Son Konular

Aşk ve Sevgi Köşesi

Aşk ve Sevgi Köşesi, duygusal bağlarınızı, ilişkilerinizi ve sevgiye dair hislerinizi paylaşabileceğiniz sıcak ve samimi bir alan sunar. Bu kategori, aşkın farklı yönlerini keşfetmek, ilişkiler üzerine konuşmak ve kalpten gelen sorulara yanıt bulmak için oluşturulmuştur.

Aşk ve Sevgi Yazıları

Aşk ve Ayrılık Sözleri, Aşk Hikayeleri, Kendi Yazdığınız Yazılar.
Konular
9
Konular
9

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
Konular
2,2K
Konular
2,2K
Geceye sarılmış, bir hüzünle dolu, Yalnızlığın şarkısı, sessizce çalar, Kalp atışları, yankılanır boşlukta, Bir yıldız kayar, dilekler kanatlanır. Gözler kapalı, rüyalardan uzak, Zamansız bir yolculuk başlar içimde, Karanlığın kollarında kaybolurken, Beni sarar anıların ince dantel. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gecenin sessizliğinde yankılanır, Terk edilmiş oyuncakların fısıltıları, Küçük ellerin dokunuşunu arar, Tozlanmış rüyaların kırılgan hatıraları. Renkleri solmuş, gözleri buğulu, Küçük bir ayıcığın hüzünlü bakışı, Gökkuşağına uzanan hayallerin, Kırık kanatlarıdır tüm suskunluğu. Sokak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Emeğin Lezzeti, Soframızın Hikayesi Tarlalarda ter döker güneşin altında, Her bir damla, alın teriyle yoğrulan umut. Toprakta filizlenir sevdanın tohumu, Soframıza döner her lokmada sonsuz bir minnet. Eller nasırlı, yorgun ama dirençli, Sabahın ilk ışığında başlar türküleri. Her bir adımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Zamanın Ötesinde Aşkla Bekleyiş Bir bahar sabahı, gözlerim dalarken, Gözlerinde buldum ben, zamanı durduran, Her an, her saniye, düşlerimde yankılanan, Sevdan, ölümsüz bir şarkı, kalbimde çınlayan. Yıllar geçse de, solmaz içimde sevda, Her gün yeniden doğar, kalbimde bir daha, Zamanın engin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Sevdanın Ellerde Yoğrulduğu Sofralar Her bir lokmanın kalbinde bir anı saklı, El emeği, göz nuru, sevda dolu nakışı. Fırından yükselen duman, geçmişin sesi, O sofralarda yaşandı, hayatın her çeşnisi. Çatlayan ekmeğin kabuğundaki sıcaklık, Yürekten damlayan sevgi, ipeksi bir akış. Her dilimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Rüya bahçesinde sevda izleri, [Gözlerimiz kapalı, düşlerde yol alır,](https://www.example.com) [Gönüller bir olur, yıldızlar ışıldar,](https://www.example.com) [Hasretle yankılanır, aşkın ezgisi,](https://www.example.com) [Kalplerimizi sarar, gökyüzü kadar.](https://www.example.com) Bir ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalbimin Fısıltıları Sessizce dökülür kelimeler dudağımdan, Bir damla gözyaşı düşer yalnızlığıma. Sevgim saklı, derinlerde bir liman, Kalbimde yankılanır, hiç duyulmasa da. Yıldızlar şahittir geceler boyu, Fısıldarım onlara seni ne çok sevdiğimi. Gözlerimde gizli bir umut, dolu dolu, Sen...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Zamanın derinlerine salınmış bir anı, Anneme dair hatıralar, içimde yankı. Her bir an, özenle dokunmuş bir nakış, Kalbimdeki sıcak yuva, annemin bakış. Gözlerinde saklı, geçmişin tozlu izleri, O anılar ki, anlatır bana gizleri. Bir zamanlar, ellerinde tuttuğu çiçekler, Bugün yüreğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yıldızlara Fısıldanan Hasret Bir uzak düş, gecenin koynunda, Hasretin melodisi çalıyor kalbimde, Ay ışığıyla yazdım sana bu mektubu, Her hecesi sevda dolu, her kelimesi narin... Özlemin bir kor gibi yakarken içimi, Hatıralar avutur beni sessizce, Rüzgarla sana gönderdiğim umutlar, Bir gün...