Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Polyester Polyester Zinciri ester işlevleriyle bağlı motiflerin birleşmesinden oluşan polimerlerin genel adı imagespolyesternedirveozelliklerinelerdir5ad5abac438b7 Ozellikleri Nelerdir? Polyesterler ya da poliesterler, alkollerin ve diasitlerin su cekme yoluyla polimerleştirilmesinden ( Bk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Graziella Kitabının Yazarı Graziella Kitabının Yazarı Kim Graziellakitabı Alphonse de Lamartine tarafından yazılmıştır Alphonse Marie Louise Prat de Lamartine Fransız yazar, şair ve politikacıdır Şiirleriyle Dunya Edebiyatı'na damgasını vuran ve romantik ekolun ustadı olarak kabul edilen La...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
2024 okullar ne zaman tatil oluyor 2024 okullar ne zaman tatil TIKLA Bir cok oğrenci'nin merakla sordukları sorulardan biri de okullar ne zaman tatil olacak Yarı yıl tatilinden sonra oğrenciler yoğun sınav temposu icerisindeler Ozellikle nisan ve mayıs ayları oğrenciler icin yoğun bir donem...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
gta oyun şifreleri Gta oyunu pek cok kişi tarafından sevilerek oynanmakda bu oyunun bazı yerlerde hile ve şifreler iyi eğlenceler GTA OYUN ŞİFRELERİ THUGSTOOLS Tum hafif silahlari verir PROFESSIONALTOOLS Tum orta duzey silahlari verir NUTTERTOOLS Tum agir silahlari verir ASPIRINE Hayat...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Canlı vucudunda meydana gelen kimyasal reaksiyonlar nelerdir? Canlı vucudunda meydana gelen kimyasal reaksiyolar canlının enerji uretimi, boşaltım, hareket gibi temel işlevlerinini yerine getirilebilmesi icin oldukca onemlidir Ornek olarak; Proteinler hucre icin mutlaka gerekli molekuller olup...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
uykuda sayıklama Uykunuz da konuşmanın ruya sırasında oluştuğunu duşunebilirsiniz Fakat bilim adamları bu tur bir gevezeliğin gece vakti uykuya dalmayla ilgili olup olmadığı konusunda emin değildir Konuşma uykunun herhangi bir aşamasında meydana gelebilir Uykuda konuşma kendi kendine oluşur ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
2024 burs ve kredi sonucları ne zaman acıklanacak 2024 kredi ve burs sonucları 2024 KYK Burs Kredi Sonucları acıklandı 15 Aralık Perşembe Kredi ve Yurtlar Kurumu 2024 KYK başarılı ve ihtiyac sahibi oğrencilere burs, geri kalan oğrencilere de oğrenim ve katkı kredisi verecek 2024 KYK Burs...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Yoldan karşıya gecerken neler yapılmamalıdır Araclara ayrılmış yollara girmeyin Yaya kaldırımlarını kullanmaya ozen gosterin Kaldırımların bulunmadığı yerlerde trafiğin akışına ters yonde yuruyun ve karşıdan gelen araclara dikkat edin Karşıya gecerken yaya gecitlerini, ust ve alt gecitleri...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Universiteye başvuru rehberi 2024 2024 OSYS başvuruları 313 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu 2024OSYS'nin ilk aşaması olan Yuksekoğretime Geciş Sınavı olan YGS 1 Nisan 2024 tarihinde yapılacakİşte universite adayları icin başvuru surecinde yapılması gerekenler...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
mikrodalgalar nedir kısaca Mikrodalga: Dalga boyları 0,1 100 cm ve frekansları 0,3300 Giga hertz (GHz) olan elektromanyetik dalgalardır Mikrodalga fırınlar ve bazı elektronik cihazlar tarafından uretilirler Atom ve molekullerin incelenmesinde, ucakların iniş ve kalkışlarında kullanılan radar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Hamilelik Belirtilerinde Baş Ağrısı Olur mu? Gebelikte olan hormonal değişiklikler,duygusal stres,yorgunluk ve gerginlik hamilelikte baş ağrısı olarak ortaya cıkabilmektedirDaha cok gebeliğin ilk aylarında gorulur Daha once migren şikayeti olan gebelerde migren atakları ve baş ağrıları maalesef...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Hamilelik Doneminde Adet Sancısı Olur mu? Hamileligin ilk aylarinda ağrı sıklıkla bildirilen bir şikayettir En sık sebep fizyolojik yumurtlama kistlerinin yarattığı gerginlik ağrısıdır Hamileligin ilk aylarinda işlev yapan bu kistlerin salgıladığı progesteron hormonu gebeliğin devamını temin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
2024 Harc Paraları 2024 harc ucretleri ne kadar 2024 Harc Paraları 20242024 Universite harc ucretleri şu şekildedir THKonservatuvar Fakulte Yuksekokul AdıTH THNormal Oğretim Katkı PayıTH THİkinci Oğretim UcretiTH Acıkoğretim Fakultesi 71 TL Adalet Yuksekokulu 190 TL 770 TL...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Hayvanların anatomik yapı ve gorevleri nelerdir Kısaca Anatomi; canlıların yapısını ve organlarının birbirleriyle bağlantılarını inceleyen bilimdir Cok basit hayvanlar dışında, canlıların coğunda govde yapısının temelini teşkil eden, ve butun govdenin ve ayrı ayrı parcalarının genel şekil ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
sigara ve alkol kullanmanın insan sağlığına ve cevreye zararı Sigaradan itibaren butun icki ve uyuşturucuların en buyuk zararı beyne ve merkezi sinir sistemine donuk olup,diğer butun organlara da sayısız zararları soz konusudur İckinin kalbe zararları: Alkol, kalp ve cilt damarlarını genişletir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aksaray'da Nerelerden Burs Bulabilirim? Aksaray'da Burs Veren Yerler * Turkiye Eğitim ve Kultur Vakfı Somuncuoğlu İşhanı No:18 alıntı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
İffet Ya HU( Ali Demirel) İffetli bir insan Yazarı : Ali DEMİREL Yayın Numarası : 559 ISBN : 9789752784543 Barkot : 9789752784543 Sayfa Sayısı : 176 Ebadı : 13,5 x 21 Eserin bağlı olduğu kategoriler ; » Dini » İctimai %20 3,92 TL Liste Fiyatı : 4,90 TL Urun TanıtımıOnsozİcindekiler...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
İki Gelinin Hatıraları yazarı kimdir İki Gelinin Hatıraları kitabını kim yazmıştır İki Gelinin Hatıraları Kitabının konusu Louise manastırdan yeni cıkmıştı Sevincinden ucuyordu Ailesi tarafından zorla manastıra yerleştirildiğinden bu yana o cehennemden kurtulmaya calışıyordu Her ne kadar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Bir gemi veya uçak, bir yerden başka bir yere giderken pozisyon (dünya üzerindeki bir referans noktasına göre bulunulan yer) ve yön tayini Seyir olarak da bilinir Yön ve yer bulma ihtiyacı duyulduğundan beri, çok değişik aletler ve usuller kullanılarak pekçok sistem geliştirildi Yön tayininde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
yazın golge hoş, kışın cuval boş atasozunun anlamı Yani yazın calışmayıp yatanlar kışın soğukta ac ve tir tir titremektir atasozunun anlamıYani rızkını kendin kazanmalısın kimseye muhtac olmamalısınEmek vererek ekmeğini kazanmalısın
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
İlahi Komedya Yazarı Kimdir İlahi Komedya Dante İlahi Komedya Dante tarafından 14 yuzyılın ilk yarısında yazılmıştır İtalyan edebiyatının en meşhur epik şiiri ve dunya edebiyatının onemli bir başyapıtıdır İlahi Komedya Kitabı hakkında bilgi Komedya'da Dante, olum sonrası sırasıyla Cehennem...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Ekrandaki goruntunun fotoğrafını cekme tuşu nedir Ekran goruntusu almak istediginiz yeri acın ve klavyeden Prnt Scrn tusuna basınPaint programını acın duzen sekmesinden yapıştır seceneğini sectikten sonra kaydedin
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
1 Sınıf Cizgi Calışmaları İlkoğretim 1 Sınıf Cizgi Calışma ornekleri İlkoğretim birinci Sınıf Cizgi Calışma sayfaları; imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883b58e60 imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883c83992 imagesilkogretim1sinifcizgicalismalari5af9883d963ad...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
İlkoğretim 1 Sınıf Okul Şarkıları nelerdir 1 Sınıf Okul Şarkıları *AC KAPIYI BEZİRGAN BAŞI *AYI YOGİ *ALİ BABA'NIN BİR CİFTLİĞİ VAR *BAK POSTACI GELİYOR *DAHA DUN ANNEMİZİN
Yanıtlar
0
Görüntüleme
6
İlkoğretim birinci Sınıf Okuma Yazma Alıştırmaları İlkoğretim 1 Sınıf Okuma Yazma calışmaları imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988d89e7ca imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988d9bef81 imagesilkogretim1sinifokumayazmaalistirmalar5af988dad0ea7...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt