Unsuz Ciğer Tava (Fried Liver) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo kuzu ciğeri
1 yemek kaşığı karbonat
Zeytinyağ
Kekik, karabiber, pul biber, kimyon, tuz, sumak
Unsuz Ciğer Tava (Fried Liver) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuzu ciğerleri 1 yemek kaşığı karbonatla ovulur. 3 saat buzdolabında bekletilir.
Pişirmeden önce karbonatının gitmesi için bir sudan geçirilir. (bol su ile yıkamayınız).
Tavaya zeytinyağ, kuzu ciğerler eklenir. Karıştırılır.
Üzerine karabiber, kimyon, karabiber, pul biber, sumak, kekik ve tuz eklenir.
Arada karıştıra karıştıra pişirilir.
Kırmızı soğan ile servis edilir.
Unsuz Ciğer Tava (Fried Liver) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo kuzu ciğeri
1 yemek kaşığı karbonat
Zeytinyağ
Kekik, karabiber, pul biber, kimyon, tuz, sumak
Unsuz Ciğer Tava (Fried Liver) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuzu ciğerleri 1 yemek kaşığı karbonatla ovulur. 3 saat buzdolabında bekletilir.
Pişirmeden önce karbonatının gitmesi için bir sudan geçirilir. (bol su ile yıkamayınız).
Tavaya zeytinyağ, kuzu ciğerler eklenir. Karıştırılır.
Üzerine karabiber, kimyon, karabiber, pul biber, sumak, kekik ve tuz eklenir.
Arada karıştıra karıştıra pişirilir.
Kırmızı soğan ile servis edilir.
Unsuz Ciğer Tava (Fried Liver) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı