Yaş Pasta Tanımı İçin Gereçler
1 kutu kremşanti
1 su bardağı süt (Kremşanti için)
Pastacı kreması
Pandispanya İçin
1 su bardağı süt (Pandispanyayı ıslatmak için)
100 gram sütlü çikolata
Yarım paket krema
Pasta süsleri
1 su bardağı antep fıstıklı draje çikolata
1 su bardağı damla çikolata
Yaş Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Pandispanya tanımı sayfamda mevcut 4 böldüğümüz pandispanyanın 1. Katını ayarlı kalıba yerleştirelim ve süt ile ıslatıp pastacı kremasını (Tarifi için) yayalım.
Damla çikolata ve draje çikolata serpelim başka katları da tıpkı biçimde bitirelim ve bu formda streçleyip dolapta 1 gece bekletelim.
Sonraki gün 2 poşet kremşantiyi 1 şu bardağı süt ile çırpalım.
Kalıptan ayırdığımız. Pastamızın dişini kremşanti ile güzelce kaplayalım.
Ganaj için kremayı ısıtalım ve çikolataları kremaya ekleyelim karıştırarak çikolataları eritelim ve soğuyan ganajı pastanın üzerine dikkatli bir formda dökelim.
Bundan sonra süslemesi büsbütün hayal gücünüze yahut çocukların isteğine bırakabilirsiniz. Afiyet olsun.
1 kutu kremşanti
1 su bardağı süt (Kremşanti için)
Pastacı kreması
Pandispanya İçin
1 su bardağı süt (Pandispanyayı ıslatmak için)
100 gram sütlü çikolata
Yarım paket krema
Pasta süsleri
1 su bardağı antep fıstıklı draje çikolata
1 su bardağı damla çikolata
Yaş Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Pandispanya tanımı sayfamda mevcut 4 böldüğümüz pandispanyanın 1. Katını ayarlı kalıba yerleştirelim ve süt ile ıslatıp pastacı kremasını (Tarifi için) yayalım.
Damla çikolata ve draje çikolata serpelim başka katları da tıpkı biçimde bitirelim ve bu formda streçleyip dolapta 1 gece bekletelim.
Sonraki gün 2 poşet kremşantiyi 1 şu bardağı süt ile çırpalım.
Kalıptan ayırdığımız. Pastamızın dişini kremşanti ile güzelce kaplayalım.
Ganaj için kremayı ısıtalım ve çikolataları kremaya ekleyelim karıştırarak çikolataları eritelim ve soğuyan ganajı pastanın üzerine dikkatli bir formda dökelim.
Bundan sonra süslemesi büsbütün hayal gücünüze yahut çocukların isteğine bırakabilirsiniz. Afiyet olsun.