- Tepkime
- 19,342
- Coin
- 4,076
İsmail iyi
değerli üyemiz..siz paylaşımlarınıza devam edin..
ben yükselmeniz için , üstlerimle görüşeceğim..başarılar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Teşekkürler hocam yükseltmek için yapmıyorum herkez faydalansın yine teşekkürler hocam düşünmeniz bile beni onure ediyorİsmail iyi
değerli üyemiz..
siz paylaşımlarınıza devam edin..
ben yükselmeniz için , üstlerimle görüşeceğim..başarılar..
İsmail iyi
değerli üyemiz..
siz paylaşımlarınıza devam edin..
ben yükselmeniz için , üstlerimle görüşeceğim..başarılar
ip TV satmiyoruz ki etik dışı olsun kardeşim burada hiç kimse kimseden 1 TL menfaati yok amac paylasmak sende paylasbirinin baska bir yerde paylaştığını izinsiz paylasmayi etik buluyormusunuz sorsaniz o kopyala yapistir yapan arkadasa
Bu kadar abartacak birşey yok alt tarafi max(relax) panel sizde paylasinVaay kendi tarama yapmayan sağdan soldan izinsiz alan ve burda kendi emeği gibi paylaşan insanlara değer mi veriyorsunuz
usta böyle üyeleri bir paylaşımla göklere çıkarırsanız önüne geçemezsiniz seni severim usta bu benim şahsi görüşümip TV satmiyoruz ki etik dışı olsun kardeşim burada hiç kimse kimseden 1 TL menfaati yok amac paylasmak sende paylas
Sinan ustam size birşey demiyorum görüşünüze kararınızı saygım sonsuz ben ne ogrendiysem zaten sizlerden öğrendim ben diğer kişilere yorum yazdımusta böyle üyeleri bir paylaşımla göklere çıkarırsanız önüne geçemezsiniz seni severim usta bu benim şahsi görüşüm
Sizin olan size kalsın bende her türlü panel fazlasiyla mevcut ve karşılık beklemeden paylasiyorumMax panel veya Nox panel veya 5g hiç fark etmez nerede nasıl ve ne zaman paylaşacağımıza biz karar veririz ama hırsızlar çok o yüzden kaliteli panel paylamıyoruz özelden yarışma ile veriyoruz isterseniz siz de gelip paylaşımları tebrik edebilirsiniz hatta özelden hesap bile alabilirsiniz
Kardeşim benim paraya ihtiyacım yok zaten yeterince kazandığım bir iş yerim var ben bunisi hobi olarak yapıyorumPeki 1tl bile kazanmıyorsanız bu forumdan neden forumda uğraşıyorsunuz daha ucuz ve daha kolay başka platformlar var siz de bizim gibi o platformları kullanın.
Reklam yapma burda
Güzel kardeşim ben kesinlikle bu forumdan almıyorum telegram üzerinden alıyorum ücretli sayfaya üyeyim anlicağın kimse kimseye hayrına blu tv exzen sport hesapları vermez yani benim amacım burda ücretli üye olduğum kanaldan ücretsiz bi şekilde sizlere sunmak herhangi bir ücret veya para karşılığı değil anladınmı güzel kardeşim ortada bi pasta varsa onu herkez yesin benim maksadım
erek yok hocam bazı arkadaşlarımıza dokunuyor burdan paylaşım yapmam ama onların inadına daha iyileri atacam rütbede yükselmede istemiyorum düşünmeniz yeterbu arkadasımız mod veya daha ust rutbeyı sımdıden hak ettı paylasımlarınızın devamı dılegıyle basarılar
Sinan usta adam i ben banladim foruma üye olalı 50 dk olmuş her mesajında kendi telegram kanalının reklamını yapıyor ekran görüntülerini aldım sorun yokusta mevzu o değil mevzu taşıyan bir üye sitede değer görüyor bende o yüzden bir süre paylaşım yapmıyacam şans verdiğin o üyeyi gidin en büyük rütbeye getirin ben olmayacam iyi günler adam bir şey söyledi diye hemen banlamışsınız bu yakışmadı