Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
1 paket brüksel lahanası
1 adet soğan
1 diş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limon suyu
1 küp şeker
Tuz
Sıcak su
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye zeytinyağını koyup iri doğranmış soğanı da ekleyip çok hafif 2 dakika kadar kavurun.
Daha sonra brüksel lahanalarımızı baş kısımlarını kesip berbat olan yerlerini koparıp yıkayın .
Tencereye ek edin.
Tuzunu, limon suyunu ve sıcak suyunu ekleyip karıştırıp kısık ateşte pişirmeye bırakın.
Ara orta denetim edin pişince afiyetle yiyebilirsiniz
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket brüksel lahanası
1 adet soğan
1 diş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limon suyu
1 küp şeker
Tuz
Sıcak su
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye zeytinyağını koyup iri doğranmış soğanı da ekleyip çok hafif 2 dakika kadar kavurun.
Daha sonra brüksel lahanalarımızı baş kısımlarını kesip berbat olan yerlerini koparıp yıkayın .
Tencereye ek edin.
Tuzunu, limon suyunu ve sıcak suyunu ekleyip karıştırıp kısık ateşte pişirmeye bırakın.
Ara orta denetim edin pişince afiyetle yiyebilirsiniz
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı