Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
ben sınava girmedim fakat ozel univeristeye gitmeyi dusunuyorum boyle bı imkanım var mı?
Cevap: sınava girmeden universiteye gidilir mi
Oyle bir uygulama yokturOncelikle herhangi bir liseden veya OSYM burosundan 2 lira karşılığında 2024OSYS kılavuzunu ve başvuru formunu almanı oneriyorum Orada...
Cemberin Kullanım Alanları nelerdir
Cemberin Kullanım Alanları
Cemberin Kullanıldığı dallar Matematik,Geometri, Fizik, Muhendislik ve Astronomi dirAyrıca Cember bilim dalları dışında gunluk hayatımızda bir cok alanda kullanılırEvde,okulda,sporda,sanatta,bircok iş alanında cemberin...
ses kısıklığı nasıl gecer
Sesin kotu kullanımı bazen ses yorgunluğuna (ses tellerinde) yol acar Ancak ses kısıklığı (Disfoni) yapan pek cok neden var Faranjit, larenjit (yutağın ve gırtlağın, ses tellerinin enfeksiyonu), bazı kitleler (iyi veya kotu huylu) gibi Ayrıca mesleki ozellikler de ses...
Tum elementler elektron alıp vermeye yatkın mıdır neden
Cevap: Tum elementler elektron alıp verir mi
Elektron veya eksicik, en kucuk eksi () yukune sahip temel parcacıkdırtum elementler elektron alıp vermez Dış katmanında 8 elektron bulunduran atomların elektron alıpvermeye yatkın olmadığını...
Peygamber Efendimiz’in (sav) Mekke’den Medine’ye gocune hicret adı verilir Peygamberimize peygamberlik unvanı geldikten sonra kendisi ilk once kendine en yakın kişiden yani HzHatice’den başlayarak yediden yetmişe Mekke halkındaki herkese İslam dinini anlatmıştır ve musluman olan kişi sayısı...
En cok ihtiyac olan oğretmen branşları
Milli Eğitim Bakanı okullarda en cok ihtiyac duyulan oğretmen kadrolarını acıkladıTurkiye'nin eğitimde en fazla rehber oğretmene ihtiyacı var
AK Parti iktidarındaki 9 yıllık donemde 300 bin 924 oğretmen ataması yapıldığını soyleyen Dincer, bugunku...
Sınıf kuralları sloganları,
sınıf kuralları konulu slogan
Bağırarak konuşma, oğretmenleri kızdırma
Okul bizim evimiz, sayemizde tertemiz
Koridorda koşma, arkadaşlarını kırma
Sınıf bizim yuvamız, hep temiz olmalıyız
Arkadaşlarınla iyi gecin
2024 Oğretmenlik İcin Başvuru ve Atama Kılavuzu
Ağustos ayı Oğretmenlik İcin Başvuru ve Atama Kılavuzu 2024
MEB, 26 Ağustos 2024 tarihinde 11 bin 544 kadrolu oğretmen ataması yapacak
Başvurular 1824 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak Adaylar, başvurularını ''httpersonelmebgovtr''...
Spor ile ilgili sloganlar nelerdir?
Spor Bir Milletin Genclerinin O ulkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar
Spora Eğitimli Bir Devlet Asla Yorulmaz
her insan Spor Yapmalı Erken yaşta Yoksa Sonu Ya Toprak Ya yatak Olur
Bir Milletin Sporda Gosterdiği Azim Onun Geleceğini Yukseltir
Bir Milletin...
ormanlara zarar vermek nelere yol acar?
Ormanlara zarar vermenin sonuclarını o ulke ya da bolgeyle sınırlamak mumkun değildir Cunku ormanlar, Dunya'nın ortak malıdır ve dunya ekosistemi ve iklim sistemi icinde cok onemli bir yere sahiptir
Bu nedenle bir yerde gorulen orman yangınının dunyasal...
OĞRETMENİM
Oğretmenim,
Canım benim!
Seni ben pek
Cok severim
Sen bir ana,
Sen bir baba,
Her şey oldun
Artık bana
Gozum sende,
Gonlum sende
Okut, eğit
Beni sen de
Okut, oğret
Ve nihayet
Yurda yarar
Bir insan et!
Rakım CALAPALA
2024 2024 oğretim yılı okul kayıtları
2024 ilkoğretim oğrenci kayıt tarihi
2024 okul kayıtları ne zaman başlıyacak
2024 2024 okul kayıtları başladımı
2024 2024 ilkoğretim okul kayıtları
20242024 Oğretim Yılı kayıtları 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren ekayıt sistemi ile elektronik ortamda...
Anestezi teknikeri dersleri nelerdir
Anestezi teknikerliği dersleri
Anestezi teknikerliği dersleri; Eğitim sırasında; genel kultur dersleri dışında Biyoloji, Anatomi, Fizyoloji, Farmakoloji,
Ozel Tedavi Yontemleri ve Anesteziyoloji gibi meslek dersleri verilir
Anestezi teknikerliğinin eğitim...
Veda Romanının Konusu Nedir
Veda Romanı Hakkında Bilgi
imagesvedaromanininkonusu5afa1eea6d782
Şimdilerde Kanal D tarafından dizi versiyonu yayına hazırlanan Veda, Ayşe Kulin'in 2007 yılında yayınlanan romanıdır Roman; Esir Şehirde Bir Konakalt başlığını taşır
Roman bir uclemenin ilk...
cemaatle namaz kılmak ifadesinin anlamı
Cemaat ile namaz kılmak sunneti muekkededir Me´muminin (imama uyanın) normal namaz niyyetini getirdikten sonra Uydum imamademesi gereklidir İmamın imamlık niyetini getirmesi şart değildir
Cemaatle namaz kılmak Hz Muhammed (sav)´in ummetinin...
Embriyonun gelişim sırası
Embriyonik Gelişim Sırasında Dokuların Oluşması
Birbiriyle ic ice gelişen uc temel olay yeni bireyin gelişmesini sağlar Bu olaylar coğalma (profirasyon)
farklılaşma (diferansiyasyon) ve goc etme (migrasyon)dir Bu uc temel olay sonucunda
canlıda yaşam sureleri, coğalma...
Eski sevgilimi geri kazanmak icin ne yapmalıyım?
Bir aşk icin yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan icin rahat olsun Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gulumseme yaratmaktan başka hicbir işe yaramayacaktır
Gidene...
Ucak hostesi olmanın şartları nelerdir?
Kabin memuru alımlarını şirketler kendi standartlarına gore belirlerlerKendi resmi sitesinde alım ilanını surekli takip edinizAncak onemli olan mulakatlarBu yıl ki uygulama toplamda 4 mulakattan oluşuyor
1Boykilo uyumu
2Danışmanlık şirketleri
3Şirketin...
Cılgın Bir İhtiyarın Guncesi Kitabının Yazarı Kimdir
Cılgın Bir İhtiyarın Guncesi Kitabını Kim Yazdı
Cılgın Bir İhtiyarın Guncesi Kitabının Yazarı Cuniciro Tanizaki
Utsugi, 77 yaşında, kendini emekliye ayırmış bir işadamıdır Bedeni dayanılmaz acılar icindedir, ama eski bir danscı olan...
Kurgu Kuşağı Etkinlik Ornekler
Kurgu Kuşağı Hakkında Bilgi Ve Etkinlik Ornekleri
Etkinliğin cıkış noktası oğrencilerin merak ve hayalleridir Oğrencilere sorgulamalarla merak ve hayallerinin temelindeki sorun fark ettirilmelidir Kurgu kuşağı etkinliklerine sorun ve ihtiyactan yola cıkılmamalıdır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.