Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
2024 2024 Erzincan Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Erzincan nufusu
Erzincan ilinin 2024 yılı toplam nufusu 219996
Erzincan erkek nufusu 111568
Erzincan Kadın nufusu 108428
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 126120 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 93876...
Niğde Altunhisar Haritası
Altunhisar İlce Haritası
Altunhisar, Niğde ilinin bir ilcesidir
İlcenin genel nufusu 2007 sayımına gore 14942'dirBunun 2670'i ilce merkezinde, geriye kalanlar ise koy ve kasabalarda yaşamaktadır Kasaba ve koyleri genelde (Kayı Boyu) Turkmen yorukleri tarafından...
Saraykoy İlce Haritası
Denizli Saraykoy Haritası
Saraykoy ilcesi'nin kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemesine rağmen, 14 yuzyılın sonlarına doğru Turkmen aşiret Reisi Sarıbey tarafından kurulduğu tahmin edilmektedir Denizliye bağlı bir nahiye olarak statusunu korumuş, 26 Şubat 1882 yılında...
2024 Ankara'nın Nufusu yeni
2024 Ankara'nın Nufusu nedir
Ankara bugun dunyanın en kalabalık 38 kentidirKent nufusu bugun dort milyon civarında olmakla birlikte her gecen gun buyumektedirAnkarada yerleşim buyuk oranda kentseldirKoyden kente goc oldukca fazladırAnkaranın nufusu yaklaşık 4700000...
Duzce Halk Eğitim Merkezleri
Duzcedeki Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Nusrettin Mhİstiklal Cd İl Milli Eğitim Mdr Bahcesi 3805233999
Akcakoca Halk Eğitim Merkezi Oğretmen Evi Binası Kat:2Esertepe Mevki 3806112941
Cumayeri Halk...
2024 2024 Bursa Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Bursa nufusu
Bursa ilinin 2024 yılı toplam nufusu 2740970
Bursa erkek nufusu 1371914
Bursa Kadın nufusu 1369056
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 2740970 kişi
Doğu anadolu bolgesi neyi meşhur
Doğu anadolu bolgesinin neyi meşhurdur?
doğu anadolunun nesi meşhur
Doğu Anadolunun neyi meşhur
Doğu anadolu bolgesi yer altı kaynakları bakımından oldukca zengindir Demir, krom, bakır, linyit, oltu taşı, cinko ve kaya tuzu onemli yer altı kaynaklarıdır
Doğu...
Turkiye sınırları dahilinde ada bulunan iller listesi aşağıdaki gibidirTurkiye'de 11 ilin sınırları dahilinde adalar bulunmaktadırBuadalar ve bulundukları iller aşağıdaki gibidir
Turkiye ’nin en buyuk adası Ege ’deki Gokceada ’ dır (279,24 km2)Adalarımızın dağılımı, denizlerimizin...
2024 2024 Muğla Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Muğla nufusu
Muğla ilinin 2024 yılı toplam nufusu 866665
Muğla erkek nufusu 441531
Muğla Kadın nufusu 425134
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 866665 kişi
Keban hakkında kısa bilgi,
Keban;
Keban Doğu Anadolu Bolgesinin Yukarı Fırat bolumunde yer alan kucuk bir ilcedir Doğuda Elazığ batıda Arapgir kuzeyde Cemişgezek kuzeybatıda Ağın guneyde ise Baskil ile cevrili olup yuzolcumu 543 km karedir
Keban ince uzun bir şerit halinde kucuk bir suyun...
Didim Haritası detaylı
Aydın Didim ilce Haritası
Didim, Aydın'ın turistik bir ilcesidir Doğuda Muğla il sınırı ve Gulluk Korfezi ve Akbuk Koyu, batıda ve guneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Golu ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımada şeklindedir
Didim uydu goruntusu
MAPdidim+harita&hl tr&MAP
Aydın Karacasu Haritası,
karacasu ilcesi haritası
Karacasu, Ege Bolgesi'nde Aydın ilinin bir ilcesidirKaracasu, Buyuk Menderes vadisine guneydoğudan acılan Dandalaz vadisi yamaclarında kurulmuştur Aydın il merkezine 87 km uzaklıkta olan ilce, Menderes havzasının coğrafi yerleşme ve iklim...
2024 Şanlıurfa Nufusu Kactır
images2024sanliurfanufusu5afb0515a3
2024'de yapılan adrese gore nufus sayımı, Şanlıurfa ilimizin Nufusu; 1762075 'dur
Şanlıurfa, Guneydoğu Anadolu Bolgesinde bulunan bir şehridir
MO 1 binyıldan beri surekli olarak meskUn olan kent, yakın doneme kadar Urfa adıyla...
2024 2024 Diyarbakır Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Diyarbakır nufusu
Diyarbakır ilinin 2024 yılı toplam nufusu 1607437
Diyarbakır erkek nufusu 809791
Diyarbakır Kadın nufusu 797646
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 1607437 kişi
Duzce Nufusu 2024
2024′de Yapılan Adrese Gore Duzce İlimizin Nufusu 346493 dur
Yuzolcumu: 1065 km2
İl Trafik No: 81
Coğrafi Konumu :
Duzce Batı Karadeniz havzası icinde yer alır Duzce doğusunda Bolu, batısında Sakarya ve kuzeydoğusunda Zonguldak illeri ile komşudur
Denizden yuksekliği...
Adaların Ozellikleri Nelerdir
Adaların Coğrafi Ozellikleri Hakkında Bilgi
*Adalar, İstanbulun doğal zenginliğini pekiştiren jeolojik oluşumlardır
Adalar, dunyamızın oluşumu sırasında, Trakya Kocaeli penepleninin yer yer alcalıp yukselmesi, bilhassa Boğazların acılıp, guney bolumunun deniz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.