Zeytinyağlı Enginar Dolması Tanımı İçin Materyaller
6 adet enginar
1 adet kuru soğan
1 kutu konserve garnitür
1/2 (yarım) dereotu
1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Zeytinyağlı Enginar Dolması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Enginarları limonlu suda bekletin kararmaması için.
Bu basamakta soğanı kavurun garnitürü ve tuzu ekleyin ve kavurun ocağın altını kapatın.
Enginarları süzerek pişireceğiniz tencerenin içine alın.
Bunları enginarların üzerine eşit bir formda paylaştırın.
Bir bardak sıcak su koyduktan sonra kısık ateşte pişirin.
Enginar piştikten sonra servis tabağına alınır ve üzerine dereotu konulur.
Soğuk olarak servis yapılır.
Afiyet olsun
6 adet enginar
1 adet kuru soğan
1 kutu konserve garnitür
1/2 (yarım) dereotu
1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Zeytinyağlı Enginar Dolması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Enginarları limonlu suda bekletin kararmaması için.
Bu basamakta soğanı kavurun garnitürü ve tuzu ekleyin ve kavurun ocağın altını kapatın.
Enginarları süzerek pişireceğiniz tencerenin içine alın.
Bunları enginarların üzerine eşit bir formda paylaştırın.
Bir bardak sıcak su koyduktan sonra kısık ateşte pişirin.
Enginar piştikten sonra servis tabağına alınır ve üzerine dereotu konulur.
Soğuk olarak servis yapılır.
Afiyet olsun