Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bursaya Yakın Tatil Koyleri Bursaya Yakın Tatil bolgeleri imagesbursayayakintatilyerleri5b16e387ada5b Bursa ilinde Akdeniz ikliminin ozellikleri hukum surer Isının en fazla hissedildiği temmuz ayında sıcaklık ortalama 24 dereceyi, soğuklarında en fazla hissedildiği ocak ayında ise 5 dereceyi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Turkiye'de coğrafi bolgeler Turkiye'deki coğrafi bolgelerin isimleri Marmara Bolgesi Akdeniz Bolgesi Ege Bolgesi İc Anadolu Bolgesi Doğu Anadolu Bolgesi Guneydoğu Anadolu Bolgesi Karadeniz Bolgesi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Mardinin neyi meşhur, KARTAL YUVASI Tıpkı Erdoba Eveleri gibi cadde boyunca dizilen butun eski ve yeni binaların iki yonlu manzarası var Biri ucsuz bucaksız ova, diğeri ise gece ışıklandırmasıyla Mardin Kalesi Kartal Yuvası ismini hak eden kale, kayalarla o kadar uyumlu ki Mardinlilerin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Osmaniyedeki Halk Eğitim Merkezleri Listesi Osmaniyedeki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri *OSMANİYE BAHCE Halk Eğitim Merkezi *OSMANİYE HASANBEYLİ Halk Eğitim Merkezi *OSMANİYE KADİRLİ Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *OSMANİYE SUMBAS Halk Eğitimi Merkezi Mudurluğu OSMANİYE...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Aydınlar Harita Bilgileri Siirt Aydınlar Haritası MAPAydınlar, Siirt, TurkiyeMAP Kısaca Aydınlar: Aydınlar, Siirt ilinin bir ilcesidir Tillo, Doğu Anadolu'daki din eğitiminde onemli yeri olan medrese kulturunun onemli merkezlerinden birisiydi Doğu illerinde ve Tillo'da doğmuş pek cok İslam...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Kastamonu Azdavay Haritası, Kastamonu Azdavay Batı Karadeniz Bolgesinde, Kastamonu İline bağlı bir ilce olan Azdavay, guneyde Daday ilcesi, batıda Pınarbaşı ilcesi, doğuda Kure ilcesi ve kuzeydoğuda İnebolu ilcesi ile cevrilidir İlce toprakları engebeli ve ormanlık bir arazi yapısına sahiptir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Son Depremler Isparta Isparta Son Depremler Son Depremler Isparta Son Depremler Isparta; Ispartada metdana gelen son depremler icin aşağıdaki linke tıklayınız Son Depremler Isparta icin tıklayınız
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kutahya son depremler Kutahya'da olan son depremler Son Depremler Kutahya Kutahya'da meydana gelen son depremleri oğrenmek icin tıklayın
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Hatay Son Depremler Hatayda olan son depremler Son Depremler Hatay Hatay'da olan son depremleri oğrenmek icin Tıklayın
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
2024 2024 Nevşehir Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Nevşehir nufusu Nevşehir ilinin 2024 yılı toplam nufusu 285460 Nevşehir erkek nufusu 141239 Nevşehir Kadın nufusu 144221 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 168771 kişi Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri Listesi İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri Listesi aşağıdadır İSTANBUL ADALAR Halk Eğitim Merkezi İSTANBUL ARNAVUTKOY Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL ATAŞEHİR Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL AVCILAR Halk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Ardahan Hanak İlce Haritası Hanak, Ardahan ilinin bir ilcesidir İlce toplam nufusu 10135; merkezinin nufusu ise 3932'dir Temel ekonomik gecim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır MAPHanak, ArdahanMAP imageshanakharitasi5afb66cad7a06 imageshanakharitasi5afb66cbe305f
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
İllere Gore Geleneksel Yore Kıyafetlerimiz ADANA YORESİ KIYAFETLERİ ERKEK 1 Yelek 2 Gomlek 3 Şal Puşu 4 Corap 5 Yemeni 6 Şalvar 7 Zıbın 8 Cepken 9 Kuşak 10 Carık – Postal 11 Kece Kulah – Dalfes 12 Kefiye 13 Kama Pala Tabanca KADIN 1 Alınlık 2 Yazma 3 Yelek 4 Guduk 5 Kemer 6 Ucetek 7 Şalvar 8...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
samsun resimleri en guzel samsun resimleri samsun resimleri Carşamba imagessamsunresimleri5b16e081d3817 imagessamsunresimleri5b16e082e81e5 imagessamsunresimleri5b16e0840c644 http:forumherteldenkonucombotExtraClientphp?action addToWebsite&token fee739ca3c4f4255af4f50278e4cc618&id 1...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Ardahan Cıldır İlce Haritası Cıldır Ardahan ilinin bir ilcesidirİlce merkezi, ortalama 1950 m yukseklikte duz bir alana kurulmuş, koyleri ise kısmen duz ve kısmen de engebeli bir arazi uzerine yerleşmiştir İlcenin toplam yuzolcumu 1163 km2 dir Bunun 1016 km2 lik kısmı kara, geri kalan kısmı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Bursa ili iklimi Bursanın iklimi nedir Bursanın iklimi hakkında bilgi Bursa iklimi Bursanın iklimi Bursa genellikle ılıman bir iklime sahip olmakla beraber bolgelere gore iklim farklılıkları gosterir Guneyde Uludağ'ın sert iklimi ve bol yağışlarına karşılık, kuzeyde Marmara'nın yumuşak iklimi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Akdeniz bolgesindeki ovalar, Akdeniz bolgesinin ovaları nelerdir Akdeniz bolgesinde hangi ovalar var Akdeniz Bolgesi'nin Ovaları: * Bolgenin en onemli ovası Cukurova'dır * Antalya Ovası * Amik Ovası * Silifke Ovası * Isparta Ovası * Acıpayam Ovası * İslahiye Ovası * Maraş Ovası * Burdur Ovası...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Adana Eski İsimleri, Adana Eski Adı ADANA'nın bulunduğu Cukurova'nın tarihteki adı KİLİKYA' dır Adana'nın bugune kadar verilen eski adları şunlardır; Adanus, Adonis, Azana, Erdena, Erdene, Batana, Danuna, Ta Adana, Edene, Uru adania, Adana
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Turk Hukumetleri Turkiye Cumhuriyetimizin kuruluş tarihindne bu tarihe kadar kac hukumet değiştiBu hukumetler hangi tarihlerde gorev yaptılar bu gune kadar Kurulan Turk Hukumetleri Kronolojisi Turk Hukumetleri Kronolojisi Iİnonu Hukumeti 30 Ekim 19236 Mart 1924 II İnonu Hukumeti 6 Mart...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Hakkari Son depremler Hakkaride olan son depremler Son Depremler Hakkari Hakkari'de olan son depremleri oğrenmek icin tıklayın
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ankara Altındağ Haritası Altındağ uydu Haritası Altındağ Haritası MAPAlt%C4%B1nda%C4%9F,+Ankara,+T%C3%BCrkiye&MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Siirt Baykan Haritası Baykan İlce Haritası Baykan Siirt ilinin bir ilcesidir20 Mayıs 1938 tarih ve 3393 sayılı kanunla Tutenocak'ta kurulmuştur 1949'da merkezi, Havil Hanları mevkiine nakledilmiştir Daha sonra İlce'nin adı Baykan olarak değiştirilmiştir Baykan Haritası MAPBaykan, Siirt...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Marmara Bolgesindeki Dağlar armara Bolgesi ortalama yukseltisi en az bolgedir Fazla engebeli bir yapıya sahip değildir Yerşekilleri sade olduğu icin ulaşımı da kolaydır Dağınık yerleşmiş ceşitli dağları vardır Bunların en buyuğu Bursa'daki Uludağ'dır Yuksekliği 2543 metredir Marmara...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Bartın Nufusu 2024 2024′de Yapılan Adrese Gore nufus sayımında : Bartın ilimizde toplam 188436 Kişi Bulunmaktadır Yuzolcumu: 2140 Km² İl Trafik No: 74 Bartın, Batı Karadenizde doğal guzelliği, plajları, tarihi yapıları, mağaralarıyla ilgi ceken bir ildir İLCELERi: Amasra, Kurucaşile ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Datca İlce Haritası Muğla Datca Haritası Datca, Muğla ili'nin 12 ilcesinden birisi ve ilcenin yonetim merkezi olan şehir Datca, coğrafi bolge olarak Ege Bolgesindedir Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir Datca Yarımadasının en yuksek noktalarını Bozdağ (1174), Kalecik Dağı (881)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt