Yulaflı Şekersiz Truffle Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı tahin
1 yemek kaşığı pekmez
4-5 adet kuru kayısı
2 adet kuru cennet hutması
1 çay bardağı çekilmiş fındık ve ceviz
Hindistan cevizi
Yulaflı Şekersiz Truffle Tanımı Yapılışı
Kuru meyveler haşlanarak yumuşaması sağlanır.
Yulaf ezmesi suyunu çekene kadar ocakta karıştırılarak pişirilir ve yumuşaması sağlanır.
Meyveler ve yulaf soğumaya bırakılır.
Soğuyan meyveler(farklı kuru meyveler de kullanabilirsiniz) robottan çekilir.
Yulaf ezmesi, meyveler, tahin, pekmez ve ceviz karıştırılır.
Ceviz büyüklüğünde yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanır.
Afiyet olsun.
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı tahin
1 yemek kaşığı pekmez
4-5 adet kuru kayısı
2 adet kuru cennet hutması
1 çay bardağı çekilmiş fındık ve ceviz
Hindistan cevizi
Yulaflı Şekersiz Truffle Tanımı Yapılışı
Kuru meyveler haşlanarak yumuşaması sağlanır.
Yulaf ezmesi suyunu çekene kadar ocakta karıştırılarak pişirilir ve yumuşaması sağlanır.
Meyveler ve yulaf soğumaya bırakılır.
Soğuyan meyveler(farklı kuru meyveler de kullanabilirsiniz) robottan çekilir.
Yulaf ezmesi, meyveler, tahin, pekmez ve ceviz karıştırılır.
Ceviz büyüklüğünde yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanır.
Afiyet olsun.