Vichyssoise Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
4 adet pırasanın beyaz kısmı
1 adet patates
1 adet soğan
Tavuksuyu
Sarımsak
5 adet kereviz sapı
1 kutu krema
Tuz karabiber sıvı yağ
Üzeri için
Tereyağ kırmızı toz biber
Vichyssoise Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yemeklik doğranmış soğanı yağlarla birlikde koyup kavuralım.
Üzerine doğranmışlar patates ,sarımsak doğranmış pırasa kereviz sapı hepsini sırayla kavuralım. Kıvama nazaran suyunu ayarlayalım ve pişmeye bırakalım.
Pişen çorbayı blendırdan geçirip tekrar ocağa koyalım.
Üzeri için gerekli materyalleri tavaya tereyağ koyup biberi ek edip azıcık kızartıp çorbaya dökelim. Afiyet olsun.
Vichyssoise Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet pırasanın beyaz kısmı
1 adet patates
1 adet soğan
Tavuksuyu
Sarımsak
5 adet kereviz sapı
1 kutu krema
Tuz karabiber sıvı yağ
Üzeri için
Tereyağ kırmızı toz biber
Vichyssoise Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yemeklik doğranmış soğanı yağlarla birlikde koyup kavuralım.
Üzerine doğranmışlar patates ,sarımsak doğranmış pırasa kereviz sapı hepsini sırayla kavuralım. Kıvama nazaran suyunu ayarlayalım ve pişmeye bırakalım.
Pişen çorbayı blendırdan geçirip tekrar ocağa koyalım.
Üzeri için gerekli materyalleri tavaya tereyağ koyup biberi ek edip azıcık kızartıp çorbaya dökelim. Afiyet olsun.
Vichyssoise Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı