Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Karacasu Dikmen Köyü Bilgileri - Dikmen Köyü Hakkında - Dikmen Köyü Tanıtımı - Dikmen Köyü Resimleri Dikmen ,Aydın Karacasu ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KARACASU İl:AYDIN İle Uzaklığı:113 km İlçeye Uzaklığı:23 km Rakım: m Nüfus: 2000:383 1997:296 Tarihi Eskiden yaşayan insanlar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
bereket köyü bilgileri - bereket köyü resimleri - bereket köyü tanıtım Bereket, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köydür. Köyümüzün tarihi ta osmanlı yörüklerini misafir etmiş ve ismi ordan kalmıştır Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
bereketli köyü bilgileri - bereketli köyü tanıtım - bereketli köyü resimleri Bereketli, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
beşeylül köyü biligleri - beşeylül köyü tanıtım - beşeylül köyü resimleri Beşeylül, Aydın ilinin Kuyucak ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
beyköy köyü bilgileri - beyköy köyü tanıtım - beyköy köyü resimleri Beyköy, Aydın ilinin İncirliova ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline 18...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Koçarlı Çakırbeyli Köyü Bilgileri - Çakırbeyli Köyü Hakkında - Çakırbeyli Köyü Tanıtımı - Çakırbeyli Köyü Resimleri Çakırbeyli ,Aydın Koçarlı ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KOÇARLI İl:AYDIN İle Uzaklığı:12 km İlçeye Uzaklığı:14 km Rakım: m Nüfus: 2000:772 1997:963 Tarihi Köy Adnan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
bingeç köyü bilgileri - bingeç köyü tanıtım - bingeç köyü resimleri Bingeç, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline 108...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
birci köyü bilgileri - birci köyü tanıtım - birci köyü resimleri Birci, Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Birci köyü'nün gelenek göreneği: Oyunları: 1-Köroğlu 2-Harmandalı Yemekleri: 1-Keşkek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
boğaziçi köyü bilgileri - boğaziçi köyü resimleri - boğaziçi köyü tanıtım Boğaziçi, Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Eski ismi madrandere olan köy çine madranla karıştırıldığı vede çoğrafi konumu boğazı andırdıgı için dönemin başbakanı adnanm menderes tarafından...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
boydere köyü bilgileri - boydere köyü tanıtım - boydere köyü resimleri Boydere, Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Koçarlı Dedeköy Köyü Bilgileri - Dedeköy Köyü Hakkında - Dedeköy Köyü Tanıtımı - Dedeköy Köyü Resimleri Dedeköy ,Aydın Koçarlı ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KOÇARLI İl:AYDIN İle Uzaklığı:30 km İlçeye Uzaklığı:6 km Rakım:170 m Nüfus: 2000: 877 1997: 1219 Tarihi Köyün adının bu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Koçarlı Dereköy Köyü Bilgileri - Dereköy Köyü Hakkında - Dereköy Köyü Tanıtımı - Dereköy Köyü Resimleri Dereköy ,Aydın Koçarlı ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KOÇARLI İl:AYDIN İle Uzaklığı:60 km İlçeye Uzaklığı:36 km Rakım:435 m Nüfus: 2000: 185 1997: 181 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
Köşk Cumadere Köyü Bilgileri - Cumadere Köyü Hakkında - Cumadere Köyü Tanıtımı - Cumadere Köyü Resimleri Cumadere ,Aydın Köşk ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KÖŞK İl:AYDIN İle Uzaklığı:24 km İlçeye Uzaklığı:9 km Rakım:140 m Nüfus: 2000:222 1997:217 Tarihi Köyün adının nereden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Köşk Cumayanı Köyü Bilgileri - Cumayanı Köyü Hakkında - Cumayanı Köyü Tanıtımı - Cumayanı Köyü Resimleri Cumayanı,Aydın Köşk ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KÖŞK İl:AYDIN İle Uzaklığı:43 km İlçeye Uzaklığı:23 km Rakım:600 m Nüfus: 2000:547 1997:413 Tarihi Köyün adının nereden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Nazilli Çatak Köyü Bilgileri - Çatak Köyü Hakkında - Çatak Köyü Tanıtımı - Çatak Köyü Resimleri Çatak ,Aydın Nazilli ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: NAZİLLİ İl:AYDIN İle Uzaklığı:63 km İlçeye Uzaklığı:18 km Rakım:720 m Nüfus: 2000: 249 1997: 274 Tarihi Köyün adının nereden geldiği...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
bucakköy köyü resimleri - bucakköy köyü tanıtım - bucakköy köyü bilgileri Bucakköy, Aydın ilinin Kuyucak ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
bucakköy köyü resimleri - bucakköy köyü tanıtım - bucakköy köyü bilgileri Bucakköy, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Coğrafya Aydın iline 28 km, Çine ilçesine 10 km uzaklıktadır. İklim Köyün iklimi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Nazilli Çobanlar Köyü Bilgileri - Çobanlar Köyü Hakkında - Çobanlar Köyü Tanıtımı - Çobanlar Köyü Resimleri Çobanlar ,Aydın Nazilli ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: NAZİLLİ İl:AYDIN İle Uzaklığı:62 km İlçeye Uzaklığı:17 km Rakım:675 m Nüfus: 2000: 315 1997: 324 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
39
büyükdere köyü bilgileri - büyükdere köyü tanıtım - büyükdere köyü resimleri Büyükdere, Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği konusunda bir fikir vermek gerekirse;yerlestiği alanın dere kenarında olması ve o civarda bulunan diğer derelerden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kuşadası Çınarköy Köyü Bilgileri - Çınarköy Köyü Hakkında - Çınarköy Köyü Tanıtımı - Çınarköy Köyü Resimleri Çınarköy ,Aydın Kuşadası ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KUŞADASI İl:AYDIN İle Uzaklığı:50 km İlçeye Uzaklığı:14 km Rakım:212 m Nüfus: 2000:304 1997:282 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kuyucak Çamdibi Köyü Bilgileri - Çamdibi Köyü Hakkında - Çamdibi Köyü Tanıtımı - Çamdibi Köyü Resimleri Çamdibi,Aydın Kuyucak ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: KUYUCAK İl:AYDIN İle Uzaklığı:6 km İlçeye Uzaklığı:64 km Rakım:120 m Nüfus: 2000:544 1997:479 Tarihi Köyün adı daha önce...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
36
hacıhalilobası köyü bilgileri - hacıhalilobası köyü resimleri - hacıhalil köyü tanıtım Hacıaliobası, Aydın ilinin İncirliova ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği çok farklı hikâyeler vardır ama en bilineni hacı Ali adında bir göçerin obasını şu an daki köy...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Nazilli Demirciler Köyü Bilgileri - Demirciler Köyü Hakkında - Demirciler Köyü Tanıtımı - Demirciler Köyü Resimleri Demirciler ,Aydın Nazilli ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: NAZİLLİ İl:AYDIN İle Uzaklığı:61 km İlçeye Uzaklığı:16 km Rakım:380 m Nüfus: 2000:740 1997:771 Tarihi Köyün...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34
Nazilli Derebaşı Köyü Bilgileri - Derebaşı Köyü Hakkında - Derebaşı Köyü Tanıtımı - Derebaşı Köyü Resimleri Derebaşı ,Aydın Nazilli ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: NAZİLLİ İl:AYDIN İle Uzaklığı:76 km İlçeye Uzaklığı:31 km Rakım:700 m Nüfus: 2000:804 1997:846 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
67
hacıhamzalar köyü bilgileri -hacıhamzalar köyü tanıtım - hacıhamzalar köyü bilgileri Hacıhamzalar, Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt