokunuyor benim burda hiç bi çıkarım yok vede bi beklentim tek derdim burda insanlara yararlı paylaşım yapmam yani bazı arkadaşlar gibi rütbe kasma derdinde değilim saygılarımla bi hatam eksiğim olduysada affola

İsmail iyi

Site Yetkilisi
Tepkime
866
Coin
81
G
bu arkadasımız mod veya daha ust rutbeyı sımdıden hak ettı paylasımlarınızın devamı dılegıyle basarılar
erek yok hocam bazı arkadaşlarımıza dokunuyor burdan paylaşım yapmam ama onların inadına daha iyileri atacam rütbede yükselmede istemiyorum düşünmeniz yeter

sinan31

Yeni Üye
Tepkime
66,848
Coin
1,434
telegramdan aldıysan niye cracktürkeyden paylaştın biz zaten bu işleri bilmiyoz milleti kandırıyon birde başkalarına dokunuyor demişsin bana hiç dokunmaz biz yıllardır bu işi yapıyoz al site senin olsun ben zaten böyle üyelerinin olduğu paylaşım yapmam artık iyi günler

By AvALeoN

Yönetici
Site Sahibi
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
19,342
Coin
4,076
değerli üyelerimiz..
değerli yöneticilerimiz..

uydumaxsat bilirsiniz..
ilk emeklemem orda oldu..
başkalarında kopyalayarak öğrendim bu işi..
böyle başlanır...inkar etmeyin..
açık yürekli olun..

kendi çabalarımla..
open bulleti öğrendim..
config yapmayı öğrendim..
open bullet için kendi configlerim..var..hem paneli buluyordu...hemde 5 adet yan panelini..
geliştirdim..

python sistemini öğrendim..
istedim...öğrendim..
py charm ile configler yapmaya başladım..

dns ler gittiğinde yanlarını bulmaya başladım..
şu an birçok kişinin yapamayacağını yapıyorum..

eksiklerim yokmu..var...

herkes bir şansı hakeder..
kimsede bir yere ayrılmasın..
burda herkes değerlidir..ve değer veririz..
sevgi ve saygılarımla..

sinan31

Yeni Üye
Tepkime
66,848
Coin
1,434
usta mevzu o değil mevzu taşıyan bir üye sitede değer görüyor bende o yüzden bir süre paylaşım yapmıyacam şans verdiğin o üyeyi gidin en büyük rütbeye getirin ben olmayacam iyi günler adam bir şey söyledi diye hemen banlamışsınız bu yakışmadı

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
45,556
Coin
2,520
usta mevzu o değil mevzu taşıyan bir üye sitede değer görüyor bende o yüzden bir süre paylaşım yapmıyacam şans verdiğin o üyeyi gidin en büyük rütbeye getirin ben olmayacam iyi günler adam bir şey söyledi diye hemen banlamışsınız bu yakışmadı
Sinan usta adam i ben banladim foruma üye olalı 50 dk olmuş her mesajında kendi telegram kanalının reklamını yapıyor ekran görüntülerini aldım sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...