Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Sarıoğlan Haritası Kayseri
Kayseri Sarıoğlan İlce Haritası
Sarıoğlan, Kayseri ili'nin bir ilcesidirlcede 6 belediye, 16 mahalle,5 kasaba ve 19 koy vardır En uzak koylerin ilce merkezine uzaklığı 29 kmdir (Kızılpınar ve Alamettin kasabası) Ciftlik kasabası merkeze 12 km mesafededir Palas ve...
Hatay Halk Eğitim Merkezleri
Hatayda bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Hatay'daki Halk Eğitim Merkezleri ve adresleri şoyledir;
Kırıkhan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam SanOkulu
Kurtuluş Mh Oğuzlar Cd
İskenderun Halk Eğitim Merkezi
Ataturk Bul 40Sk No8 0326 613 90 08
Antakya Halk Eğitim Merkezi Ve...
Bursa Gursu Haritası
Gursu ilce Haritası
Gursu, Nilufer, Osmangazi, Yıldırım, Mudanya, Gemlik, Kestel ile birlikte Bursa (merkez)'i oluşturur
MAPG%C3%BCrsu+Belediyesi,+G%C3%BCrsu,+Bursa&hl tr&MAP
Altınekin İlce Haritası
Konya Altınekin Haritası
Konya ilinin bir ilcesidir İl merkezine 67 km uzaklıktadır
İlcenin tarihi oldukca eski devirlere kadar uzanmaktadır Anadolu Selcukluları doneminde onemli bir ticaret merkezi olan ilce en parlak donemini bu devirde yaşamıştır Şehir merkezinde...
Kahramanmaraşda olan son depremler
Kahramanmaraş Depremleri
Kahramanmaraş'da meydana gelen son depremler hakkında bilgi edinmek icin Tıklayınız Son Depremler
Antalya kaş aşıklar mağarası hakkında kısa bilgi
Aşıklar Mağarası Tanıtımı
Alanya'nın değişik bir yuzunu oluşturan mağaralarından biridir Aşıklar Mağarası Tarihi yarımadada bulunan mağaranın iki girişi vardır
Ancak icine girebilmek icin kayalara tırmanmanız gerekmektedir 75 metre uzunluğunda...
Kahramanmaraşa Yakın şehirler
Kahramanmaraşa en Yakın İller
Kahramanmaraş ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede?
Kahramanmaraş ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu
Kahramanmaraş ili Turkiye'nin Akdeniz Bolgesinde yer almaktadır ve Osmaniye, Adana, Kayseri, Sivas, Malatya...
2024 istanbulun nufusu
İstanbul ilinin toplam nufusu adrese dayalı nufus kayıt sistemi veri tabanına gore yılında 12915158 kişidirİstanbul ili nufusunun % 98,97si (12782960) şehirde, % 1,03u (132198) koylerde yaşamaktadırİstanbul ilinin yuzolcumu 5712 km² olup, km²ye il genelinde 2261 kişi...
Denizliye Yakın Tatil Yerleri
Denizli Tatil Yerleri
Pamukkale;
Denizliye sadece 19 km uzaklıkta Pamukkale yapan olay doğal su kaynaklarının bir tepe uzerinde oluşturmuş olduğu kireclerdir
imagesdenizliyeyakintatilyerleri5b16e76b6de63
HierapolisPamukkale;
Denizli ilinin 18 km kuzeyinde yer...
İngilizce Malatyanın tanıtımı
Malatya (Hittite: Melid; Greek: Μαλάτεια, Malateia; Armenian: Մալաթիա, Malatia; Kurdish: Malatya, Latin: Melitene) is the capital city of the Malatya Province in the Eastern Anatolia region of Turkey
Overview
In ancient times, it was also known by its older name of...
alanya turistlik yerleri
Antalyada gorulmesi gereken yerler
Duden Şelalesi
imagesantalyadagezilecekyerler5afb6716721ca
Antalya'ya yaklaşık 7 km, Varsak Belediyesi'ne 1 km mesafede cennetten akan bir doğa harikasıdır Duden Şelalesi Antalya'nın en guzel şelalelerinden biridir Dunyanın dort...
Duzce İli Haritası
Duzce, Duzce ilinin merkezi olan şehirdir Duzce eskiden Bolu iline bağlı bir ilceydi Ancak 12 Kasım 1999 depreminden sonra oluşan hasarın daha hızlı onarılabilmesi icin 81 il yapılmıştırDuzce Karadeniz Bolgesi sınırları icinde kaldığı icin baskın iklim tarzı Karadeniz...
Burdur burs veren kurumlar
burdur da burs veren yerler
Burdur'da Nerelerden Burs Bulabilirim?
Burdur burs veren kurumlar şu şekidedir:
Sultan Suleyman Kultur Eğit Vakfı Ozgur Mah Mehmet Akif cadNo:18 Tel: 2340640
İstanbul'da 3 gunluk elektrik kesintisi
Boğazici Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı acıklamaya 2 Ocak Carşamba gunu, Bakırkoy'de, 1000 ile 1200 saatleri arasında Sakızağacı Mahallesi Taşhan, İstanbul ve Kennedy caddeleri ve civarına elektrik verilemeyecek
İstanbul'da 3 Ocak...
Osmaniye Hasanbeyli Haritası
Hasanbeyli, Osmaniye ilinin bir ilcesidirİlce bağlısı olmak uzere ilce merkezine bağlı; 6 koy ve 4 mahalleden oluşmaktadır MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahceli'nin eski koyu olan Hasanbeyli ilcesinde 1 Genel Lise ile 2 İlkoğretim okulu mevcuttur
Hasanbeyli Haritası...
2024 Erzincan Nufusu Kacdır,
Erzincan ın genel nufusu 215 bin 277 olarak acıklandı 2024 yılı sonu itibariyle 225 bin olan genel nufus 2024 yılı sonu itibariyle 10 bin kişi azaldı 215277 2024 yılı Nufusudur
images2024erzincannufusu5afba6326eb18
Doğu anadolu bolgesinde cıkarılan madenler,
Doğu Anadolu Bolgesinin volkanik arazide olması nedeniyle maden ceşidi bol miktarda bulunur
Doğu Anadolu maden ve enerji uretiminde ilk sırayı alır
Madenler
Bolge krom, demir, bakır, kurşun, kaya tuzu, barit, oltu taşı, manganez yatakları işletilir...
Turkiye'deki denizlerin derinlikleri hakkında bilgi
Turkiye, ulkesini cevrelemiş denizler ve bunları birleştirmiş boğazlarla okyanus aşırı ulkelere bağlıdırBu durum, Turkiye’ye deniz ulaştırması ve ekonomisi yonunden de onemli kolaylıklar sağlamıştırDenizlerin ulaşım ve ekonomik yonunden...
Hatay Samandağ Haritası
Samandağ İlce Haritası
Samandağ, Turkiye'nin guneyinde, Hatay İlinin ilcelerinden biri
Samandağ; Musa Dağı, Keldağ ve Saman Dağı arasında bulunan, Asi Nehri'nin Akdeniz'e dokulduğu noktada oluşmuş deltada kuruludur 446 km2'lik yuz olcumune sahip ilcede bağlı belediye...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.