Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tanımı İçin Malzemeler
1 kg ıspanak kökü (Ben derin dondurucuya koyduğum ıspanak köklerini kullandım )
Sosu için;
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 diş sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım limon suyu
Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanak köklerini kaynamakta olan suya atın 10 dk haşlayın, sonra süzüp, soğuk suya atın.
Bir kasede zeytinyağ ezilmiş sarımsak baharatlar karıştırılır.
Süzülen ıspanak köklerini sos ile karıştırın (Yavaş karıştırın ezilmesinler)
Dolapta 30 dk dinlendirin servise hazır.
Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg ıspanak kökü (Ben derin dondurucuya koyduğum ıspanak köklerini kullandım )
Sosu için;
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 diş sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım limon suyu
Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanak köklerini kaynamakta olan suya atın 10 dk haşlayın, sonra süzüp, soğuk suya atın.
Bir kasede zeytinyağ ezilmiş sarımsak baharatlar karıştırılır.
Süzülen ıspanak köklerini sos ile karıştırın (Yavaş karıştırın ezilmesinler)
Dolapta 30 dk dinlendirin servise hazır.
Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı