Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Ayvalık İlce Haritası
Balıkesir Ayvalık Haritası
Ayvalık Turkiye Cumhuriyeti'nin Marmara Bolgesi'nde bulunan Balıkesir ili'nin Ege Bolgesi'nde kalan bir ilcesiBalıkesir ili'nin en batısında, Ege Denizi kıyısında bulunan ilce, Turkiye'nin en onemli turizm merkezlerinden biridir
MAPayvalık...
Mersin, Buyukşehir belediyesi statusune sahiptir Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Akdeniz olmak uzere buyukşehir belediyesine bağlı 4 merkez ilceden oluşmaktadır Şehrin, il ve ilce merkezleri 1327870 olmak uzere toplam nufusu 1682848'dir bu nufusuyla; Turkiye'nin en kalabalık onuncu şehridir...
Peri Bacaları oluşumundan bugune kadar hep merak edilmiş ve ziyaretci akınına uğramıştır Milyonlarca yıl once ic deniz olan Kapadokya bolgesinde yapılan arkeolojik kazılarda ilkel deniz canlılarına ait fosillerin bulunmasını acıklamaktadır
Yer kabuğunun hareketlenmesiyle birlikte dunyanın...
Ordu Da Nerelerden Burs Bulunur
Ordu Da Nerelerden Burs Alınabilir
Ordu Egitim Kultur ve Yardimlasma Vakfi
Yeni mahalle Kahraman Sagra cad No:211 Tel: 2140950
Tunceli'ye yakın şehirler
Tunceli Doğu Anadolu Bolgesi'nin Yukarı Fırat bolumunde yeralırTunceli iline yakın olan iller şunlardır;
Elazığ,
Malatya,
Bingol,
Erzincan
Erzurum
Tunceli ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede?
Tunceli ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu
Tunceli...
Mardin Hangi Bolgededir?
Guneydoğu Anadolu Bolgesi’nin Yukarı Mezopotamya havzasında bulunan Mardin, guneyinde Suriye, doğusunda Şırnak ve Siirt, kuzeyinde Diyarbakır ve Batman, batısında Şanlıurfa ile cevrilidir İl topraklarının buyuk bir bolumu kuzeydeki Diyarbakır havzası ile guneyde...
Rize Otobus Firmaları
Rize'ye Giden Otobus Firmaları nelerdir
Rize Merkezli ve Rize İlinde Şubesi Olan Otobus Şirketleri listesi şoyle;
Doğu Karadeniz Ekspres
Kuzey Yıldızı
Rizeliler Turizm
Yeşil Sahil Seyahat
Adıyaman Unal
Amasya Mertur
As Turizm
Asya Tur
Aydoğan Turizm
Coruh Artvin Seyahat...
Turkiye'deki Buyuk Şehirler Ve Nufusları Listesi
Turkiyede bulunan bir buyuk şehirler ve bu şehirleirn Nufuslarını aşağıdaki listede gorebilirsiniz
İstanbul ;13500000
İzmit Kocaeli;1560138
Ankara;4771716 12
Gaziantep;1528958
İzmir;3948848 13
Antakya Hatay;1480571
Bursa ;2605495 14...
Turkiye'yi anlatan fotoğraflar derledikBeğeneceğinizi umarak sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz
ALT :wwwupluploadsturkiyeyianlatanresimler224306turkiyeyianlatanresimler224306ALT
ALT :wwwupluploadsturkiyeyianlatanresimler63257turkiyeyianlatanresimler63257ALT
ALT...
Uludağ Hava Durumu
Uludağda Hava Durumu Tahminleri
Uludağda 2 Haftalık Hava Durumu
Uludağda bu hafta ve onumuzdeki hafta hava nasıl olucak uludağ hava durumu tahminleri uludağda hava tahmini 2 Haftalık uludağ hava durumu tahminleri
imagesuludagdahavadurumu5b16dff533b09...
Mardin Tarihi Guzellikleri
Mardin Tarihi Mekanları
Mardin Tarihi Eserleri
Mardin İli Tarihi Yerleri
Kaleler
Mardin Kalesi
10 yuzyılda Hamdaniler tarafından inşa edilen kale, 1 km uzunluğunda, 30150 m genişliğindedir Ceşitli zamanlarda Mardin ’e uğrayan gezginlerin verdikleri bilgilerden...
Ankara Sahurda Acık Yerler Neresi
Ankara'da Sahurda Acık Yerler
Ankara'da sahur vaktine kadar ve sahurda acık yerler
Akdeniz İşkembecisi
Başkentte sahurda gidebileceğiniz mekanlardan biri de Akdeniz İşkembecisi
Adres: İvedik Cad 89B YenimahalleAnkara Tel: (0312) 334 34 11
Kebap, pide ve...
Akdeniz Bolgesi halk Turkuleri
Gide Gide Bir Soğude Dayandım (Akdeniz Bolgesi Turkuleri)
Gide Gide Bir Soğude Dayandım Dayandım,
O Soğudun Allarına Boyandım Gelin Boyandım
Ben O Yare Dağlar Kadar Guvendim Guvendim,
Guvendiğim Dağlar Elime Geldi Elime Geldi
Olem Ben Olem Ben,
Kurban Olam...
2024 2024 Zonguldak Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Zonguldak nufusu
Zonguldak ilinin 2024 yılı toplam nufusu 601567
Zonguldak erkek nufusu 296910
Zonguldak Kadın nufusu 304657
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 355771 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus...
Marmara Bolgesi Boğazları,
Marmara Bolgesindeki Boğazlar,
Marmaranın Boğazları
İstanbul ve Canakkale boğazları Marmara Bolgesinde hem Asya, hem de Avrupa kıtasında yer alır
İstanbul Boğazı
İstanbul Boğazı, Karadeniz ile Marmara Denizi'ni birbirine bağlayan su gecididirGenel olarak...
İzmirde bulunan Moda Tasarım Bolumu olan Universiteler
İzmirdeki Universitelerde Moda Tasarım bolumu varmı
İzmirde bulunan universitelerden iki tanesinde Moda Tasarım bolumu bulunmaktadır
İzmir Ekonomi Universitesi Moda Tasarımı Bolumu
Ege Universitesi Emel Akın MYO
Kilisteki Son Depremler
Kiliste Meydana Gelen Son Depremler
Kiliste yaşanan son gunlerdeki depremler hakkında bilgi almak istiyorsanız Tıklayın Son Depremler
İstanbul'un Fethi'nin 560 Yılı
Fatih Sultan Mehmed'in İstanbulu Fethinin bugun 560yıldonumu kutlanacakFatih Sultan Mehmed İstanbulu 1453 yılında fethetmiştir
29 Mayıs 1453 yılında İstanbul'un Fethi II Mehmed onderliğinde olan Osmanlı ordusu tarafından alınmasıDaha sonra şehir Osmanlı...
Uludağda Oteller
Uludağdaki Oteller
Uludağ Otelleri
Uludağda Oteller
Uludağda oteller hakkında bilgi icin aşağıdaki linke tıklayınız
uludağ otelleri bilgi ve rezervasyon icin tıklayınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.