Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

bandırma Manyas Haritası Balıkesir Manyas ilce Haritası Marmara Bolgesi'nin guneyinde yer alıp, sanayi kuruluşlarıyla henuz fazla kirlenmemiştir Manyas Golu idari olarak Bandırma ilcesine bağlıdır Manyas uydu goruntuleri MAPManyas,+Bal%C4%B1kesir,+T%C3%BCrkiye&MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Uşak'a Giden Otobus Firmalar Uşak'a Giden Otobus Firmaların İsimleri Uşak'a Giden Otobus Firmaların Tamamının Listesi Aşağıdadır Adıyaman Unal Ağrı Doğu Anadolu Turizm Ağrı Doğu Turizm Aksaray Yeşil Yeni Birlik Alaşehir Sarıkız Turizm Anadolu Ulaşım As Ağrı Tur As Bayburt Turizm Asya Tur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
kars otobus seferleri kars otobus şirketleri Karsa Giden Otobus Firmaları adres ve telefon numaraları şoyle; Kars Turgutreis Yusufpaşa Mahallesi, Turgutreis AptAltı Kars 0474 212 37 09 212 77 77 Doğu Kars Orta Kapı mah Faik bey cad No:206 Kars 0474 223 36 49 Kafkas Kars Yeni oto terminali...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Kastamonu Taşkopru Haritası Taşkopru İlce Haritası Taşkopru, Kastamonu ilinin bir ilcesidir Taşkopru ilcesi adını Gokırmak uzerinde Cobanoğulları zamanında yapılmış olan ve halen kullanılan yedi gozlu 68 metre uzunluğundaki Taşkopru'den almaktadır imagestaskopruharitasi5afb89a730a5c...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
İstanbul Adalar Haritası MAPAdalar, Istanbul, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Elazığ Tuketici Hakları İl Ve İlce Hakem Heyetleri Telefonları Elazığ Tuketici Hakları İl Ve İlce Hakem Heyetleri Telefon Numaraları Elazığ İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti Telefon : 212 27 83 Elazığ İlce Tuketici Sorunları Hakem Heyetleri Ağın 5512024 Alacakaya 4816119 Arıcak 7712096...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
karadeniz bolgesinde bulunan şehirler, Karadeniz Bolgesi'nin en buyuk ve gelişmiş illeri Samsun ardından Trabzon ve Ordu'dur Karadeniz bolgesindeki iller Amasya Bayburt Rize Trabzon Artvin Sinop Tokat Corum Samsun Zonguldak Bolu Duzce Karabuk Bartın Kastamonu Giresun Gumuşhane Ordu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Bor Nerededir Niğde Bor Harita Bilgileri MAPBor, TurkiyeMAP Kısaca Bor: Niğde iline bağlı ilce ve bu ilcenin merkezi olan kent Niğde'nin 14 km guneyindeki 1100 metre rakımlı Bor Ovası'nda (ya da yaylasında) yerleşmiştir Bor: 2024 sayımına gore koyleriyle toplam nufUsu 59919 olup, 38320'si...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kahramanmaraş Goksun ilce Haritası Goksun uydu goruntuleri Kahramanmaraş'ın bir ilcesi olan Goksun il merkezine 91 km uzaklıktadır İlcede toplam 51 koy ve 7 kasaba vardır Goksun 1908 yılında Kahramanmaraş iline bağlanmıştır MAPGoksun, TurkiyeMAP imagesgoksunharitasi5afba9e592537...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Sabah Ezanı Vakitleri Ardahan Ardahanda Sabah Ezanı Kacta Okunuyor TD width: 51, align: center01082024 TD width: 51, align: center4 57 TD width: 51, align: center02082024 TD width: 51, align: center4 58 TD width: 51, align: center03082024 TD width: 51, align: center4 59 TD width: 51...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Erzincan'da Sabah Ezanı Kacta Okunuyor Erzincan'da Sabah Ezanı Kacta TABLE width: 700 TD colspan: 2 Hicri Tarih TD colspan: 3 Miladi Tarih İmsak Guneş Oğle İkindi Akşam Yatsı 1 RAMAZAN 20 TEMMUZ CUMA 3 15 5 04 12 35 16 28 19 55 21 34 2 RAMAZAN 21 TEMMUZ CUMARTESİ 3 16 5 04 12 36 16 28 19...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Bayburt Son Depremler Bayburtta olan son depremler Son Depremler Bayburt Bayburtta meydana gelen son depremler icin tıklayınız
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
