İPTV ZERO ONE PANEL

İP-TV

sozcan39

Co-Admin
Tepkime
79
Coin
289
mimar01 Bey paylaşımlar için teşekkür ederim. Bende GIBIRNET İnternet Sağlayıcı ile açtı.
Paylaştığın 9 adet m3u adresin 5 tanesi şu an kullanılıyor. 4 tanesi açık.

Harbi_sivasli

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
773
Coin
1,530
mimar01 Bey paylaşımlar için teşekkür ederim. Bende GIBIRNET İnternet Sağlayıcı ile açtı.
Paylaştığın 9 adet m3u adresin 5 tanesi şu an kullanılıyor. 4 tanesi açık.
windows playerde bazıları açık

Screenshot_1.png

digihealth

Premium Üye
Tepkime
26
Coin
108
ne günlere kaldık hizmete burun kıvırıyoruz, o panei kırmak yeri geliyor kaç saati alıyor hele bi de dediğini yapsa adam en az onun kadar vakit alıyor ben bıraktım 300 tane mac kır adama atıyorsun gitti diyor çoğu banlanmış ya da yetişin yok diyor 10 tane veriyorsun tek tek deneyeyim mi diyor :) ahhh anam ah sonra bırakıp kaçıyorsun

mimar01

Üye
Tepkime
19,001
Coin
1,773
ne günlere kaldık hizmete burun kıvırıyoruz, o panei kırmak yeri geliyor kaç saati alıyor hele bi de dediğini yapsa adam en az onun kadar vakit alıyor ben bıraktım 300 tane mac kır adama atıyorsun gitti diyor çoğu banlanmış ya da yetişin yok diyor 10 tane veriyorsun tek tek deneyeyim mi diyor :) ahhh anam ah sonra bırakıp kaçıyorsun
aynen ne anlatayım bu tür insanlar yüzünden hiç bir şey yapasım gelmiyor yinede Forum sitesi için yapıyorum yoksa herkes iptv ler yıllık bedel ödesin derim ama yinede bu forum a özel üye olmalarını tavsiye ediyorum

Erdal52

Üye
Tepkime
1,556
Coin
1,149
aynen ne anlatayım bu tür insanlar yüzünden hiç bir şey yapasım gelmiyor yinede Forum sitesi için yapıyorum yoksa herkes iptv ler yıllık bedel ödesin derim ama yinede bu forum a özel üye olmalarını tavsiye ediyorum
Teşekkürler ustam emeğine sağlık harikasın biz senin değerini biliyoruz

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt