Son Konular

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
S
Zafer TürküsüYaşamaz ölümü göze almayan, Zafer, göz yummadan koşana gider. Bayrağa kanının alı çalmayan, Gözyaşı boşana boşana gider! Kazanmak istersen sen de zaferi, Gürleyen sesinle doldur gökleri, Zafer dedikleri kahraman peri, Susandan kaçar da coşana gider. Bu yolda herkes bir, ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
SoruCevap
S
S
Çanakkale Zaferi şiirleri,Çanakkale savaşı ile ilgili şiir,Çanakkale şehitleri ile ilgili şiirler Çanakkale savaşı şiirleri,Çanakkale şiiri kısa ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Gazi şehirlerimden , geçilmez Çanakkale , Nice şehitler verdik , fakat düşmedik dile , Bizi vuramazlardı , yaptılar birçok hile ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
SoruCevap
S
S
23 Nisan İle İlgili Şiirler 23 Nisanla İlgili Şiirler 23 Nisan Bayramı İle İlgili Şiirler 23 NİSAN (22) 23 Nisanı biz Sevinçlerle bekleriz. Bayrak, zincir, fenerle Sınıfları süsleriz. Okullar tabur tabur Törenlere giderler. Trampetler çalarak, Yavrukurtlar geçerler. Müsamere, oyunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
SoruCevap
S
S
Doğal Afetler ile ilgili Şiirler Doğal Afetler Bir gün gökgürledi,şimşekler çaktı, Etrafı kara bulutlar sardı, Bu gelen yağmurdu,bereketti, Yağmur sel oldu,önüne gelen herşeyi yuttu, Yerden gümbürdeyerek geldi, Sesi sanki bir öküz böğürtüsü,faylar kırıldı Yer sarsıldı,evler yıkıldı, Bu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
SoruCevap
S
S
Barış İle İlgili Şiir Barış Şiirleri YuNUS'un BU BARIŞ YILINDA Yunusun adı barışın simgesi Bozulmasın insanlığın dengesi Canlar yanıp kan dökülmesin Yunusun bu barış yılında Gönüller yunus ile yarışsın Dünya çocukları görüşüp tanışsın Selam söyleyin Saddam a barışsın Yunusun bu barış yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
SoruCevap
S
S
Şiir Nasıl Okunur? 1. ANLA: Öncelikle okuduğun şiirdeki her kelimeyi ve şiirin bütününü tereddütsüz bir şekilde anlamalısın. Bütünü itibariyle neyi anlattığını anlamadığın veya içinde anlamadığın kelime ve kavramlar olan bir şiiri okurken, o şiir ile tam olarak bütünleşemezsin. Bu durum ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
SoruCevap
S
S
2 Kıtalık Polis Şiirleri Polis Şiirleri 2 Kıtalık 10 Nisan 1845’de doğduk biz ölümsüzlüğe, O gün yemin ettik Milletimize, Koruyacağız asayişi,cumhuriyeti, Vatan yolunda karşılıksız ölmeyi. Adadık kendimizi biz bu yurda, Ölürüz karşılıksız bu uğurda, Kopsa kolumuz,olmasa bacağımız, Vatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
SoruCevap
S
S
Anneler Günü İle İlgili Şiirler Anne İçin Şiirler Anneler Günü Şiir En Güzel Anne Şiirleri ANNELER GÜNÜ Anneme ve bütün annelere Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kaç geceler bana ninni söylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen Alır kucağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
SoruCevap
S
S
Hz. Muhammed e şiire Hz.Muhammed'e yazılan şiir Hz. Muhammed'e en güzel şiir Efendimiz HZ MUHAMMED'E Gönül sultanımsın, her zaman dilimde virdim, Başımın zümrütten tâcı sultanım Efendim, Ayrılmaz bendenim, sâyende kulluğa erdim, Bir mücrim olsam da sana hayrânım Efendim Kime baksam, kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
SoruCevap
S
S
Vakıflar Haftası İle İlgili Şiirler Vakıflar Haftası Şiirleri Vakıflar Haftasıyla İlgili Şiirler HAFTASI VAKIFLAR HAFTASI İLE İLGİLİ ŞİİRLER DERMAN VAKIFLAR OLSUN İster zengin bir kişi isterse devlet kursun, İsterim ki her yerde birkaç vakıf bulunsun, Öğrenciyse harçlığı, açsa karnın doyursun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
