Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
unıcef nedir, unicefin gorevi, unicefin amacı,unicef hakkında bilgi, unicef hakkında bilgiler, unicef acılımı
imagesunicefnedirunicefhakkinda5af44f3100747
Birleşmiş Milletler Cocuk Fonu UNICEF, dunyada cocuk haklarının başlıca savunucusudur Hukumetlerle calışarak kalıcı sonuclar elde eden bir...
Justİn bİeber İle rOpOrtaj tUrkCe olsun
Justin Bieber ile Yapılan Roportaj:
Sac rengin:
Koyu sarı
Goz rengin:
Ela
En sevdiğiniz renk:
En cok mor rengi seviyorum Mor renkli giysiler giymeyi seviyorum
Uğurlu sayınız kac:
6 benim şanslı numaram
En sevdiğin yiyecekler:
Spaghetti ve pizza...
Elektriği ileten maddelere iletken madde, elektriği iletmeyen maddelere de iletken olmayan (yalıtkan) madde denir Elektrik akımını ileten maddelere iletken maddeler denir Metal gibi maddelerde iletkenliği sağlayan serbest elektronlar vardır En iyi iletkenler sırayla; altın, gumuş ve bakırdır...
Gonyenin hangi koşesi ve kenarları kullanılarak dik acı modeli cizilebilir ?
Gonye dik acıları olcmek icin kullanılır Gonyenin dik koşesi 90 derecelik, diğer bileşenleri ise 4545 ya da 3060 derecelik bir acıdan oluşurBu nedenle 100 derecelik geniş bir acı gonye ile olculemez!
Gonyenin rakamlar...
eski dilde su nedir eski dilde su ne demek
Eski dilde su anlamına gelen kelimeler; ab ve madır
Bulmacaların klasik sorusudur cevabı ABya da MAdır Kucukluğumde bulmaca cozmeyi cok severdim ilk olarak eski dilde su sorusu cıktığında abime sormuştum o da ab ya da mademisti ogunden beri aklımda bu...
Biyolojinin tarihsel gelişimi ile ilgili bilgiler size ne kazandıracaktır?
Sadece Biyoloji icin değil tum bilim dalları icin tarihsel surec onemlidir Biyolojinin tarihsel gelişimini inceleyerek bilimsel bilgilerin nasıl ortaya cıktığını oğrenmiş oluruz İlerideki yaşantımızda araştırmacı yada...
Uzun Hikaye Kitabının Karakterleri Ve Konusu Nedir?
Uzun Hikaye Kitabının Konusu ve karakterler şoyle;
Uzun hikaye kitanında Bulgaryalı Ali'nin hikayesi anlatılıyorUzun Hikaye 1940'lı yıllarında başlıyor, 1970'li yılların sonuna kadar uzanıyor Hayatı boyunca yerleşik duzeni tutturamamış...
diyez ve bemol sıralaması nasıl yapılır
Bemollu tonlar hakkında;
bemol işaretlerinin ilki si bemoldurdiğer bemol işaretleri bu
işaretten başlanılarak beş ses geriye sayılarak bulunurOrneğin sila
solfami bulunan mi bemol işareti ikinci bemol işaretidirbu şekilde
beş ses geri sayılarak bemol...
Yazının İcadı İnsanlık Tarihine Kazandırdıkları şoyle ozetlenebilir;
Yazının icadından oncesi sozlu edebiyat donemi vardır, bu donem de nesir yoktur, sadece manzum eserler soylenmiştir sagu sav destanlar efsaneler
Bunlar o donemde soylenmiştir yazılı doneme kadar kusaktan kusaga aktarılarak bu...
insanlar dunya dışında hangi gok cismine gidebilmiştir
Bu zamana kadar insanlar dunya dışında aya gidebilmişlerdir Bunun yanında insansız araclar bazı gok cisimlerini ziyaret etmişlerdir BUnlardan sonuncusu marstır ve marstaki calışmalar halen devam etmektedir
yabancı, veba gibi kitapların yazarı kimdir
Albert Camus yabancı ve veba kitaplarının yazarıdır
Albert Camus Biyografi
1913'te Cezayir ’de doğdu Babası Alsace'lı yoksul bir işciydi, annesinin okumayazması yoktu Babası 1'inci Dunya Savaşı'nda cephede oldu Yoksulluk ve acılarla dolu bir hayat...
