Yalancı Paça Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
500 gram kemikli et
8 su bardağı et suyu
2 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı sirke
Meyhanesi için:
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon suyu
1 yumurta sarısı
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı un
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Yalancı Paça Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri yıkayıp su ile iyice haşlayalım.
Pişen etleri ya elle didikleyelim yada bıçakla minik doğrayalım.
Tencereye suyu ve et suyunu eti koyup tekrar kaynatalım.
Başka bir kapta meyhane malzemelerini iyice çırpalım.
Etlerimizi içine dökelim topaklanmaması için kaynayan kadar karıştıralım.
Kaynayınca içine sirkemizi ilave edelim.
5 dk daha kaynatıp tereyağını ve toz biberi bir cezvede sağlayıp içine döküp altını kapatalım .Servise hazır afiyet olsun
Yalancı Paça Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
500 gram kemikli et
8 su bardağı et suyu
2 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı sirke
Meyhanesi için:
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon suyu
1 yumurta sarısı
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı un
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Yalancı Paça Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri yıkayıp su ile iyice haşlayalım.
Pişen etleri ya elle didikleyelim yada bıçakla minik doğrayalım.
Tencereye suyu ve et suyunu eti koyup tekrar kaynatalım.
Başka bir kapta meyhane malzemelerini iyice çırpalım.
Etlerimizi içine dökelim topaklanmaması için kaynayan kadar karıştıralım.
Kaynayınca içine sirkemizi ilave edelim.
5 dk daha kaynatıp tereyağını ve toz biberi bir cezvede sağlayıp içine döküp altını kapatalım .Servise hazır afiyet olsun
Yalancı Paça Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı