Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

altınabat köyü resimleri - altınabat köyü tanıtım - altınabat köyü bilgileri Altınabat, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adı orta asyadan göçüp buralara yerleşen 6 oba yörüğü tarafından kurulmuştur. Bu yörükler köyün ismini ALTINABAT yaparlar ve o günden bugüne köy...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Çine Doğanyurt Köyü Bilgileri - Doğanyurt Köyü Hakkında - Doğanyurt Köyü Tanıtımı - Doğanyurt Köyü Resimleri Doğanyurt ,Aydın Çine ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: BOZDOĞAN İl:AYDIN İle Uzaklığı:47 km İlçeye Uzaklığı:9 km Rakım:102 m Nüfus: 2000:704 1997:673 Tarihi Köyün tarihi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Çine Dorumlar Köyü Bilgileri - Dorumlar Köyü Hakkında - Dorumlar Köyü Tanıtımı - Dorumlar Köyü Resimleri Dorumlar ,Aydın Çine ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: BOZDOĞAN İl:AYDIN İle Uzaklığı:24 km İlçeye Uzaklığı:14 km Rakım:175 m Nüfus: 2000:301 1997:435 Tarihi Köyün adı eskiden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Germencik Çamköy Köyü Bilgileri - Çamköy Köyü Hakkında - Çamköy Köyü Tanıtımı - Çamköy Köyü Resimleri Çamköy115 ,Aydın Germencik ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: GERMENCİK İl:AYDIN İle Uzaklığı:35 km İlçeye Uzaklığı:13 km Rakım:471 m Nüfus: 2000:1159 1997:1210 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Nalbantlar Köyü Söke Bilgileri - Nalbantlar Köyü Hakkında - Nalbantlar Köyü Tanıtımı - Nalbantlar Köyü Resimleri İlçe: SÖKE - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 625 [(2000) Koordinatlar Posta Kodu 09170 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Neşetiye Köyü Germencik Bilgileri - Neşetiye Köyü Hakkında - Neşetiye Köyü Tanıtımı - Neşetiye Köyü Resimleri İlçe: GERMENCİK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 1604237235 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09700 Alan Kodu 0256...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Malgaçmustafa Köyü Sultanhisar Bilgileri - Malgaçmustafa Köyü Hakkında - Malgaçmustafa Köyü Tanıtımı - Malgaçmustafa Köyü Resimleri İlçe: SULTANHİSAR - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 548 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09470 Alan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Menteşeler Köyü Köşk Bilgileri - Menteşeler Köyü Hakkında - Menteşeler Köyü Tanıtımı - Menteşeler Köyü Resimleri İlçe: KÖŞK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Mustafa YILMAZ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0256-4751027 Cep Telefonu: 0535-4350114 Aydın Bilgiler Nüfus 309 (2000)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
apaklar köyü bilgileri - apaklar köyü tanıtım - apaklar köyü resimleri Apaklar, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Apaklar köyü, aksu köyünden gelen 4 aileden meydana gelmektedir.Bu aileler nazilli'nin 20 km uzaklıkta bulunmaktadır.Apaklar köyünde kışlar soğuk geçmektedir.Yazlar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
armutlu köyü bilgileri - armutlu köyü resimleri - armutlu köyü tanıtım Armutlu', Aydın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köyün gerçek ismi Ermutlu'dur. Osmanlı'nın son dönemlerinde büyük bir ihtimalle köyün ismi Armutlu olarak değiştirilmiştir. Köyümüz Büyük Menderes nehrinin ençok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
arslanyaylası köyü bilgileri - arslanyaylası köyü tanıtım - arslanyaylası köyü resimleri Arslanyaylası, Aydın ilinin Söke ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün ileri gelenlerinden alınan bilgilere göre; çanakkaele ve kurtuluş savaşlarında köyden giden erkeklerin birçok kahramanlıklar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
asmaköy köyü bilgileri - asmaköy köyü tanıtım - asmaköy köyü resimleri Asmaköy, Aydın ilinin Bozdoğan ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
aşağıgörle köyü bilgileri - aşağıgörle köyü tanıtım - aşağıgörle köyü resimleri Aşağıgörle, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
aşağıkayacık köyü bilgileri - aşağıkayacık köyü resimleri - aşağıkayacık köyü tanıtım Aşağıkayacık, Aydın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
aşağıörencik köyü bilgileri - aşağıörencik köyü tanıtım - aşağıörencik köyü resimleri Aşağıörencik, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
bademli köyü bilgileri - bademli köyü tanıtım - bademli köyü resimleri Bademli, Aydın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köy adını tam tarih olarak bilinmemekle birlikte, göçebe olarak yaşayan türkmen oymaklarından 'OYMAK' olarak almıştır.Zaman içinde oymak sözcüğündeki 'M'...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Menteşeler Köyü Köşk Bilgileri - Menteşeler Köyü Hakkında - Menteşeler Köyü Tanıtımı - Menteşeler Köyü Resimleri İlçe: KARPUZLU - İl: AYDIN Köy Muhtarı: ÖZCAN DURMAZ Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 370 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09540 Alan Kodu 0256...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
bağcıllı köyü bilgileri - bağcıllı köyü tanıtım - bağcıllı köyü resimleri Bağcıllı, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Meşeli Köyü Germencik Bilgileri - Meşeli Köyü Hakkında - Meşeli Köyü Tanıtımı - Meşeli Köyü Resimleri İlçe: GERMENCİK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 560 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09700 Alan Kodu 0256 Yönetim Coğrafi Bölge...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Mezeköy Köyü KöşkBilgileri - Mezeköy Köyü Hakkında -Mezeköy Köyü Tanıtımı - Mezeköy Köyü Resimleri İlçe: KÖŞK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Harun MEMİŞ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0256-4748525 Cep Telefonu: 0542-3917221 Aydın Bilgiler Nüfus 323 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09570...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
bahçearası köyü bilgileri - bahçearası köyü tanıtım - bahçearası köyü resimleri Bahçearası, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.ancak her...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
bahçeköy köyü bilgileri - bahçeköy köyü tanıtım - bahçeköy köyü resimleri Bahçeköy, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
balıkköy köyü bilgileri - balıkköy köyü resimleri - balıkköy köyü tanıtım Balıkköy, Aydın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün içinde akam bi dere vardır o dere halen daha akmaktadır . zamanında eski büyüklerimiz derede balık görmüşler ve böylece buranın adı balıkköy olsun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
balat köyü bilgileri - balat köyü tanıtım - balat köyü resimleri Balat, Aydın ilinin Didim ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline 86 km, Didim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
baklaköy köyü bilgileri - baklaköy köyü tanıtım - baklaköy köyü resimleri Baklaköy, Aydın ilinin Köşk ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adını nerden aldığı bilinmiyor. Kültür Köyde mamis ve keşket meşhurdur. Coğrafya Aydın iline 22 km, Köşk ilçesine 2 km uzaklıktadır. İklim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt