Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Bursaya Yakın Tatil Koyleri
Bursaya Yakın Tatil bolgeleri
imagesbursayayakintatilyerleri5b16e387ada5b
Bursa ilinde Akdeniz ikliminin ozellikleri hukum surer Isının en fazla hissedildiği temmuz ayında sıcaklık ortalama 24 dereceyi, soğuklarında en fazla hissedildiği ocak ayında ise 5 dereceyi...
Turkiye'de coğrafi bolgeler
Turkiye'deki coğrafi bolgelerin isimleri
Marmara Bolgesi
Akdeniz Bolgesi
Ege Bolgesi
İc Anadolu Bolgesi
Doğu Anadolu Bolgesi
Guneydoğu Anadolu Bolgesi
Karadeniz Bolgesi
Mardinin neyi meşhur,
KARTAL YUVASI
Tıpkı Erdoba Eveleri gibi cadde boyunca dizilen butun eski ve yeni binaların iki yonlu manzarası var Biri ucsuz bucaksız ova, diğeri ise gece ışıklandırmasıyla Mardin Kalesi Kartal Yuvası ismini hak eden kale, kayalarla o kadar uyumlu ki Mardinlilerin...
Osmaniyedeki Halk Eğitim Merkezleri Listesi
Osmaniyedeki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri
*OSMANİYE BAHCE Halk Eğitim Merkezi
*OSMANİYE HASANBEYLİ Halk Eğitim Merkezi
*OSMANİYE KADİRLİ Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
*OSMANİYE SUMBAS Halk Eğitimi Merkezi Mudurluğu
OSMANİYE...
Aydınlar Harita Bilgileri
Siirt Aydınlar Haritası
MAPAydınlar, Siirt, TurkiyeMAP
Kısaca Aydınlar: Aydınlar, Siirt ilinin bir ilcesidir
Tillo, Doğu Anadolu'daki din eğitiminde onemli yeri olan medrese kulturunun onemli merkezlerinden birisiydi Doğu illerinde ve Tillo'da doğmuş pek cok İslam...
Kastamonu Azdavay Haritası,
Kastamonu Azdavay
Batı Karadeniz Bolgesinde, Kastamonu İline bağlı bir ilce olan Azdavay, guneyde Daday ilcesi, batıda Pınarbaşı ilcesi, doğuda Kure ilcesi ve kuzeydoğuda İnebolu ilcesi ile cevrilidir İlce toprakları engebeli ve ormanlık bir arazi yapısına sahiptir...
Son Depremler Isparta
Isparta Son Depremler
Son Depremler Isparta
Son Depremler Isparta; Ispartada metdana gelen son depremler icin aşağıdaki linke tıklayınız
Son Depremler Isparta icin tıklayınız
2024 2024 Nevşehir Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Nevşehir nufusu
Nevşehir ilinin 2024 yılı toplam nufusu 285460
Nevşehir erkek nufusu 141239
Nevşehir Kadın nufusu 144221
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 168771 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus...
İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri
İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri Listesi
İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri Listesi aşağıdadır
İSTANBUL ADALAR Halk Eğitim Merkezi
İSTANBUL ARNAVUTKOY Halk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL ATAŞEHİR Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL AVCILAR Halk...
Ardahan Hanak İlce Haritası
Hanak, Ardahan ilinin bir ilcesidir İlce toplam nufusu 10135; merkezinin nufusu ise 3932'dir Temel ekonomik gecim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır
MAPHanak, ArdahanMAP
imageshanakharitasi5afb66cad7a06
imageshanakharitasi5afb66cbe305f
samsun resimleri
en guzel samsun resimleri
samsun resimleri
Carşamba
imagessamsunresimleri5b16e081d3817
imagessamsunresimleri5b16e082e81e5
imagessamsunresimleri5b16e0840c644
http:forumherteldenkonucombotExtraClientphp?action addToWebsite&token fee739ca3c4f4255af4f50278e4cc618&id 1...