SoruCevap
S
S
Kuşlarla İlgili Şiirler - Kuşlar İcin Şiirler LEYLEK Akşam oldu, sen de yuvana döndün Ayrı ayrı doyurdun yavrularını. Artık rahatsın Hacı Leylek İstediğin gibi takırdatabilirsin gagalarını! Hep yollarda mı geçecek ömrün ? Yazın burda, Kışın başka yerdesin.. Yuvandan ayrılacağın için mi Böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
SoruCevap
S
S
En Güzel Anneler Günü Şiirleri Kısa Anneciğim Ak saçlı başını alıp eline, Kara hülyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tüy gibi sal anneciğim! Sanma bir gün geçer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar, Yaşlı gözlerinle kal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
SoruCevap
S
S
Mutluluk Mutluluğu aradığın sürece, Mutlu olacak kadar olgun değilsindir, Ve ulaşacak kadar her istediğine. Kayıplara yakındığın sürece Ve hedeflerin varsa durmadan yöneldiğin, Bilemezsin huzur nedir diye. Vazgeçersen şayet her arzudan, Ne hedef, nede istek tanıyıp Mutluluğu artık adıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
SoruCevap
S
S
Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Anneler Günü Yeşildir artık yüreğinde kara bulut, Bugün anneler günü, annem beni unut Evde acılar koynuna yangelip yatmış, İnadına giyin sen de mayısa batmış, Yürü sokakta, çocukların düşü aksın Yürü ki saksıda çiçekler sana baksın Diline genç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
SoruCevap
S
S
Miraç Kandili şiirleri, Miraç Kandili konulu şiirler Muhammed ümmetine Şairler aciz kaldı, dile getiremedi Edipler bitab kaldı deyip bitiremedi Alimler hayran kaldı, sırrına eremedi Miracı Nebevinin, müjdesi hürmetine Ya Rab ihsanda bulun Muhammed ümmetine! Bu gece öyle gece, bizlere nasip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
SoruCevap
S
S
Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs Şiirleri Güzel 19 MAYIS 19 Mayıs günü, Yaşıyor kalbimizde, Atatürk güneş gibi, Her zaman içimizde. Tembellik yasak bize, Parolamız ileri, Dünyaya örnek olsun, Çalışkan Türk gençleri. Ülkü verir, hız verir. Bize 19 Mayıs. Yurdumuzu kurtaran, Ata'yı unutmayız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
SoruCevap
S
S
2 kıtalık Atatürk şiirleri 10 kasım şiirleri 2 kıtalık 2 kıtalık şiirler Atatürk Sen Varsin ATATURK'um Her Seyimizde Bu gün yatağımdan hür kalkıyorsam Ekmeğim ak suyum berraksa, Ağaçlar çiçek açıyor Topraklar ısınabiliyorsa, Sesim gür çıkıyor Özgür özgür bakabiliyorsam, Sen varsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
SoruCevap
S
S
İlk Yardım akrostiş şiiri,ilk yardım akrostişi,ilk yardımla ilgili akrostiş şiir,ilk yardım akrostiş şiir,ilk yardım akrostiş şiir örneği,ilk yardım akrostiş çalışması İlk müdahaledir insan yapılan Luzumsuz değildir yapılan pılan Kardır bizlere yapılan Yetişir her an imdada Açar kucak son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
SoruCevap
S
S
ölüm şiirleri, ölümle ilgili şiir, ölüm konulu şiirler, ölüm üstüne şiirler ÇARE YOKTUR BU ÖLÜME Büyük melek başlar işe, Acı çöker evlat eşe, Yolcu eder kalka düşe, Çare yoktur bu ölüme. Gözüne çekilir perde, Eli, kolu kalır yerde, Bilinmez ki nasıl nerde, Çare yoktur bu ölüme. Son soluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
SoruCevap
S
S
Arkadaşlar bi konu açmak istiyorum ve herkesin içinden geldiği gibi cvp vermesini bekliyorum Size göre) ŞİR NEDİR? NE DEĞİLDİR? Selam arkadaşlarım,Beyni,yüreği yazınla örtüşen güzel insanlar.Gelin Türk şiirini tartışalım.Düşüncelerimizi,sevdiğimiz şairlerin şiirlerini paylaşalım...Şiirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.280.630
  2. Mesajlar

1. 1.677.336
  3. Kullanıcılar

1. 31.679