İPTV Ücretsiz 10x max panel vpn gerektirmez uzun süreli

İP-TV

𝗕𝗮𝗿𝗯𝗮𝗿

Site Yetkilisi
Tepkime
14,339
Coin
305

Muglalı

asderfor
Yönetici
Site Sahibi
Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Tc Onaylı Üye
Premium Üye
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
77,994
Coin
1,879

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

sinan31

Banned
Tepkime
67,947
Coin
1,438

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842

𝗕𝗮𝗿𝗯𝗮𝗿

Site Yetkilisi
Tepkime
14,339
Coin
305
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol Konu içeriğini görüntülemek için!
Güzel kardeşim ben kesinlikle bu forumdan almıyorum telegram üzerinden alıyorum ücretli sayfaya üyeyim anlicağın kimse kimseye hayrına blu tv exzen sport hesapları vermez yani benim amacım burda ücretli üye olduğum kanaldan ücretsiz bi şekilde sizlere sunmak herhangi bir ücret veya para karşılığı değil anladınmı güzel kardeşim ortada bi pasta varsa onu herkez yesin benim maksadım

𝗕𝗮𝗿𝗯𝗮𝗿

Site Yetkilisi
Tepkime
14,339
Coin
305
Arkadaşlar şunu birkez daha dile getirim bilip bilmeden yorum yapanlar var ben burda paylaşım yapıyorsam bu forumdaki üyelere değer verdiğimden ücrekli kanallardaki paylaşımları burdan ücretsiz aktarıyorum buda bazılarına dokunuyor benim burda hiç bi çıkarım yok vede bi beklentim tek derdim burda insanlara yararlı paylaşım yapmam yani bazı arkadaşlar gibi rütbe kasma derdinde değilim saygılarımla bi hatam eksiğim olduysada affola

𝗕𝗮𝗿𝗯𝗮𝗿

Site Yetkilisi
Tepkime
14,339
Coin
305
G
erek yok hocam bazı arkadaşlarımıza dokunuyor burdan paylaşım yapmam ama onların inadına daha iyileri atacam rütbede yükselmede istemiyorum düşünmeniz yeter

sinan31

Banned
Tepkime
67,947
Coin
1,438
telegramdan aldıysan niye cracktürkeyden paylaştın biz zaten bu işleri bilmiyoz milleti kandırıyon birde başkalarına dokunuyor demişsin bana hiç dokunmaz biz yıllardır bu işi yapıyoz al site senin olsun ben zaten böyle üyelerinin olduğu paylaşım yapmam artık iyi günler

By AvALeoN

Yönetici
Site Sahibi
Co-Admin
Tepkime
31,143
Coin
5,618
değerli üyelerimiz..
değerli yöneticilerimiz..

uydumaxsat bilirsiniz..
ilk emeklemem orda oldu..
başkalarında kopyalayarak öğrendim bu işi..
böyle başlanır...inkar etmeyin..
açık yürekli olun..

kendi çabalarımla..
open bulleti öğrendim..
config yapmayı öğrendim..
open bullet için kendi configlerim..var..hem paneli buluyordu...hemde 5 adet yan panelini..
geliştirdim..

python sistemini öğrendim..
istedim...öğrendim..
py charm ile configler yapmaya başladım..

dns ler gittiğinde yanlarını bulmaya başladım..
şu an birçok kişinin yapamayacağını yapıyorum..

eksiklerim yokmu..var...

herkes bir şansı hakeder..
kimsede bir yere ayrılmasın..
burda herkes değerlidir..ve değer veririz..
sevgi ve saygılarımla..

sinan31

Banned
Tepkime
67,947
Coin
1,438
usta mevzu o değil mevzu taşıyan bir üye sitede değer görüyor bende o yüzden bir süre paylaşım yapmıyacam şans verdiğin o üyeyi gidin en büyük rütbeye getirin ben olmayacam iyi günler adam bir şey söyledi diye hemen banlamışsınız bu yakışmadı

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
69,213
Coin
2,842
Sinan usta adam i ben banladim foruma üye olalı 50 dk olmuş her mesajında kendi telegram kanalının reklamını yapıyor ekran görüntülerini aldım sorun yok

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.