Yedikce Yiyesin Gelen Sebze Corbası Tarifi İcin Malzemeler
*1 orta boy kabak
*1 orta boy havuc
*1 orta boy soğan
*1 adet patates
*1 adet kucuk boy kırmızı biber
*Yarım konserve kutusu haşlanmış mısır
*1 yemek kaşığı tereyağ
*6 yemek kaşığı sıvı yağ
*6 su bardağı sıcak su
*1 adet tavuk bulyon
*Yarım kutu krema
Yedikce Yiyesin Gelen Sebze Corbası Tarifi Yapılışı Bu tarifi cok cok severek yapıyorum Herkes cok beğendi Doğrama kısmını saymazsak cok zorlanmadan yapabilirsiniz
Şimdiden ellerinize sağlık
1
*Kabağı, havucu, soğanı, patatesi ve biberi kup kup kucuk kucuk doğruyoruz
*Sıvı yağ ve tereyağı derin bir tencereye alıyoruz
*Tereyağ eridikten sonra havuc ve soğanı kavuruyoruz 23 dakika kavrulduktan sonra kırmızı biber ve kabağı ekliyoruz 5 dakika kavurup hafif yumuşadıktan sonra mısırı da ekliyoruz
*Hepsini birlikte bir 6 – 7 dakika daha kavuruyoruz daha sonra suyumuzu ilave ediyoruz
*Sebzeler yumuşayana kadar suyumuzla kaynatıyoruz Daha sonra tavuk bulyonu icine atıyoruz Ben onceden toz haline getirip atıyorum, siz direkt olarak da atabilirsiniz
*Biraz bekledikten sonra kremayı ilave ediyoruz Uzerinde kopuren kısmı kaşıkla alabilirsiniz Gorunum acısından guzel durmuyor
*En son tadarak biraz tuz, karabiber isterseniz birazda pul biber ekleyerek servis edebilirsiniz
Şimdiden afiyet olsun
*1 orta boy kabak
*1 orta boy havuc
*1 orta boy soğan
*1 adet patates
*1 adet kucuk boy kırmızı biber
*Yarım konserve kutusu haşlanmış mısır
*1 yemek kaşığı tereyağ
*6 yemek kaşığı sıvı yağ
*6 su bardağı sıcak su
*1 adet tavuk bulyon
*Yarım kutu krema
Yedikce Yiyesin Gelen Sebze Corbası Tarifi Yapılışı Bu tarifi cok cok severek yapıyorum Herkes cok beğendi Doğrama kısmını saymazsak cok zorlanmadan yapabilirsiniz
Şimdiden ellerinize sağlık
1
*Kabağı, havucu, soğanı, patatesi ve biberi kup kup kucuk kucuk doğruyoruz
*Sıvı yağ ve tereyağı derin bir tencereye alıyoruz
*Tereyağ eridikten sonra havuc ve soğanı kavuruyoruz 23 dakika kavrulduktan sonra kırmızı biber ve kabağı ekliyoruz 5 dakika kavurup hafif yumuşadıktan sonra mısırı da ekliyoruz
*Hepsini birlikte bir 6 – 7 dakika daha kavuruyoruz daha sonra suyumuzu ilave ediyoruz
*Sebzeler yumuşayana kadar suyumuzla kaynatıyoruz Daha sonra tavuk bulyonu icine atıyoruz Ben onceden toz haline getirip atıyorum, siz direkt olarak da atabilirsiniz
*Biraz bekledikten sonra kremayı ilave ediyoruz Uzerinde kopuren kısmı kaşıkla alabilirsiniz Gorunum acısından guzel durmuyor
*En son tadarak biraz tuz, karabiber isterseniz birazda pul biber ekleyerek servis edebilirsiniz
Şimdiden afiyet olsun