Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı İçin Malzemeler
1 kutu Maraş dondurma
1 poşet krem şanti yahut krema
1.5 paket kakao petipör bisküvi
1 tas dolusu fındık
2 su bardağı süt (krema kullanılacaksa 1 su bardağı yeterli)
Üzeri için;
Çikolata
Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim.
Daha sonra üzerine bir su bardağı sütü ekleyerek karıştıralım.
Alt tabanı için ıslanmış bisküviyi kuplarımızın alt kısmına yerleştirelim.
Ayrı bir kapta kremşantiyi bir su bardağı soğuk sütle çırparak katı bir hale getirelim.
Eğer krema ile yapacaksınız yalnızca kremayı çırparak katı, akmayacak kıvama getirmeniz kâfi.
Kremayı soğuk bir biçimde çırpmayı unutmayın. Hatta çırpacağınız kabı dahi 5-6 dk buzlukta bekletirseniz kremanız daha kolay katılaşacaktır.
Krema yahut krem şantiniz hazır olduktan sonra üzerine hafif erimiş bir kutu Maraş dondurmayı ekleyip çırpmaya devam edelim.
Bisküvinin üzerine yarım çekilmiş iri taneli fındık tozlarını serpin.
Daha sonra üzerine dondurmalı karışımı koyalım ve dolapta 2-3 saat bekletelim.
Soğuk nefisss serinlik veren olağanüstü bir tatlı oluyor
Servis için dilerseniz üzerine hazır çikolata sosu ekleyebilir ya da benmari yordamı çikolata eritip kupların üzerine gezdirebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kutu Maraş dondurma
1 poşet krem şanti yahut krema
1.5 paket kakao petipör bisküvi
1 tas dolusu fındık
2 su bardağı süt (krema kullanılacaksa 1 su bardağı yeterli)
Üzeri için;
Çikolata
Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim.
Daha sonra üzerine bir su bardağı sütü ekleyerek karıştıralım.
Alt tabanı için ıslanmış bisküviyi kuplarımızın alt kısmına yerleştirelim.
Ayrı bir kapta kremşantiyi bir su bardağı soğuk sütle çırparak katı bir hale getirelim.
Eğer krema ile yapacaksınız yalnızca kremayı çırparak katı, akmayacak kıvama getirmeniz kâfi.
Kremayı soğuk bir biçimde çırpmayı unutmayın. Hatta çırpacağınız kabı dahi 5-6 dk buzlukta bekletirseniz kremanız daha kolay katılaşacaktır.
Krema yahut krem şantiniz hazır olduktan sonra üzerine hafif erimiş bir kutu Maraş dondurmayı ekleyip çırpmaya devam edelim.
Bisküvinin üzerine yarım çekilmiş iri taneli fındık tozlarını serpin.
Daha sonra üzerine dondurmalı karışımı koyalım ve dolapta 2-3 saat bekletelim.
Soğuk nefisss serinlik veren olağanüstü bir tatlı oluyor
Servis için dilerseniz üzerine hazır çikolata sosu ekleyebilir ya da benmari yordamı çikolata eritip kupların üzerine gezdirebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı