Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nazilli Durasıllı Köyü Bilgileri -Durasıllı Köyü Hakkında - Durasıllı Köyü Tanıtımı - Durasıllı Köyü Resimleri Durasıllı ,Aydın Nazilli ilçesine bağlı bir köyüdür. İlçe: NAZİLLİ İl:AYDIN İle Uzaklığı:51 km İlçeye Uzaklığı:6 km Rakım:85 m Nüfus: 2000:430 1997:435 Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
36
hacıhıdırlar köyü biligleri - hacıhıdırlar köyü tanıtım - hacıhıdırlar köyü resimleri Hacıhıdırlar, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
hacıköseler köyü bilgileri - hacıköseler köyü tanıtım - hacıköseler köyü resimleri Hacıköseler, Aydın ilinin Yenipazar ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi köyün adı köse bir hacı olan bir yörükten gelmiştir. Kültür toplala yemegi ve keskegi meshurdur. Coğrafya Aydın iline 70 km, Yenipazar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
hacıpaşalar köyü bilgileri - hacıpaşalar köyü resimleri - hacıpaşalar köyü tanıtım Hacıpaşalar, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Karanfiller Köyü Çine Bilgileri - Karanfiller Köyü Hakkında - Karanfiller Köyü Tanıtımı - Karanfiller Köyü Resimleri İlçe: ÇİNE - İl: AYDIN Köy Muhtarı: MAHMUT KARAGÖZ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (256) 727 11 11 Cep Telefonu: 0 537 336 26 65 Aydın Bilgiler Nüfus 174 (2000)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
41
Karatepe Köyü Köşk Bilgileri -Karatepe Köyü Hakkında - Karatepe Köyü Tanıtımı - Karatepe Köyü Resimleri İlçe: KÖŞK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Mehmet ALTAY Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0256-4748556 Cep Telefonu: 0535-4709766 Aydın Bilgiler Nüfus 431 (2000) Rakım 500-600 m. metre...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Kardeşköy Köyü Merkez Bilgileri - Kardeşköy Köyü Hakkında -Kardeşköy Köyü Tanıtımı - Kardeşköy Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 2078 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09000 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kardeşköy Köyü Nazilli Bilgileri - Kardeşköy Köyü Hakkında -Kardeşköy Köyü Tanıtımı -Kardeşköy Köyü Resimleri İlçe: NAZİLLİ - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 141 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09800 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
38
hallaçlar köyü bilgileri - hallaçlar köyü tanıtım - hallaçlar köyü resimleri Hallaçlar, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı 65 köyünden biridir. Tarihi Köyün adı isminden de anlaşılacağı gibi pamuğu kabartmak için kullanılan araç hallaç'tan gelmektedir. Uzun zaman önce köyün şimdiki merkezine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kargı Köyü Çine Bilgileri - Kargı Köyü Hakkında - Kargı Köyü Tanıtımı - Kargı Köyü Resimleri İlçe: ÇİNE - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Sebahattin ERBAY Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 256 733 11 59 Cep Telefonu: 0 544 615 20 55 Aydın Bilgiler Nüfus 540 (2000) Koordinatlar Posta Kodu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Kavaklı Köyü Sultanhisar Bilgileri - Kavaklı Köyü Hakkında -Kavaklı Köyü Tanıtımı - Kavaklı Köyü Resimleri İlçe: SULTANHİSAR - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 646 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09470 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
hamidiye köyü bilgileri - hamidiye köyü tanıtım - hamidiye köyü resimleri Hamidiye, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köy Sultan Abdülhamit Han döneminde Kuzey Kafkasya'dan göç eden Çerkezler tarafından kurulmuştur Coğrafya Aydın iline 56 km, Nazilli ilçesine 11 km...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Kayran Köyü Kuyucak Bilgileri -Kayran Köyü Hakkında -Kayran Köyü Tanıtımı - Kayran Köyü Resimleri İlçe: KUYUCAK - İl: AYDIN Köy Muhtarı: ZİYA CEYLAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 3815141 Cep Telefonu: 0538 206 62 25 Aydın Bilgiler Nüfus 973 (2000) Koordinatlar Posta Kodu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Kazandere Köyü Bozdoğan Bilgileri -Kazandere Köyü Hakkında - Kazandere Köyü Tanıtımı -Kazandere Köyü Resimleri İlçe: BOZDOĞAN - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri :Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 675 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09760 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Kenker Köyü Merkez Bilgileri -Kenker Köyü Hakkında -Kenker Köyü Tanıtımı - KKenker Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 288 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09000 Alan Kodu 0256 Yönetim Coğrafi Bölge Ege...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Kestel Köyü Nazilli Bilgileri -Kestel Köyü Hakkında -Kestel Köyü Tanıtımı -Kestel Köyü Resimleri İlçe: NAZİLLİ - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 281 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09800 Alan Kodu 0256 Yönetim Coğrafi Bölge...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
Ketendere Köyü Nazilli Bilgileri -Ketendere Köyü Hakkında -Ketendere Köyü Tanıtımı - Ketendere Köyü Resimleri İlçe: NAZİLLİ - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 504237438 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 09800 Alan Kodu 0256 Yönetim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Eğrek Köyü Bilgileri - Eğrek Köyü Hakkında - Eğrek Köyü Tanıtımı - Eğrek Köyü Resimleri İlçe: İNCİRLİOVA - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Ramazan TEMEL Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0.256.582 11 04 Cep Telefonu: 0.532 645 7278 Eğrek, Aydın ilinin İncirliova ilçesine bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Yenipazar Eğridere Köyü Bilgileri - Eğridere Köyü Hakkında - Eğridere Köyü Tanıtımı - Eğridere Köyü Resimleri İlçe: YENİPAZAR - İl: AYDIN Köy Muhtarı: M.ALİ DAYIOĞLU Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (256) 364 10 64 Cep Telefonu: 0 (543) 832 04 95 Eğridere, Aydın ilinin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Eğrikavak Köyü Bilgileri -Eğrikavak Köyü Hakkında -Eğrikavak Köyü Tanıtımı - Eğrikavak Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: AYDIN Köy Muhtarı:Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Bilgi yok Cep Telefonu: Bilgi yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 1397 1997 1431 İle...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Ektirli Köyü Bilgileri -Ektirli Köyü Hakkında -Ektirli Köyü Tanıtımı - Ektirli Köyü Resimleri İlçe: KARPUZLU - İl: AYDIN Köy Muhtarı: A.Galip MERSİN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0.256.745 63 24 Cep Telefonu: 05423407789 Ektirli, Aydın Karpuzlu ilçesine bağlı köy. Başlıca...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Elderesi Köyü Bilgileri -Elderesi Köyü Hakkında -Elderesi Köyü Tanıtımı - Elderesi Köyü Resimleri İlçe: ÇİNE - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Ahmet YALDIZ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 256 721 10 71 Cep Telefonu: 0 544 872 88 32 Elderesi, Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Emirdoğan Köyü Bilgileri - Emirdoğan Köyü Hakkında - Emirdoğan Köyü Tanıtımı - Emirdoğan Köyü Resimleri Emirdoğan, Aydın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Ericek Köyü Bilgileri - Ericek Köyü Hakkında - Ericek Köyü Tanıtımı - Ericek Köyü Resimleri İlçe: BUHARKENT - İl: AYDIN Köy Muhtarı: HÜSEYİN ELMAS Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (256) 376 12 32 Cep Telefonu: 0 536 837 88 39 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 456 1997...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Esençay Köyü Bilgileri -Esençay Köyü Hakkında -Esençay Köyü Tanıtımı - Esençay Köyü Resimleri İlçe: KARACASU - İl: AYDIN Köy Muhtarı: ALİ SÖZER Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0256 451 2192 Cep Telefonu: 533 471 4566 Esençay, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bir köydür. Köyü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt