Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
2 tane orta uzunluk kuru soğan
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay kasığı tuz karababiber nane
1 adet yumurta
Üzeri için;
Dereotu (İsteğe bağlı)
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları kabuklarından çıkartalım. Soğanları yıkayalım, akabinde uzun uzun doğrayalım.
Tavaya ekleyelim üzerine yağımızıda gezdirelim. Biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip, karıştıralım.
Biraz daha kavrulduktan sonra tuz, karabiber ve naneyi ekleyip, karıştıralım.
Yumurtayı ekleyelim, pişince ocağı kapatalım. Servis tabağımıza koyalım üzerine biraz dereotu ekledim. Servise hazır
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tane orta uzunluk kuru soğan
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay kasığı tuz karababiber nane
1 adet yumurta
Üzeri için;
Dereotu (İsteğe bağlı)
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları kabuklarından çıkartalım. Soğanları yıkayalım, akabinde uzun uzun doğrayalım.
Tavaya ekleyelim üzerine yağımızıda gezdirelim. Biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip, karıştıralım.
Biraz daha kavrulduktan sonra tuz, karabiber ve naneyi ekleyip, karıştıralım.
Yumurtayı ekleyelim, pişince ocağı kapatalım. Servis tabağımıza koyalım üzerine biraz dereotu ekledim. Servise hazır
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı