Son konular

Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 orta uzunluk brokoli
1 küçük uzunluk kırmızı pancar
1 tane siyah havuç
1 çimdik tuz
Pul biber
Zeytinyağı
Beşamel sos için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2,5 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
1 çimdik tuz
1 çay kaşığı silme karabiber
Üzeri için;
Kaşar rendesi

Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak karnabaharı ve brokolimizi küçük küçük modüllere ayırarak bir kaba alalım.
Üzerine parmak formda doğradığımız siyah havucumuzu ve kırmızı pancarımızı da ek edip tuzunu pul biberini ve zeytinyağını ekleyip karıştıralım.
Tüm materyalleri ben haşlamadan yapıyorum.
Beşamel sos için tüm materyalleri bir tencerede pişiriyoruz.
Daha sonra üzerine beşamal sosu ekleyip 180°c fırında üzeri kızarana kadar pişmeye bırakalım.
Son olarak pişen yemeğimizin üzerine kaşar peyniri ek eriyip kızarınca fırından alıp soğuduktan sonra miniklerimize servis edelim. Afiyet olsun.!!!!!! siyah havuç ve kırmızı pancar alerjen olabilir hekiminize danışıp vermenizi tavsiye ederim .
Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Beşamel Soslu Karnabahar Brokoli Tanımı İçin Gereçler 1 orta brokoli 1 orta karnabahar Haşlamak için kaynar su Tuz Beşamel sos için ; 3 yemek kaşığı tereyağ 3 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt Tuz, karabiber Üzeri için ; Kaşar rendesi Beşamel Soslu Karnabahar Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar Ve Pancar Yemeği (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 1 kilo pancar (iri doğranmış) 1 büyük uzunluk soğan (küp doğranmış) 3 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz karabiber Bir küçük göbek karnabahar (haşlanmış) Beşamel sos için; 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler 1 tane orta uzunluk karnabahar 1 tane kuru soğan 3 dış sarımsak 1 tane orta uzunluk havuç 2 adet tavuk göğsü 1 yemek kaşığı karışık salça Zeytinyağı Tuz karabiber Beşamel sos: 100 gr tereyağı 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı süt ( kıvamına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Kıymalı Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk karnabahar Tuz 400 gram kıyma 1 adet kuru soğan 1 adet küçük havuç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 tatlı kaşığı tuz Beşamel Sos 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 3 su bardağı süt Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk karnabahar Kıymalı sos için️; 150 gr kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil biber 1 adet kapya biber(tercihe göre) Toz kırmızıbiber,zerdeçal,karabiber,tuz Beşamel sos için️; 1,5 su bardağı süt 1,5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Üst Alt