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Geceyi delerken uzak diyarlara, Annemi düşünüyorum yıldızlar arasında. O nazik elleri, o sıcak gülüşü, Bir çocuk gibi saklı kalbimde her düşü. Hazanda solan yapraklar gibi, Annemi bulurum her yıldızın ışığında. Şefkatin göğünde, sevginin denizinde, Yıldızlar annemin izinde parlıyor yine. Uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Küçük kırların derin huzurunda, Her adımda yankılanır geçmişin sesi. Solgun yaprakların arasında, Yükselir anıların sihirli nefesi. Gözlerimde bir parıltı, bir düşteyim sanki, Sıcak bir rüzgar sarar benliğimi. Kır çiçeklerinin arasında kaybolmuşken, Kalbimde canlanır eski günlerin sevgisi. O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Bir bardak çayın sıcaklığında, Kalbimden süzülen bir nefes var, Sıcak ve buğulu; Sevginin kelimelere dökülmüş hâli, Bir fincanın içinde kaybolan anılar. Her yudumda hissettiğim sevgi, Buharın yükselirken göğe, Kalplerimizi ısıtır sessizce; Bir bardak çayın kucağında, Fısıldarız birbirimize...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Bir gece vakti, yıldızların altında, Yüreğimde bir sevda, senin adına. Yıldızlar fısıldarken aşkı usulca, Kalbim seninle, her anında. Karanlıkta parlayan, gözlerindeki ışık, İçimde yankılanan sessiz bir çığlık. Her yıldız bir dilek, gökyüzünde asılı, Seninle dolu, her anı tatlı. Yıldızlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Sayfalar Arasında Fısıldayan Sevda Bir kitap açtım, sayfalar eski, İçinde saklı bir tutam sevda. Anılarla dolu, satır arası sesli, Bir kağıt parçası, eski ve buruşuk, Aşk dolu kelimeler, içime dokunur. Unutulmaz anılar, sessiz ve usul, Kitapların içinde, kalbimle buluşur. Her satırda, bizden...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Bir zamanlar yazılmış o satırlarda, Kalplerin sesi, fısıltısı duyulur, Her kelime bir hatıra anında, Sevda, özlem, umutla yoğrulur. Unutulmuş çekmecelerin derinliklerinde, Titrek ellerle yazılan şiirler durur, Ruhların arasındaki köprülerde, Eski mektuplar sessizce konuşur. Zamanın tozlu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Şehrin gürültüsünde kaybolurken izim, Sokak lambaları altında buldum seni. Kalabalığın içindeydik, yalnızdık yine, Yanı başımda yankılandı kalp sesin. Gözlerin, yıldızsız bir gecenin umudu, Metro istasyonunda bekleyen yolcu gibi. El ele tutuştuğumuz o an kalabalıkta, Görünmez olduk, sanki bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Fırtınalı bir gecede bulurum seni, Gökyüzü karanlık, yıldızlar hüzünlü, Yağmurlar dökülürken yüreğime, Sevdanın sıcaklığı aydınlatır içimi. Rüzgarın şiddeti sarsarken bedenimi, Bir tek senin sesin duyulur içimde. Her bir damla, seni anımsatır bana, Fırtına durulsa da, yine sen varsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Sessiz çığlıklar arasında yitip giden, Kırık hatıralar biriktirir zaman. Kalbimde yankılanan eski bir ezgi, Hüzünle fısıldar her an. Gece yıldızlarla örtünürken, Ağır bir yük gibi çöker yalnızlık. Gözlerimde yaş, dilimde dua, Ruhumu sarar bir karanlık. Bir zamanlar gülen o gözler, Şimdi derin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kar Taneleri Arasında Sevgimizin İzleri İlk karın huzurunda, sessiz bir gece, El ele tutuşmuşuz, düşler bize eş. Yıldızlar şahit olur aşkın dansına, Kar taneleri süzüldükçe, kalbimizdeki ateşe. Bir adım atarız, ayak izleri ardımızda, Sevdamızın yolları, beyaz bir rüyada. Gözlerimize dolar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Gözlerime düşen her damla, Kalbime işleyen bir umudu taşır, Bulutlar ardında bir ışık saklar, Yağmurun fısıldadığı düşler dağılır. Hüzünle dans eden rüzgar, Bir masal anlatır usulca, Her yağmur tanesi bir yıldız olur, Göğe yazılır umutla dolu bir anda. Karanlıklar ardından doğar güneş, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.736
  2. Mesajlar

1. 1.677.584
  3. Kullanıcılar

1. 31.693
  4. Son üye

Geri