misafir şaşırtan yumurta kırması zannettıren pastaimagesyumurtakirmasizannettirenpastanasilyapilirresimli5ad464d4c0356pngnasıl yapılır?Resimli
imagesyumurtakirmasizannettirenpastanasilyapilirresimli5ad464d61d051
ustu yumurta kırması zannettıren pasta nasıl yapılır
goz yanıltmaca pasta yapımı amman dikkatimagesyumurtakirmasizannettirenpastanasilyapilirresimli5ad464d77475egif
MALZEMELER:
Kek hamuru icin :
* 4 yumurta
* 1 su bardagi seker
* 1 su bardagi yogurt
* 1 su bardagi sivi yag
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* Aldigi kadar un
Kremasi icin :
* 2 tane vanilyali puding
* Pudingi yapmak icin sut
* suzme yogurt
Uzeri icin:
* 1 konserve kayisi ( taze de olabilir)
* Beyaz jole
YAPILISI:
Kek hamuru icin gerekli olan malzemeler sirasiyla bir kabin icerisine konulur ve mikserle cirpilir En sonunda aldigi kadar un eklenir ve mikserle cirpilir Kivami kasikla kaldirip doktugumuzde yogun sekilde akicak yani bildigimiz kek hamuru kivaminda olucak
Hazirlanan kek hamuru kare firin tepsisine dokulur ve 180 °C isitilmis firinda yari pisecek sekilde pisirilir
Bu arada vanilyali puding arkasindaki tarife gore hazirlanir, pisirilir Pistikten sonra icine suzme yogurt konulur ve mikserle guzelce cirpilir
Yari pismis kek firindan cikarilir Uzerine vanilyali suzme yoğurt dokulur Tekrar firina verilir 810 dk kadar pisirilir ve cikarilir, sogutulur
Kayisilar ikiye bolunur pastanin uzerine aralikli sekilde dizilir
Beyaz jole uzerindeki tarifine gore hazirlanir sonra kayisilarin uzerine birer kasik kadar dokulur
Soguduktan sonra servis edilir
AFIYET OLSUN…
imagesyumurtakirmasizannettirenpastanasilyapilirresimli5ad464d61d051
ustu yumurta kırması zannettıren pasta nasıl yapılır
goz yanıltmaca pasta yapımı amman dikkatimagesyumurtakirmasizannettirenpastanasilyapilirresimli5ad464d77475egif
MALZEMELER:
Kek hamuru icin :
* 4 yumurta
* 1 su bardagi seker
* 1 su bardagi yogurt
* 1 su bardagi sivi yag
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* Aldigi kadar un
Kremasi icin :
* 2 tane vanilyali puding
* Pudingi yapmak icin sut
* suzme yogurt
Uzeri icin:
* 1 konserve kayisi ( taze de olabilir)
* Beyaz jole
YAPILISI:
Kek hamuru icin gerekli olan malzemeler sirasiyla bir kabin icerisine konulur ve mikserle cirpilir En sonunda aldigi kadar un eklenir ve mikserle cirpilir Kivami kasikla kaldirip doktugumuzde yogun sekilde akicak yani bildigimiz kek hamuru kivaminda olucak
Hazirlanan kek hamuru kare firin tepsisine dokulur ve 180 °C isitilmis firinda yari pisecek sekilde pisirilir
Bu arada vanilyali puding arkasindaki tarife gore hazirlanir, pisirilir Pistikten sonra icine suzme yogurt konulur ve mikserle guzelce cirpilir
Yari pismis kek firindan cikarilir Uzerine vanilyali suzme yoğurt dokulur Tekrar firina verilir 810 dk kadar pisirilir ve cikarilir, sogutulur
Kayisilar ikiye bolunur pastanin uzerine aralikli sekilde dizilir
Beyaz jole uzerindeki tarifine gore hazirlanir sonra kayisilarin uzerine birer kasik kadar dokulur
Soguduktan sonra servis edilir
AFIYET OLSUN…