Yoğurtlu Havuç Mezesi Tanımı İçin Gereçler
3 tane havuç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 silme çay kaşığı tuz
Yoğurtlu Havuç Mezesi Tanımı Yapılışı
Öncelikle havuçları rendeleyip tavaya alıyoruz.
1 yemek kaşığı yağ ekleyip suyunu salıp çekene kadar orta ara karıştırarak pişiriyoruz zati çabucak pişip yumuşayacaktır.
Kaseye aldığımız yoğurdun üstüne 2 diş sarımsak rendeliyoruz mayonez ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz.
Daha sonra havuçla yoğurdu buluşturup servis ediyoruz afiyet olsun
3 tane havuç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 silme çay kaşığı tuz
Yoğurtlu Havuç Mezesi Tanımı Yapılışı
Öncelikle havuçları rendeleyip tavaya alıyoruz.
1 yemek kaşığı yağ ekleyip suyunu salıp çekene kadar orta ara karıştırarak pişiriyoruz zati çabucak pişip yumuşayacaktır.
Kaseye aldığımız yoğurdun üstüne 2 diş sarımsak rendeliyoruz mayonez ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz.
Daha sonra havuçla yoğurdu buluşturup servis ediyoruz afiyet olsun