Yumurtalı Pazı Kavurması Tanımı İçin Materyaller
1 demet pazı
1 adet soğan
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber, pul biber
Yumurtalı Pazı Kavurması Tanımı Yapılışı
Pazıları yıkayıp orta incelikte doğruyoruz.
Tenceremize yağı olarak soğanları kavuruyoruz.
Soğanlar piştikten sonra pazıları ekliyoruz.
Pazılar suyunu saldıktan sonra karabiber ve kırmızı toz biberi ekliyoruz.
5 dakika kavrulduktan sonra üzerine yumurtayı ekleyip kapağını kapatıp 5 dakika kısık ateşte bırakıyoruz.
Ocaktan aldıktan sonra pul biber ek edilerek servis ediyoruz.
Şimdiden deneyenlere afiyet olsun.
1 demet pazı
1 adet soğan
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber, pul biber
Yumurtalı Pazı Kavurması Tanımı Yapılışı
Pazıları yıkayıp orta incelikte doğruyoruz.
Tenceremize yağı olarak soğanları kavuruyoruz.
Soğanlar piştikten sonra pazıları ekliyoruz.
Pazılar suyunu saldıktan sonra karabiber ve kırmızı toz biberi ekliyoruz.
5 dakika kavrulduktan sonra üzerine yumurtayı ekleyip kapağını kapatıp 5 dakika kısık ateşte bırakıyoruz.
Ocaktan aldıktan sonra pul biber ek edilerek servis ediyoruz.
Şimdiden deneyenlere afiyet olsun.