SoruCevap
Yeni Üye
Yanardağ Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
125 gram margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 adet yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 – 2.5 su bardağı un
Üzerine;
Çikolata sosu
Yanardağ Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un hariç bütün gereçler yoğurma kabına alınır.
Unu azar azar ek edelim. Ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
Hamurdan küçük modüller koparıp, elimizle yuvarlayalım.
Daha sonra bıçak ile çaprazlama 4 çizik atalım.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirelim.
Pişen kurabiyelerimizi fırından çıkaralım.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra bıçakla kesilmiş kısımlarına çikolata sosu dökelim Yanardağ kurabiyelerimiz hazır Afiyet bal şeker olsun
Yanardağ Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 adet yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 – 2.5 su bardağı un
Üzerine;
Çikolata sosu
Yanardağ Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un hariç bütün gereçler yoğurma kabına alınır.
Unu azar azar ek edelim. Ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
Hamurdan küçük modüller koparıp, elimizle yuvarlayalım.
Daha sonra bıçak ile çaprazlama 4 çizik atalım.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirelim.
Pişen kurabiyelerimizi fırından çıkaralım.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra bıçakla kesilmiş kısımlarına çikolata sosu dökelim Yanardağ kurabiyelerimiz hazır Afiyet bal şeker olsun
Yanardağ Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı