Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Malzemeler
Yarım su bardağı yoğurt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Kızartmak için sıvı yağ
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur gereçlerini bir kaba alıp, azar azar un ekleyerek ele yapışmayacak biçimde yoğuruyoruz.
Hamuru iki beze halinde ayırıyoruz.
Lavaş üzere açıp kare haller halinde kesiyoruz kızgın yağda kızartıyoruz.
Sıcak sıcak servis ediyoruz. Son derece pratik ve lezzetli pişilerimiz hazır deneyeceklere afiyet olsun.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım su bardağı yoğurt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Kızartmak için sıvı yağ
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur gereçlerini bir kaba alıp, azar azar un ekleyerek ele yapışmayacak biçimde yoğuruyoruz.
Hamuru iki beze halinde ayırıyoruz.
Lavaş üzere açıp kare haller halinde kesiyoruz kızgın yağda kızartıyoruz.
Sıcak sıcak servis ediyoruz. Son derece pratik ve lezzetli pişilerimiz hazır deneyeceklere afiyet olsun.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı