Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
genetik Muhendisliği Puanları 2024
Genetik Muhendisliği Taban ve Tavan Puanları 2024
2024 Genetik Muhendisliği Taban Tavan Puanları
genetik muhendisliği kac puan
ATATURK U (ERZURUM) FenEdebiyat F Molekuler Biyoloji ve Genetik MF3 47 433,332 485,395
BİLKENT U (ANKARA) Fen F Molekuler Biyoloji...
20242024 oğretmen odenek tarihi
oğretmenleri odenek mujdesi
oğretmenlerin odenekleri ne zaman odeniyor
Oğretmenlere 570 TL'lik oğretim yılına hazırlık odeneği 19 Eylul Pazartesi gununden itibaren odenmeye başlanacak
Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, eğitim oğretim hizmetleri sınıfına dahil...
Orhan Kemal Kotu Yol Kitabının Ozeti
Kotu Yol Kitabının Geniş Ozeti
Adanada yaşayan Nuran ve İhsan, babalarını cocuk yaşta kaybetmişlerdir Anneleri Ayşe Hanım, ailenin yonetimini cocuklar buyuyene dek elinde tutar
Artık bir delikanlı olan İhsan, babasının yerine gectiğinde ailenin gecimini...
Bebek odalarından bebeğin kullandığı malzemelere kadar hijyen nasıl sağlanabil
Bebeğinizin odasının zemini mermer ya da seramik gibi soğuk ve sert bir malzeme ile kaplı olmamalıdır Alerjik ozelliği nedeniyle ve temizlik acısından zor bir malzeme olduğundan duvardan duvara halılar da doğru bir...
Atauzem Hemşirelik Lisans Tamamlama
Hemşirelik Lisans Tamamlama,Hemşirelik Lisans Tamamlama Başvuru Sureleri Uzatıldı
SağlıkSen tarafından Erzurum Ataturk Universitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Mudurluğu (ATAUZEM) ile yapılan goruşmeler sonucunda Hemşirelik Lisans Tamamlama programına başvuru...
Sait Faik Abasıyanık Eserlerinin Ozetleri
Luzumsuz Adam kitap Ozeti
Haftanın 7 gunu aynı şeyleri yapan Mansur Bey her zaman ki gibi kahvesine gider ve kahve sahibi Yahudi bayanla kapucinolu fransızca sohbetine başlarDaha sonra kutuphaneye giderek bir Fransızca dergi alır Cunku bu dergi yarınki...
Her Şey Aydınlandı Yazarı Kimdir
Jonathan Safran Foer kimdir
Her Şey Aydınlandı Kitabının Yazarı Kimdir
Her Şey Aydınlandı, ABD'li yazar Jonathan Safran Foer'in 2002'de yayımlanan ilk romanıdır Ozgun adı Everything Is Illuminated olan roman Turkiye'de ancak Ocak 2024'da, Algan...
Cep telefonunuzu suya, denize yada tuvalete duşurduyseniz eğer lutfen herkesin yaptığı yanlışı yapıp sac kurutma makinesi ile kurutmayın Bu hayatınızın hatası olabilir imagesceptelefonumsuyadustuneyapmaliyim5af456fbc15d9gif
İşte telefonunuz suya duştuğunde yapmanız gerekenler
TATLI SUYA...
Yazılışları aynı , anlamları farklı olan sozcuklere Eş sesli sozcukler denir
Boğaz kelimesinin eş seslileri
Bugun boğazım cok ağrıyor
İstanbul boğazını 2 saatte gecebildik
Şişenin boğazı incecikti
Yol uzerindeki derbentleri ve boğazları işgal ederek ordunun başında bunları takip ediyordu
Şu evde...
Excelde raporlama nasıl yapılır
1) tablonuzda herhangi bir hucre seciliyken VeriOzet Tablo ve Ozet Grafik Raporu'nu calıştırın
2) İlk gelen ekranda hicbir değişiklik yapmadan direkt ileri'ye tıklayın
3) Kullanmak istediğiniz veri nerede?iletişim kutusu goruntulenecek tablonuz otomatik olarak...
Kocaeli Burs veren Kurumlar
Kocaeli'de Burs veren Kuruluşlar
Kocaeli'de Nerelerden Burs Alabilirim?
Kocaeli'de burs alabileceğiniz kurumlar ve adresleri şu şekilde;
Korfez Eğitim veKultur Vakfı
Ağadere Cad Ahinler Ap No:191 Kocaeli
Nuh Cimento Sanayi Vakfı
Nuh Cimento Tesisleri Hereke...
2024 Beden Eğitimi Yıllık Planlar,
beden eğitimi 2024 yıllık plan,
beden eğitimi yıllık planları 2024
beden eğitimi 2024 yıllık planları 5678 Sınıflar 20242024 eğitim donemi Beden Eğitimi Yıllık Planları indirmek icin aşağıdaki linke tıklayın
2024 Beden Eğitimi Yıllık Planları
kader ile ilgili guzel cumleler bulamıyorum yardımmmmmmmmmmm
Cevap: kader ile ilgili guzel cumleler
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kacışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya luzum yok
Gencliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum, neylersin Ya ben erken geldim ya sen gec...
Fakir Calgıcı Yazarı Kimdir
Fakir Calgıcı Kitabı Franz Grillparzer
Fakir Calgıcı Kitabının Yazarı Franz Grillparzer dir
Fakir Calgıcı kitabı
Yer yer catlamış eski kemanından, gorunurde ekmeğini cıkartmaya calışan calgıcı Jakob oteki sokak calgıcılarından farklıdır Onunde notalar vardır, ama o...
eve duşen yıldırım yazarı kimdir
Eve Duşen Yıldırım Kitabı Nahid Sırrı
Eve Duşen Yıldırım adlı eser Unlu edebiyatcımız Nahid Sırrı kaleme aldığı bir romanıdır
Nahid Sırrı Eve Duşen Yıldırımda paratonersiz evlerden birinin hikayesinin yazar Yıl 1931 ve yazar Ankaradadır Eylul ve Ekim aylarında...
Tum toplumların vazgecilmezidir bilgi Ancak doğru bilgiye ulaşmak icin doğru yolları araştırmalı ve oğrenmeliyiz Buda bizleri araştırmacı, sorgulayıcı ve objektif duşunen bir insan yapar
Bilgi cağını yaşadığımız duşunulurse doğru bilgiye ulaşma yollarını oğrenmenin ne kadar onemli olduğu...
Fotokopi makinası nedir kim icat etmiştir
100 yıl once bir belgenin coğaltılabilmesi icin ya fotoğrafının cekilmesi ya da her seferinde celle yazılması gerekiyordu Bu iki yontem de cok pahalı ve oldukca zaman alıcıydı Bu şekilde belge kopyalamanın cok zor olduğunu goren Chester Carlson (Cestır...
Acık Oğretim Ortaokulu 3 Donem Sınav Tarihi
Acık Oğretim Ortaokulu 3 Donem Sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacak kayıtların gecen hafta sonunda son bulan Acık İlkoğretim Ortaokulu Haziran ayında yapıacak olan 3 donem sınavının tarihi 30 Haziran Pazar gunu
30 Haziran Pazar gunu yapılması...
Temel Donanım Parcaları
Bellek (Ram) : Bilgisayarın en onemli parcalarından biri de belleğidirBilgisayarınız bilgileri harddisk ’inde saklar Fakat o anda yapılan işlemleri gecici hafıza dediğimiz ve daha hızlı calışan bellek uzerine kaydederBu bilgileri harddiske kaydene veya bilgisayarınızı...
camın kullanım alanları ile ilgili acıklamalar
Cam, geniş kullanım alanı ile stratejik acıdan onemli bir maddedir
Keşfedilişinden gunumuze kadar, bir taraftan ceşitleri artarken, diğer taraftan da kullanıldığı yerler her gecen gun daha da genişlemiş, zamanla vazgecilmez bir tuketim maddesi...
Nem, havada bulunan su buharı miktarıdır Nem ölçümlerinde mutlak nem, bağıl nem ve spesifik nem hesaplanır Mutlak nem birim hacimdeki nem miktarıdır Grammetreküp olarak verilir Bağıl nem havadaki nem miktarının o havanın alabileceği maksimum neme olan oranıdır Birimsel olarak verilir ve sıcaklık...
Super kadın sendromu
'Super kadın' sendromu yaşayan kadınlar, baskı ve yonlendirmelerle ailelerinin hayatını olumsuz etkileyebiliyor
Hem işte hem de evde mukemmelliği yakalamak icin cabalayan kadınları Super Kadın hastalığı olarak da bilinen ve tıp dilinde “Fibromiyalji olarak adlandırılan...
Siroz hastalığını kim buldu
Siroz hastalığı
Siroz sozcuğu Antik Yunanca'da portakal sarısı ya da koyu sarı renk anlamına gelen scirrhussozcuğunden kaynaklanmakla birlikte ilk defa 1826 yılında Laennec tarafından kullanılmıştır
Siroz karaciğer fonksiyonlarının kaybıyla sonuclanan, normalde...
Uğultulu Tepeler Kitabının Yazarı Kim
Uğultulu Tepeler Kitabının Yazarı Kimdir Hakkında Bilgi
*Uğultulu Tepeler Kitabının Yazarı Emily Bronte 'dir
Uğultulu Tepeler veya ozgun adıyla Wuthering Heights, Emily Bronte 'nin tek romanı İlk kez 1847 yılında Ellis Bell mahlası ile yayımlanmıştır
Emily...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.