İngilizce Marmara bolgesi, Marmaranın ozellikleri ingilizce The Marmara Region The Marmara Region (Turkish: Marmara Bolgesi) with a surface area of 67000 km² is the smallest but most densely populated of the seven geographical regions of Turkey It represents approximately 86% of the Turkish...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
İstanbul Bağcılar Haritası Bağcılar Uydu Haritası, İatanbulBağcılar Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası'nda bir ilcedir İstanbul'un ilceleri arasında en yuksek nufus yoğunluğuna sahip olanıdır Son yıllarda doğu illerinden ciddi oranda goc almıştır Bağcılar İstanbul'un Avrupa yakasında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Osmaniye Toprakkale Haritası Toprakkale, Osmaniye ilinin bir ilcesidir MAPToprakkale, TurkiyeMAP imagestoprakkaleharitasi5afb699351e09
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kırşehir Halk Eğitim Merkezleri Kırşehir'deki Halk Eğitim Merkezi adresi ve telefon numarası; Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Halk Eğitim Merkezi ve ASO Mud Adres: Terme Cd Eski Sanayi Karşısı Telefon: 0386 213 10 39
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Kars Susuz Haritası Susuz İlce Haritası Kars iline bağlı bir ilcedir Susuz Cumhuriyet'in ilanından sonra Kars ilinin merkez ilcesine bağlı bir bucak olan Susuz, 1959da ilce konumuna getirilmiştir İlcenin ilk nahiye mudurlerinden birisi yazar Server TANİLLİ'nin babasıdır vikipedi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Yozgat Depremleri Yozgattaki Son depremler Yozgat Depremleri ve Yozgat cevresindeki son gunlerde yaşanan depremleri anında oğrenmek icin Tıklayınız
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Balıkesir son depremler balıkesirde yaşanan son depremleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz Balıkesir ve cevresinde hissedilen deprem ve sarsıntıları BURAYA tıklayıp anında oğrenebilirsiniz
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Cankırı'daki Halk Eğitim Merkezleri Listesi Cankırı'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Cankırıda bulunan Halk eğitim merkezlerinin isimleri aşağıdadır *CANKIRI Atkaracalar Halk Eğitim Merkezi *CANKIRI Bayramoren Halk Eğitim Merkezi *CANKIRI Cerkeş Halk Eğitim Merkezi *CANKIRI Ilgaz Halk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
marmara bolgesinde en cok yetiştirilen tarim urunleri Buğday : Trakyada Ergene Bolumunde yoğun olarak yetiştirilir Bolge, uretimde İc Anadoludan sonar 2 sırada yer alır Ayciceği : Tohumlarından yağ elde etmek icin yetiştirilir Turkiye uretiminin % 80 ini bu bolge karşılar Ergene ve Guney...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Gulyalı Nerededir Ordu Gulyalı Harita Bilgileri MAPGulyalı, Ordu, TurkiyeMAP Kısaca Gulyalı: Gulyalı, Ordu ilinin bir ilcesidir Eski adı Abulhayr'dır 1987 yılında ilce haline geldikten sonra Gulyalı adını almıştır Ordu ilinden Giresun istikametinde 8 km'dedir Nufusu 1997 yılında 9100, 2002...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Ankaranın Kurtuluşu Ankaranın Kurtuluş tarihi Ankaranın Kuruluşu Ankaranın Kurtuluşu Mustafa Kemal Paşa, Erzurum, Sivas Kongrelerinden sonra 27 Aralık 1919 gunu Temsilciler Kurulu uyeleriyle birlikte Ankara'ya geldiO zamana kadar Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul idi Osmanlı Mebusan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
Sivas Akıncılar Haritası Akıncılar İlce Haritası Akıncılar, Sivas ilinin bir ilcesidir Tarih şimdilik bize Anadolunun en eski sakinlerinin ETİLER olduğunu gostermektedir MAP:mapsgooglecommaps?q sivas+ak%C4%B1nc%C4%B1lar&hl tr&ie UTF8&ll 40080304,38347178&spn 0032902,0084543&sll...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
Hacıbektaş İlce Haritası Nevşehir Hacıbektaş Haritası Hacıbektaş, Nevşehir İline bağlı bir ilcedir Kapadokya'nın onemli merkezlerinden biridir Doğuda Avanos, batıda Mucur, guneyde Gulşehir, kuzeyde Kozaklı ilceleriyle cevrilidir Hacıbektaş Haritası MAPHacıbektaşNevşehir TurkiyeMAP...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt