Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
2024 Okullar ne zaman kapanacak
202420244 Eğitim ve Oğretim yılı 16 Eylul 2024 Pazartesi gunu okulların ilk zillerinin calmasıyla başlamıştı2024 2024 Eğitim oğretim yılının birinci donemi 24 Ocak 2024 Cuma gunu sona erdi 27 Ocak 7 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatili yapan oğrenciler 10...
Rpc sunucusu kullanılamıyor! Hatasıb
RPC Sunucusu Kullanilamiyor Hatası
Cozum :
Baslat Calıştır msconfig yazip enter diyorsunuz sistem Yapılanması adında bir pencere acılacak, pencere acılışında zaten genel sekmesi geliyor once oradanBaşlatma Secenekleri kısımda 3 tane secenek var
1 Normal...
Şule Yuksel Şenler Huzur Sokağı Ozeti
Bilal adında oldukca yakışıklı ve dinine bağımlı bir genc var Bu genc Huzur sokağında yaşıyor Ama nasıl bir sokak İstanbulda orayı aramayı bile duşundum Herkes birbirine destek oluyor, Namazlarını ibadetlerini geciktirmiyor ve kolay kolay değişemeyecek...
ambulans ve acil bakım teknikerliği nedir
ambulans ve acil bakım teknikerliği
ambulans ve acil bakım teknikeri nedir
Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felc, solunum
yetersizliği gibi nedenlerle birden bire hastalanan insanları, gerektiğinde bulundukları
yerde...
Ozel Akşam Liseleri Oğrenci Başarı Değerlendirme Sınavı 22 Ocak 2024
Ozel akşam lisesinde okuyan oğrencilerin donem sonu sınavları Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Mudurluğunce yapılacak
Ozel akşam liselerinin 9 sınıfında oğrenim goren oğrencilerin gireceği birinci...
buyruk imam cafer sadık,
Buyruk İmam Caferi Sadık Buyruğu
İmam Caferi Sadık Buyruğu (Kitap)
imagesimamcafersadikbuyrugu5b0849fcbad69
Buyruk, sozlu oğreti ve şiir geleneğine dayanan Alevi inanclarının, duzsoz ile yazılmış sayılı orneklerinden biri; en onemlisi Ozgun yazmalar karmaşık bir yumağı...
Zihinsel engellilere eğitim
Zihinsel engellilik kalıcı olsa da verilen ozel eğitim ve oğretimle bu en aza indirilebilir Erken teşhisle birlikte tedaviye başlanırsa zihinsel engelli cocuklarda onemli gelişmeler gorulebiliyor
Zihinsel engellilik kalıcı olsa da verilen ozel eğitim ve oğretimle bu...
Omer Bin Abdulaziz kimdir
Omer Bin Abdulaziz Kimdir Omer Bin Abdulaziz Hakkında
Tabiinin buyuklerinden Adaleti, insafı ve guzel ahlakı ile meşhur sekizinci Emevi halifesi Hazreti Omer ’in oğlunun torunu İsmi Omer bin Abdulaziz, kunyesi EbU Hafs ’tır 679 (H60) tarihinde Medine ’de doğdu 720...
2024 Bartın Anadolu Liseleri Taban Puanları Listesi
2024 Bartın Anadolu Liseleri Taban Puan Tablosu
2024 Bartın Anadolu Liseleri Taban Puanları aşağıdaki tabloda belirtildiği gibidir
İl Adı
TD width: 186 İlce Adı
Kontenjan Adı
Kont Sayı
Kont Taban Puan
Kont Tavan Puan
BARTIN
AMASRA...
cevre kirliliğinin insan sağlığı uzerindeki olumsuz etkileri
Cevre kirliliği , cevrenin doğal olmayan bir şekilde insan eliyle bozulmasıdır Bu ekosistemi bozma eylemleri; kirlenme şeklinde tabir edilir
Hava, su ve toprak bu cevrenin fiziksel unsurlarını, insan, hayvan, bitki ve diğer...
acil tıp teknikerliği taban puanları 2024,
acil tıp teknikerliği taban puanları 2024 ygs
Acil Tıp Teknisyenliği meslek eğitimine başlayabilmek icin;
Sağlık Meslek Liselerine girebilmek icin ilkoğretim okullarının 678 sınıflarında
yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavlarının (SBS) sonucuna...
Farklı canlıların işitebildiği ses duzeyi nedir
Sesin seviyesini olcmede kullanılan birim Desibel'dir ve kısaca dB olarak yazılır İnsan kulağı inanılmaz şekilde hassas olduğundan bu dB olcusu de biraz tuhaftır Kulağımız en hafif bir yaprak hışırtısından, jet motorunun yuksek sesine kadar her...
Savaş ve Barış Kitabının yazarı Tolstoy'dur
Savaş ve Barış kitabının kısa ozeti şoyledir;
Savaş ve Barış kitabında Napolyon doneminde gecen Rusya ve Fransa arasındakı cekismeli savaşı anlatılmaktadırAyrıca bunun yanında saray hayatı ve saray insanlarının bulundukları konumlardan nasıl...
BARO : Bir şehir ya da bolgenin avukatlarını icinde toplayan birliktir
Baronun amacı, kanunlara ve nizamlara dayanarak avukatlık mesleğinin adalete uygun bir şekilde bilgi, doğruluk ve şerefle yapılmasını sağlamak ve kar ve onurunu korumak, mensuplarının meslek borclarına saygı gostermelerini...
İnancılık (Fideizm) Ne Demektir?
Bilginin yerine inanı koyan oğretilerin genel adı
inancılık (fideizm) (fideizm), tanrıya inanc yoluyla bağlanan ve deney alanının dışında kalan butun metafizik oğretileri kapsar İnan, asla tanıtlanamayacak olanın kabul edilmesidir Ortacağ aydınları bu metafizik...
7 Şubat 1904 tarihinde Catalca’da dunyaya gelen Arif Nihat Asya edebiyatımızda bayrak şairi olarak bilinmektedir Bir aylıkken babası vefat etmiş, unlu şair akrabalarının yanında buyumuştur İlk oğretimi koyunde ve İstanbul’da tamamlayan Arif Nihat Asya lisenin ardından İstanbul’daki Yuksek...
Ucan Kaz kitabının yazarı İsvecli unlu kadın yazar Selma Lagerlof'tur
imagesucankazkitabininyazarikimdir5af39301abd61jpeg
Selma Lagerlof 20 Kasım 1858 doğumlu isvecli bir kadın yazardırUnlu yazar Masallara dayanan yapıtlarıyla tanınmıştır Nobel Edebiyat Odulu'nu alan hem ilk kadın yazar, hem...
acil tıp teknikerliği bolumu,
acil tıp teknikerliği taban puanları 2024
acil tıp teknikerliği olan universiteler
ACİL TIP TEKNİSYENİ
acil tıp teknikerliği nedir?
Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felc, solunum
yetersizliği gibi nedenlerle birdenbire hastalanan...
Thais Kitabının Yazarı
Thais Kitabını Kim Yazdı
Thais Kitabının Yazarı Anatole France 'dir
Anatole France Fransız yazar Klasik geleneğin onde gelen temsilcileri arasında kabul edilir Edebiyatın her turunde eserler veren yazar, 1921 yılında edebiyat dalında Nobel Odulune layık gorulmuştur...
Kurumlar vergisi hangi sureler icinde beyan edilir ve odenir?
Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 14 ve 21 maddeleri uyarınca; kurumlar vergisi beyannamesi, hesap doneminin kapandığı ayı takip eden 4 ayın 1 gununden 25 gunu akşamına kadar mukellefin bağlı olduğu olduğu vergi dairesine verilir Orneğin...
Omer Seyfettin Topuz Ozeti
Omer Seyfettin Topuz Hikayesinin Ozeti
Topuz
Kucuk başkentin karışık sokakları cok kalabalıktı Erkekler ve kadınlar cok sevinclilerdikilisenin canları calıyorduSarayın kapısının onunde cesur atlar dizilmişti Kalabalık yaşasın prens yaşasın prens hukumdarın...
Piraye Canan Tan'ın yazmış olduğu harika bir romandır ayrıca yazar Canan Tan'ın ilk romanı olma ozelliğine sahiptir Canan Tan, bir ilk romanla okurlarının karşısına cıktı
imagespirayekitapozeticanantan5af3934de4dd1
Piraye Kitap Ozeti;
Genc ve guzel Piraye adını Nazım Hikmet’in eşinden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.