Nasıl oyuncu olabilirim
Oncelikle, universitelerde bunun eğitiminin 4 yıl verildiği duşunulurse, hatta bir cok başarılı tiyatro sanatcısının yıllar gecmesine rağmen, Hala oğreniyorumdedikleri duşunulurse, oyunculuğun ucsuzbudaksız bir yol olduğu soylenebilir
Oyuncu olmak icin atılacak ilk...
ambulans ve acil bakım teknikerliği taban puanları 2024
ambulans ve acil bakım teknikerliği puanları
Ambulans ve acil bakım teknikeri puanları
Meslek liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği, İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği ve
Yaşlı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bolumlerinden mezun...
Ayrıt bir matematik terimidirİki ayrım duzlemin kesişimi ne ayrıt denmektedir İki duzlemin kesişim kumesi bir doğrudur Arakesit diye de anılan bu doğruya ayrıt denmektedirGeometrik cisimlerin kenar elemanları birer ayrıt sayılır
Buradaki cisim sozcuğu cok onemli bir sozcuktur cunku bazı...
İyimserlik
Genel olarak her duşunce ve eylemi iyi yanından alma eğilimi
Antik Cağ stoacılığı, doğada her şeyin iyi ve yetkin bulunduğunu, kotuluğun gercek dışı bir gorunuş olduğunu ileri surmekle iyimserlik duşuncesine yol acmıştır Ama stoacılığın bu anlayışı, temelde, dunyayı iyi ideası ’nın...
ameliyathane hizmetleri dersleri
ameliyathane hizmetleri bolumu dersleri
Ameliyathane hizmetleri programında onlisans duzeyinde 2 yıl sureli eğitim
verilmektedirOn eğitimde başarılı olunması gereken dersler; Matematik,Fizik, Kimya ve Biyoloji
Eğitim suresince Ameliyathane Teknolojisi, Anatomi...
Ulkemizde sekiz yıllık temel eğitimin butun vatandaşlar icin zorunlu olmasının nedenleri
Ulkemizde bazı kimseler cocukları okutmak yerine işlerde calıştırmaktadırlar Bazı yerlerde ise ozellikle kız cocukları okula gonderilmemektedir Zorunlu eğitim olmazsa bu cocuklar eğitim hakkından mahrum...
2024 Eğitim Odeneği ne kadar
20242024 Eğitim Odeneği ne zaman odenecek
2024 Eğitim Odeneği
657 sayılı Kanunun ek 32 ncı maddesi uyarınca verilecek oğretim yılına hazırlık odeneği 570 Turk Lirası olarak odenir Buodeme: Oğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci donem ders yılının sonundan...
ben eşit agirlikciyim ygs ve lys puanım yuksekse sayısaldaki meslekleri secebilirmiyim
Cevap: Eşit ağırlık meslek secimi
diğer personeli denetler, kısaca yonetim biliminin ilkelerini calıştığı kurumda uygular
Calışma Alanları: Kamu yonetimi mezunları başta İcişleri Bakanlığı olmak uzere...
Atmosfer nedir katmanları nelerdir kısaca
Atmosfer bir gaz kutlesi olup yeryuzunu cevreleyen ve farklı gorevleri bulunan katmanlardan oluşur Yaşadığımız gezegeni saran atmosfer, beş farklı katmandan ve iki ayrı ara katmandan oluşmaktadır
Atmosferin katmanları kısa acıklamalı
Troposfer...
Muhtarın gorev ve yetkileri kısaca aşağıdaki gibidir;
1 Secim zamanlarında sandık secim kurullarına, sağlık ocağı ve sağlık merkez kurullarına ve emlak vergisi ile ilgili olarak arsaların bedel tespit komisyonu gibi kurul ve komisyonlara katılmak,
2 Sandık secim listelerinin ve askerlik cağına...
images2024ygsbasvurularinisongunebirakmayin5b085cc2cdd7d
OSYM'den adaylara uyarı: 2024 YGS Başvurularını son gune bırakmayın
OSYM adaylara 2024 YGS Başvurusu icin Uyarı Yaptı1 Nisan 2024'de yapılacak oaln YGS icin başvuru sonuclarına bağlı diğer hazırlık calışmalarının hemen başlaması zorunlu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.