Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Turkiye Astronomi Bolumleri Nelerdir
Turkiye'de 7 universitede gozlem istasyonları şehir ışıklarının etkisinde kalmış olup son derece basit, cağ dışı, adeta gelişmiş ulkelerin yanında oyuncak seviyesinde kalmıştır TUBİTAKa bağlı Uzay Bilimleri Unitesi 1980li yılında kurulmuştur daha sonra...
Hataya komşu iller
Hataya yakın iller hangileridir
Hatay'a komşu iller şunlardır;
Adana,
Osmanye,
Gaziantep
Hatay ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede?
Hatay (Antakya) ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu
Hatay ili Turkiye'nin Akdeniz Bolgesinde yer almaktadır ve Adana...
Nİğde Ciftlik Haritası
Niğde Ciftlik
Ciftlik, Niğde ilinin bir ilcesidir İlcenin adı eski bir sığır ciftliğinden kaynaklanır Bolge Melendiz (Malandusa) olarak da bilinirCiftlik ilcesi Niğde Merkeze 67, Aksaray'a ise 65 km mesafededir Niğde merkeze 32 km mesafede dağ yolu diye bilinen bir yol...
Balıkesir Balya haritası
Balya İlce Haritası
Balya, Balıkesir ilinin bir ilcesidirİlce Balıkesir'in kuzey batısında yer alır Balıkesir Canakkale yolu ilcenin ulaşımını sağlar Turkiye'nin elektrikle ilk tanışan ilcesidir
Balıkesir Balya Uydu goruntuleri
MAPBalyaal%C4%B1kesir&MAP
Kırıkhan İlce Haritası
Hatay Kırıkhan Haritası
Kırıkhan Hatay ilinin ilcelerinden biridir
Kırıkhan'ın batısında Nur Dağları, doğusunda Suriye, guneyinde ise Amik Ovası bulunur
İskenderun ve merkez Antakya'dan sonra Hatay ilinin en gelişmiş ilcesidir İlce gecimini %50'si tarım, %28'i sanayi...
Kocaeli Yuzme Havuzları
Kocaelide Bulunan Yuzme Havuzları
Kocaeli Yıldızlar Yuzme Havuzu
İzmit'in ilk ozel yuzme kursu olan kocaeli yuzme kursu 4yılında spor merkezlerimizde , alanında uzman bay ve bayan hocalar eşliğinde hizmet vermeye devam etmektedir...
İc Anadolu Bolgesinin Platoları
Yuzolcumu bakımından 2 buyuk bolge olan İc Anadoluda yuksek ve uzun dağ sıraları bulunmaz Ortalama yuksekliği 1000 m olan platolarla ovalar yaygındır
Yer şekilleri sade olan bolgede Haymana, Cihanbeyli, Obruk, Orta Kızılırmak, Bozok ve Yazılıkaya platoları yer...
Kutahya Halk Eğitim Merkezleri
Kutahya'daki Halk Eğitim Merkezleri, adresleri ve telefonları aşağıdaki gibidir
Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Halk Eğitim Merkezi 2742236154
Altıntaş Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Mh 2743112057
Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet MhCalkoy...
hangi bolgelerde ayciceği yetişir, ayciceği nerede yetişir, ayciceği uretimi yapan bolgeler
Ayciceği dunyada ve ulkemizde en onemli yağ bitkilerinden biri olup, ulkemizde coğunlukla yağlık olarak yetiştirilir Dunya ayciceği uretimi son yıllarda 23 milyon ton civarında olup, Turkiye uretimde ve...
İzmir Otelleri
İzmire Yakın Oteller
Akay Garden Resort Otel
Tesis İzmir ili sınırları icinde ve Ceşme'nin doğal guzellikleri olan Ildir bolgesinde yer alır Muhteşem kucuk adalar ve deniz manzarasına sahiptir 40000 m² alan uzerinde Turizm endustrisine hizmet icin kurulmuştur Hizmet birimleri...
Nevşehir Kozaklı Haritası
Nevşehir Kozaklı
Kozaklı, Nevşehir'in Kaplıca'ları ile unlu ilcesidirİl merkezi olan Nevşehir'e en uzak ilcedirİlceye bağlı 4'u Kasaba , 21'i Koy olmak uzere 30 yerleşim birimi bulunmaktadır
İlcenin 2000 yılında yapılan genel nufus sayımına gore merkez nufusu...
Hazırlanan bu haritada ulkemizin buyuk akarsuları ve deltaları renklendirilmiş bir şekilde size sunulmaktadır Harita uzerindeki akarsular ve deltalar şunlardır
Akarsular:
1Ergene Nehri
2Meric Nehri
3Susurluk Cayı
4Bakırcay
5Gediz Nehri
6Kucuk Menderes
7Buyuk Menderes
8Dalaman
9Aksu
10Yenice...
Son Depremler Bilecik
Son Depremler
Son Depremler Bilecik
Bilecikte meydana gelen son depremler icin aşağıdaki linke tıklayınız
Son Depremler Bilecik tıklayınız
Erzincan Otlukbeli Haritası,
Erzincan Otlukbeli ;
Erzincan'a 142 km uzaklıkta, 254 km yuzolcumlu Otlukbeli ilcesinin nufusu 1997 yılı nu¬fus sayımına gore 3874'dur
Ekonomik bakımdan her turlu tarım urunlerinin yetiştirildiği ve hayvancılığın buyuk onem taşıdığı ilcede, ayrıca zengin...
2024 Karabuk Nufusu kactır?
images2024karabuknufusu5afb889b18381
2024′de yapılan adrese gore nufus sayımında Karabuk ilimizin nufusu toplam 225145 kişi dir
Edirne burs veren kurumlar
Edirne nereden burs alabilirim
Edirne'de Nerelerden Burs Bulabilirim?
Trakya Univ Tıp Fk Eğitim Arş Ve GVakfı Trakya Univ Tıp Fk Dekanlığı Tel: 2357641
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.