Son Konular

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
S
Kızılay Haftası Şiirleri 1 Kıtalık Kızılay Yardımımıza koştun Bizi korudun İyiki varsın kızılayım Sensiz nolur hayat Kızılay Sevgisi gelir en başta, Adı anılır her yaşta, Cepheye koşar savaşta, İnsanlık gereği Kızılay. Kızılay Kızılay koşar, Doğal afetlere, İnsanlara yardım, Aş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
SoruCevap
S
S
Öğretmenler Günü İle İlgili Lise Şiirleri VE DÜŞÜNÜR ÖĞRETMEN Eylülde sararan yapraklarla beraber, Öğretmenler vurulur, boş tarlaların ıssızlığında. Ve düşünür öğretmen, ölümle yaşam arasında. Kim, neden sıkmıştır, kahpe kurşunları, kahpece? Yarar kurşunların sesi karanlığı bir gece. Akan her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
SoruCevap
S
S
Öğretmenler Günü İle İlgili 1 Kıta Şiirler Öğretmenim Yolsuz köye gittin yaya Gönül verdin cagdasliga Karanligi del dedinya Delecegim ögretmenim Olur ettin olunmazi Deldin kaleminle tasi Bil dedinya bilinmezi Bilecegim ögretmenim İsim Bulunmaz Sana İsim Bulunmaz Sana Kutsal İşine Uyan Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
SoruCevap
S
S
10 Kasım İle İlgili Şiirler 3 Kıtalık ATATÜRK Atatürküm eğilmiş vatan haritasına Görmedim tunç yüzünü böylesine geceler Atatürk neylesin memleketin yarasına Uçup gitmiş elinden, eski makbul çareler Nerede İstiklal harbinin o mutlu günleri Türlü düşmana karşı kazanılan zaferi Hiç sanmam, öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
SoruCevap
S
S
En Güzel 10 Kasım Şiirleri Kısa 10 Kasım ATAM’a Günlerden 10 Kasım Saat 09:05 Dolmabahçe’deyim, Elimde karanfil Sirenler çalıyor, senin için Gözlerimde yaş, seni düşünüyorum Mustafa sarı 10 Kasım şiiri Bir bulut inmiş,beyaz, Karlı dağlar başına. Her 10 Kasım sabahı, Bir ateş düşer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
SoruCevap
S
S
Kısa 10 Kasım Şiirleri, 10 Kasım İçin En Güzel Şiirler, 10 Kasım İle İlgili Şiirler 10 Kasım Ben hiç 10Kasım”a ”Günaydın demem ki” Ben sensiz 23 Nisan”a Hoş geldin diyemem ki Seni özlesek bile Elden ne gelir ki Bir daha senin gibi Gelecek mi ne belli Bak 10 Kasım yine geldi Gözlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
SoruCevap
S
S
10 Kasım Şiirleri, 10 Kasım İle İlgili En Güzel Şiirler Yeni, En Anlamlı 10 Kasım Şiirleri 10 kasım Ben hiç 10Kasım’a ”Günaydın demem ki” Ben sensiz 23 Nisan’a Hoş geldin diyemem ki Seni özlesek bile Elden ne gelir ki Bir daha senin gibi Gelecek mi ne belli Bak 10 Kasım yine geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
S
dünya insan hakları günüyle ilgili şiirler, dünya insan hakları günü hakkında şiir, dünya insan hakları günü ile ilgili şiirler İNSAN HAKLARI ŞİİRİ İnsanlığa önem verip, Bu bildiride yayınlandı. Bütün insanlık sevinip, Derin uykudan uyandı. O evrensel bildiride, “İnsan Hakları” var, dinle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
SoruCevap
S
S
En güzel 10 Kasım şiiri 10 Kasımla ilgili güzel şiirler 10 kasımBen hiç 10Kasım'a ''Günaydın demem ki'' Ben sensiz 23 Nisan'a Hoş geldin diyemem ki Seni özlesek bile Elden ne gelir ki Bir daha senin gibi Gelecek mi ne belli Bak 10 Kasım yine geldi Gözlerde yaşlar tükendi Aradan 78 yıl geçse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
SoruCevap
S
S
en güzel öğretmen şiirleri kısa öğretmen şiirleri baş öğretmen şiirleri öğretmenler günü şiirleri Öğretmenim Güler yüzlü öğretmenim, Bir tanesin, canım benim. Masallarla bilmeceler, Anlatırsın neler neler... Kalemimi tutamazken Kitabımı açamazken Bir de baktım yazıyorum, Sular gibi okuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
S
Öğretmenler Günü Akrostiş Öğretmenler Günü İle İlgili AkrostişCANIM ÖĞRETMENİM CANIM BENİM (Akrostiş) Can siperane çalıştın, her yerde sürekli Aldığın ahlâk, evvel ve ahir de gerekli Nereli olursa olsun, hep aslan yürekli Issızlarda yer, kuru ekmek bazen börekli Menekşe, lâle, güller gelir CAN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
SoruCevap
S
S
Öğretmenlik İle İlgili Şiirler Öğretmenlikle İlgili Şiirler Öğretmenlik konulu Şiirler Öğretme İle İlgili Şiirler Başöğretmen Atatürk benim, Başöğretmenim, Ne öğrendimse, Ondan öğrendim. Yenilikleri, Hep o düşünmüş, Milleti için, Ağlamış, gülmüş. Çocuk kalbimle, İlk onu sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
S
Dramatik Şiir Örnekleri - Edebiyatımızın Şiir Örnekleri - Şiir Örnekleri - Dramatik Şiirler Eşber Halketsem esirlerle leşker, Mahveylesem ordularla asker, Olsa bana hep mülûk çâker; Cinsince o iktidar münker, Fevkimde uçar tuyûr-u kemter! Âvâze-i dehr iken tanînim, Gördüm ana değmiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
S
7. Sınıf Kemik Kas, Kuvvet ve Hareket, Madde, Elektrik, Sistemler, Duyu Organları, Devre, Atom, Nötron, Elektron, Proton, İletken ile İlgili Şiirler SİNDİRİM SİSTEMİ Besinlerin kimyasal sindirimi Ağızda başlar değişimi Karbonhidratların sindirimi Enzimler sayesinde gerçekleşti. Yutağa geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
SoruCevap
S
S
En güzel Tutumluluk İle İlgili Şiirler uzun ve kısa, Tutumluluk İle İlgili Şiir YERLİ MALI Haftamızı açalım, Yurda neşe saçalım. Yerli malı dururken, Yabancıdan kaçalım. İpekli var, yünlü var, Pamuklu var, bezi var. Fabrikalar işliyor, Öz malım gelişiyor. Yaban malı almayız, Düşünmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
SoruCevap
S
S
Hac ile ilgili şiirler - Hacla ilgili şiirler Hilal ve Haç Gündüzler karanlıkta, gece ise kaybolmuş, Duydum ki ne varsa, zırta boza vird olmuş, Gâvur köyün imamı, Vatikan’a kaydolmuş, Şu boynuma takılan, hamut mudur, taç mıdır? Bilmem ki başımda ki hilal midir? haç mıdır? Dedemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
SoruCevap
S
S
Doğal afetlerle ilgili şiir Depremlerle ilgili şiirler DEPREM HAFTASIYLA İLGİLİ ŞİİRLER DEPREM Deprem olur dört bir yanda Enkaz altında kalır tüm insanlar Pek üzücü bir olayda olsa Razı olmalı tüm canlılar Yasla eşyaları duvara Düşmesin başımıza Enkazda kalınca Korur sivil savunma Deprem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
SoruCevap
S
S
İlkbahar İle İlgili Şiirler, en güzel ilkbahar şiirleri, En Güzel İlkbahar Şiirleri İlkbahar Mevsim ilkbahar olunca, Çiçekler açar gonca gonca, Doyum olmuyor bakınca, Bir ömürsün ilkbahar. Her ağaç yemyeşil olur, Çağlar coşar sular, Aşılmaz dağlar aşar, Gelince güzel ilkbahar. Renğarenk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
SoruCevap
S
S
Epik şiir örnekleri kısa Epik şiir örnekleri Epik şiir örneği Örnek-1 Durduk , süngü takmış kafir ayakta Bizde süngü yok Bir hayret kızıllığı akardı üstümüzden Dehşetten daha çok Durduk , süngüsü düşmanın pırıl pırıl , Önümüze çıktı bir gündüz,bir gece Korku değil haşa Bir büyük düşünce ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
SoruCevap
S
S
Divan Edebiyatı ,Divan Şiiri Özellikleri,Divan Şiiri Örnekleri,Divan Şiirinin Genel özellikleri,Divan Şiiri Nedir Türkler, VIII. yüzyılda Orta Asya dan batıya doğru göç edince yeni bir din olan İslamiyetle tanışırlar. Kısa sürede kit*leler hâlinde müslümanlaşan Türkler, doğal olarak bu dinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.280.690
  2. Mesajlar

1. 1.677.437
  3. Kullanıcılar

1. 31.684