Ardahan Cıldır İlce Haritası
Cıldır Ardahan ilinin bir ilcesidirİlce merkezi, ortalama 1950 m yukseklikte duz bir alana kurulmuş, koyleri ise kısmen duz ve kısmen de engebeli bir arazi uzerine yerleşmiştir İlcenin toplam yuzolcumu 1163 km2 dir Bunun 1016 km2 lik kısmı kara, geri kalan kısmı...
Bursa ili iklimi
Bursanın iklimi nedir
Bursanın iklimi hakkında bilgi
Bursa iklimi
Bursanın iklimi
Bursa genellikle ılıman bir iklime sahip olmakla beraber bolgelere gore iklim farklılıkları gosterir Guneyde Uludağ'ın sert iklimi ve bol yağışlarına karşılık, kuzeyde Marmara'nın yumuşak iklimi...
Akdeniz bolgesindeki ovalar,
Akdeniz bolgesinin ovaları nelerdir
Akdeniz bolgesinde hangi ovalar var
Akdeniz Bolgesi'nin Ovaları:
* Bolgenin en onemli ovası Cukurova'dır
* Antalya Ovası
* Amik Ovası
* Silifke Ovası
* Isparta Ovası
* Acıpayam Ovası
* İslahiye Ovası
* Maraş Ovası
* Burdur Ovası...
Adana Eski İsimleri,
Adana Eski Adı
ADANA'nın bulunduğu Cukurova'nın tarihteki adı KİLİKYA' dır
Adana'nın bugune kadar verilen eski adları şunlardır;
Adanus,
Adonis,
Azana,
Erdena,
Erdene,
Batana,
Danuna,
Ta Adana,
Edene,
Uru adania,
Adana
Turk Hukumetleri
Turkiye Cumhuriyetimizin kuruluş tarihindne bu tarihe kadar kac hukumet değiştiBu hukumetler hangi tarihlerde gorev yaptılar bu gune kadar Kurulan Turk Hukumetleri Kronolojisi
Turk Hukumetleri Kronolojisi
Iİnonu Hukumeti
30 Ekim 19236 Mart 1924
II İnonu Hukumeti
6 Mart...
Siirt Baykan Haritası
Baykan İlce Haritası
Baykan Siirt ilinin bir ilcesidir20 Mayıs 1938 tarih ve 3393 sayılı kanunla Tutenocak'ta kurulmuştur 1949'da merkezi, Havil Hanları mevkiine nakledilmiştir Daha sonra İlce'nin adı Baykan olarak değiştirilmiştir
Baykan Haritası
MAPBaykan, Siirt...
Marmara Bolgesindeki Dağlar
armara Bolgesi ortalama yukseltisi en az bolgedir Fazla engebeli bir yapıya sahip değildir Yerşekilleri sade olduğu icin ulaşımı da kolaydır Dağınık yerleşmiş ceşitli dağları vardır Bunların en buyuğu Bursa'daki Uludağ'dır Yuksekliği 2543 metredir
Marmara...
Bartın Nufusu 2024
2024′de Yapılan Adrese Gore nufus sayımında : Bartın ilimizde toplam 188436 Kişi Bulunmaktadır
Yuzolcumu: 2140 Km²
İl Trafik No: 74
Bartın, Batı Karadenizde doğal guzelliği, plajları, tarihi yapıları, mağaralarıyla ilgi ceken bir ildir
İLCELERi:
Amasra, Kurucaşile ve...
Datca İlce Haritası
Muğla Datca Haritası
Datca, Muğla ili'nin 12 ilcesinden birisi ve ilcenin yonetim merkezi olan şehir Datca, coğrafi bolge olarak Ege Bolgesindedir Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir Datca Yarımadasının en yuksek noktalarını Bozdağ (1174), Kalecik Dağı (881)...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.