Zeytinyağlı Pırasa Tanımı İçin Malzemeler
1 adet büyük uzunluk pırasa
2 orta uzunluk havuç
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
Yarın limonun suyu (ekşi severler bir limon kullanabilir )
1 yemek kaşığı pirinç
2,5 kahve fincanı su
Zeytinyağlı Pırasa Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuç ve pırasayı verev doğrayın.
Tüm materyalleri tencereye alın ve ocağı açın. Kaynamaya başlayınca altını kısın.
Yaklaşık 30 dk da yemeğimiz hazır.
İster ılık isterseniz soğuk servis yapabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Zeytinyağlı Pırasa Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet büyük uzunluk pırasa
2 orta uzunluk havuç
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
Yarın limonun suyu (ekşi severler bir limon kullanabilir )
1 yemek kaşığı pirinç
2,5 kahve fincanı su
Zeytinyağlı Pırasa Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuç ve pırasayı verev doğrayın.
Tüm materyalleri tencereye alın ve ocağı açın. Kaynamaya başlayınca altını kısın.
Yaklaşık 30 dk da yemeğimiz hazır.
İster ılık isterseniz soğuk servis yapabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Zeytinyağlı Pırasa Tanımı Fotoğraflı Yapılışı