Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Polyester
Polyester Zinciri ester işlevleriyle bağlı motiflerin birleşmesinden oluşan polimerlerin genel adı
imagespolyesternedirveozelliklerinelerdir5ad5abac438b7
Ozellikleri Nelerdir?
Polyesterler ya da poliesterler, alkollerin ve diasitlerin su cekme yoluyla polimerleştirilmesinden ( Bk...
Graziella Kitabının Yazarı
Graziella Kitabının Yazarı Kim
Graziellakitabı Alphonse de Lamartine tarafından yazılmıştır
Alphonse Marie Louise Prat de Lamartine Fransız yazar, şair ve politikacıdır
Şiirleriyle Dunya Edebiyatı'na damgasını vuran ve romantik ekolun ustadı olarak kabul edilen La...
2024 okullar ne zaman tatil oluyor
2024 okullar ne zaman tatil TIKLA
Bir cok oğrenci'nin merakla sordukları sorulardan biri de okullar ne zaman tatil olacak Yarı yıl tatilinden sonra oğrenciler yoğun sınav temposu icerisindeler
Ozellikle nisan ve mayıs ayları oğrenciler icin yoğun bir donem...
gta oyun şifreleri
Gta oyunu pek cok kişi tarafından sevilerek oynanmakda bu oyunun bazı yerlerde hile ve şifreler iyi eğlenceler
GTA OYUN ŞİFRELERİ
THUGSTOOLS Tum hafif silahlari verir
PROFESSIONALTOOLS Tum orta duzey silahlari verir
NUTTERTOOLS Tum agir silahlari verir
ASPIRINE Hayat...
Canlı vucudunda meydana gelen kimyasal reaksiyonlar nelerdir?
Canlı vucudunda meydana gelen kimyasal reaksiyolar canlının enerji uretimi, boşaltım, hareket gibi temel işlevlerinini yerine getirilebilmesi icin oldukca onemlidir
Ornek olarak;
Proteinler hucre icin mutlaka gerekli molekuller olup...
uykuda sayıklama
Uykunuz da konuşmanın ruya sırasında oluştuğunu duşunebilirsiniz Fakat bilim adamları bu tur bir gevezeliğin gece vakti uykuya dalmayla ilgili olup olmadığı konusunda emin değildir Konuşma uykunun herhangi bir aşamasında meydana gelebilir
Uykuda konuşma kendi kendine oluşur ve...
2024 burs ve kredi sonucları ne zaman acıklanacak
2024 kredi ve burs sonucları
2024 KYK Burs Kredi Sonucları acıklandı 15 Aralık Perşembe
Kredi ve Yurtlar Kurumu 2024 KYK başarılı ve ihtiyac sahibi oğrencilere burs, geri kalan oğrencilere de oğrenim ve katkı kredisi verecek
2024 KYK Burs...
Yoldan karşıya gecerken neler yapılmamalıdır
Araclara ayrılmış yollara girmeyin
Yaya kaldırımlarını kullanmaya ozen gosterin
Kaldırımların bulunmadığı yerlerde trafiğin akışına ters yonde yuruyun ve karşıdan gelen araclara dikkat edin
Karşıya gecerken yaya gecitlerini, ust ve alt gecitleri...
Universiteye başvuru rehberi 2024
2024 OSYS başvuruları 313 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu 2024OSYS'nin ilk aşaması olan Yuksekoğretime Geciş Sınavı olan YGS 1 Nisan 2024 tarihinde yapılacakİşte universite adayları icin başvuru surecinde yapılması gerekenler...
mikrodalgalar nedir kısaca
Mikrodalga: Dalga boyları 0,1 100 cm ve frekansları 0,3300 Giga hertz (GHz) olan elektromanyetik dalgalardır Mikrodalga fırınlar ve bazı elektronik cihazlar tarafından uretilirler Atom ve molekullerin incelenmesinde, ucakların iniş ve kalkışlarında kullanılan radar...
Hamilelik Belirtilerinde Baş Ağrısı Olur mu?
Gebelikte olan hormonal değişiklikler,duygusal stres,yorgunluk ve gerginlik hamilelikte baş ağrısı olarak ortaya cıkabilmektedirDaha cok gebeliğin ilk aylarında gorulur
Daha once migren şikayeti olan gebelerde migren atakları ve baş ağrıları maalesef...
Hamilelik Doneminde Adet Sancısı Olur mu?
Hamileligin ilk aylarinda ağrı sıklıkla bildirilen bir şikayettir En sık sebep fizyolojik yumurtlama kistlerinin yarattığı gerginlik ağrısıdır Hamileligin ilk aylarinda işlev yapan bu kistlerin salgıladığı progesteron hormonu gebeliğin devamını temin...
2024 Harc Paraları
2024 harc ucretleri ne kadar
2024 Harc Paraları
20242024 Universite harc ucretleri şu şekildedir
THKonservatuvar Fakulte Yuksekokul AdıTH
THNormal Oğretim Katkı PayıTH
THİkinci Oğretim UcretiTH
Acıkoğretim Fakultesi
71 TL
Adalet Yuksekokulu
190 TL
770 TL...
Hayvanların anatomik yapı ve gorevleri nelerdir Kısaca
Anatomi; canlıların yapısını ve organlarının birbirleriyle bağlantılarını inceleyen bilimdir
Cok basit hayvanlar dışında, canlıların coğunda govde yapısının temelini teşkil eden, ve
butun govdenin ve ayrı ayrı parcalarının genel şekil ve...
sigara ve alkol kullanmanın insan sağlığına ve cevreye zararı
Sigaradan itibaren butun icki ve uyuşturucuların en buyuk zararı beyne ve merkezi sinir sistemine donuk olup,diğer butun organlara da sayısız zararları soz konusudur
İckinin kalbe zararları: Alkol, kalp ve cilt damarlarını genişletir...
İffet Ya HU( Ali Demirel)
İffetli bir insan
Yazarı : Ali DEMİREL
Yayın Numarası : 559
ISBN : 9789752784543
Barkot : 9789752784543
Sayfa Sayısı : 176
Ebadı : 13,5 x 21
Eserin bağlı olduğu kategoriler ;
» Dini » İctimai
%20
3,92 TL
Liste Fiyatı : 4,90 TL
Urun TanıtımıOnsozİcindekiler...
İki Gelinin Hatıraları yazarı kimdir
İki Gelinin Hatıraları kitabını kim yazmıştır
İki Gelinin Hatıraları Kitabının konusu
Louise manastırdan yeni cıkmıştı Sevincinden ucuyordu Ailesi tarafından zorla manastıra yerleştirildiğinden bu yana o cehennemden kurtulmaya calışıyordu Her ne kadar...
Bir gemi veya uçak, bir yerden başka bir yere giderken pozisyon (dünya üzerindeki bir referans noktasına göre bulunulan yer) ve yön tayini Seyir olarak da bilinir Yön ve yer bulma ihtiyacı duyulduğundan beri, çok değişik aletler ve usuller kullanılarak pekçok sistem geliştirildi
Yön tayininde...
yazın golge hoş, kışın cuval boş atasozunun anlamı
Yani yazın calışmayıp yatanlar kışın soğukta ac ve tir tir titremektir atasozunun anlamıYani rızkını kendin kazanmalısın kimseye muhtac olmamalısınEmek vererek ekmeğini kazanmalısın
İlahi Komedya Yazarı Kimdir
İlahi Komedya Dante
İlahi Komedya Dante tarafından 14 yuzyılın ilk yarısında yazılmıştır İtalyan edebiyatının en meşhur epik şiiri ve dunya edebiyatının onemli bir başyapıtıdır
İlahi Komedya Kitabı hakkında bilgi
Komedya'da Dante, olum sonrası sırasıyla Cehennem...
1 Sınıf Cizgi Calışmaları
İlkoğretim 1 Sınıf Cizgi Calışma ornekleri
İlkoğretim birinci Sınıf Cizgi Calışma sayfaları;
imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883b58e60
imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883c83992
imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883d963ad...
İlkoğretim 1 Sınıf Okul Şarkıları nelerdir
1 Sınıf Okul Şarkıları
*AC KAPIYI BEZİRGAN BAŞI
*AYI YOGİ
*ALİ BABA'NIN BİR CİFTLİĞİ VAR
*BAK POSTACI GELİYOR
*DAHA DUN ANNEMİZİN
İlkoğretim birinci Sınıf Okuma Yazma Alıştırmaları
İlkoğretim 1 Sınıf Okuma Yazma calışmaları
imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988d89e7ca
imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988d9bef81
imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988dad0ea7...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.