Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
500 gram yulaf
2-3 yemek kaşığı dut ya da üzüm pekmezi ya da bal (tadına bakıp ayarlamanızı öneririm)
3 orta uzunluk elma ya da armut (elma kullandım)
1 çay kaşığı tarçın
Yarım bardak kuruyemiş (ceviz, fındık ya da fıstık)
1-2 yemek kaşığı hindistan cevizi
İsteğe bağlı çikolata parçacıkları
Materyal ölçülerini isteğe bağlı değiştirebilirsiniz
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Elmaları soyunuz.
Tarçın, kuruyemiş, isterseniz çikolata parçacıkları katıp blender ile çekiniz.
Öteki materyalleri bu karışıma ekleyip yoğurunuz.
Fırın kağıdına kurabiye kesimleri halinde koyunuz.
180 derecede ister evvelden ısıtılmış, ister ısıtılmamış fırında altı üstü pişene kadar pişiriniz. Afiyet olsun.
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram yulaf
2-3 yemek kaşığı dut ya da üzüm pekmezi ya da bal (tadına bakıp ayarlamanızı öneririm)
3 orta uzunluk elma ya da armut (elma kullandım)
1 çay kaşığı tarçın
Yarım bardak kuruyemiş (ceviz, fındık ya da fıstık)
1-2 yemek kaşığı hindistan cevizi
İsteğe bağlı çikolata parçacıkları
Materyal ölçülerini isteğe bağlı değiştirebilirsiniz
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Elmaları soyunuz.
Tarçın, kuruyemiş, isterseniz çikolata parçacıkları katıp blender ile çekiniz.
Öteki materyalleri bu karışıma ekleyip yoğurunuz.
Fırın kağıdına kurabiye kesimleri halinde koyunuz.
180 derecede ister evvelden ısıtılmış, ister ısıtılmamış fırında altı üstü pişene kadar pişiriniz. Afiyet olsun.
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı