Yumurtalı Ekmek Kızartması Tanımı İçin Gereçler
1 adet ekmek
2 adet yumurta
Tuz
Kızartmak için
1 -2 kepçe sıvı yağ
Yumurtalı Ekmek Kızartması Tanımı Yapılışı
Yumurtaları geniş bir tabakta tuz serpip çırpalım. Dilerseniz baharat da ekleyebilirsiniz.
Bir yandan da ocağı açıp yağı ısıtmaya başlayalım. 1 adet ekmeği 1 parmak kalınlığında keselim. Ekmek bayat olursa da olur hem bayat ekmekleri de kıymetlendirmiş oluruz bu halde.
Dilimlenmiş ekmeklerin bir yüzünü evvel çırpılmış yumurtaya akabinde sıvı yağın içine koyup kızartalım.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
1 adet ekmek
2 adet yumurta
Tuz
Kızartmak için
1 -2 kepçe sıvı yağ
Yumurtalı Ekmek Kızartması Tanımı Yapılışı
Yumurtaları geniş bir tabakta tuz serpip çırpalım. Dilerseniz baharat da ekleyebilirsiniz.
Bir yandan da ocağı açıp yağı ısıtmaya başlayalım. 1 adet ekmeği 1 parmak kalınlığında keselim. Ekmek bayat olursa da olur hem bayat ekmekleri de kıymetlendirmiş oluruz bu halde.
Dilimlenmiş ekmeklerin bir yüzünü evvel çırpılmış yumurtaya akabinde sıvı yağın içine koyup kızartalım.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun