Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Pazarlamanın faydaları
Pazarlamanın beş temel faydası vardır
1) Şekil Faydası
2) Yer Faydası
3) Zaman Faydası
4) Mulkiyet Faydası
5) İtibar Faydası
Sırasıyla bunları inceleyelim:
51Şekil Faydası : Uretilecek malların hangi şekilde,boyut ve ebatta imal edileceği pazarlama departmanının...
Utopya Nedir
Utopya Nasıldır
Utopya Nerededir
Utopya, aslında olmayan, tasarlanmış olan ideal toplum ve devlet şekli anlamı taşır Koken olarak Yunanca yokolmayananlamındaki ou, mukemmel olananlamındaki eu ve yertoprakulkeanlamındaki topos sozcuklerinden turemiştir Kullanımı Thomas More'un...
litrenin kullanıldığı meslekler
Litre, bir hacim olcusu birimidir Buyuk L (l) ile gosterilir Litre bir Uluslararası Birim Sistemi birimi değildir; fakat SI birimleriyle birlikte kullanıması kabul gormuştur SI'nın hacim olcusu birimi metrekuptur Bu birimin adı metrik sistemde sık sık gecmektedir...
Genç kime denir gençlerin belirgin özellikleri nelerdir arkadaşlarınızla konuşunuz kısaca
İnsanlar doğar, büyür, yaşlanır ve ölürler. Bebeklik dönemi, çocukluk dönemi, ergenlik dönemi, gençlik dönemi, yetişkinlik dönemi, yaşlılık dönemi gibi dönemler insan hayatının evrelerini kapsamaktadır...
images100dildeseniseviyorumdemek5ad8e2d52dce3
Seni seviyorum kavanozu
Sevdiğiniz herkese artık 100 dilde seni seviyorum diyebileceksiniz! İster annenize, ister sevgilinize, ister eşinize isterseniz de anneannenize ya da teyzenize 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu nu hediye edersek onları...
En Guzel Sahiller Turkiye
Turkiyenin En Guzel Sahilleri hangileridir
Konya altı sahiliAntalya
Antalya'da, falezlerin batısından başlayıp kıyı şeridi boyunca uzayan sahil hattıdır Sahil boyunca bir cok hotel ve konaklama tesisi bulunmaktadır Turizm genellikle burada ve Lara sahilinde...
2024 Kamuya Kac Engelli Memur Alımı Yapılacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 12 Şubat 2024 tarihinde yaptığı acıklamaya gore 2024 yılında kamuya 8115 engelli memur alınacak
Nereye ne kadar Engelli memur alımı yapılacak merak edilen bu sorunun yanıtı şu şekilde verildiOncelikle Diyanet...
Ayakta ve Elde Tavuk Gotune cozum
Ayak ve ellerde oluşan tavuk gotu nasıl gecer Ayakta ve elde oluşan tavuk gotu icin, ceviz yağı veya verrutol ilac yontemi tavsiye edilmektedir Ceviz yağını bir hafta boyunca ayağınızdaki problemli bolgeye masaj yaparak gunde 2 defa surunuz Ya da Verrutol...
En Uygun İhtiyaç Kredisi
Güncel olarak baktığımızda 2024 Yılında; Ekim ayının en uygun ihtiyaç kredisi;
İNG BANK’ın 10000 TL’lik 36 ay vadeli kredisidir
Faiz oranı; %249’dur
Tahsis Ücreti; 5000 TL’dir
Aylık Taksit; 45722 TL’dir
Faiz Tutarı; 645992 TL’dir
Toplam Ödeme; 1650992 TL ‘dir
Adıma Kayıtlı Kac Hat Var BTK sorgulama
Cep telefonu hat hırsızlıklarının onune gecmek icin BTK yeni bir uygulama başlattı Siz de adına yuzlerce hat acılıp haberi olmayan kişilerden olmak istemiyorsanız zaman gecirmeden BTK'nın aşağıda yer alan sitesinden hat sorgulaması yapabilirsiniz...
Sabit Telefon Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Bulunur?
Sabit bir telefon numarasından tanımadığınız bir cağrı aldıysanız bu numaranın kime ait olduğunu oğrenmeniz cok kolaydır
Bunun icin 11818'i aramanız yeterlidir Yalnız şimdiden belirtelim bu servis ucretlidir
11818'i arayarak eğer...
Albert Einstein Mesleği,
Albert Einstein Mesleği Nedir
Albert Einstein FizikcidirModern fiziğin kuramlarının oluşmasında buyuk katkıları olan Albert Einstein'nın en bilinen teorilerinden biri İzafiyet Teorisi'dir Doneminde tartışmalara sebebiyet vermiş bu kuram ile uzayzaman kavramları yeni...
Gul suyunun Faydaları
Hoş kokusu ve doğal olması nedeniyle bircok şeyde kullanılan gul suyunun ozellikle cilt bakımında da faydaları cokturTonik ve makyaj temizlemek icinde kullanılabilien gul suyunun daha bircok faydaları bulunuyor aşağıdaki yazımızda gul suyunun faydalarından bazılarını...
imagesakpartiegitimdeneleryapacak5ad8f6876e880
Ak Parti Olağan Genel Kurulu sonrası partinin yol haritası da acıklandı Bu yol haritasında partinin eğitim konusunda yapacakları da maddeler halinde sıralandı63 maddelik kitapcıkta, eğitimile ilgili konu başlıkları şunlar:
29Askeri okullardaki...
E Oğrenci Notları Oğren
E Oğrenci Notları Sorgulama
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaoğretim kurumları 8 Haziran Cuma gunu karne alacak Oğrencilerin karne notları e okul sistemine yansımaya başladı Oğrencilerimiz e okul sistemi uzerinden karne notlarını sorgulayabiliyorlar
E okul...
C İle Başlayan Kedi Cinsleri Nelerdir
C harfi ile başlayan kedi cinsleri şunlardır:
Californian Spangled
Chartreux
Chinchilla
Colorpoint Shorthair
Cornish Rex
Cymric
Adnan Menderes'in Cocukları Kimler 2024
imagesadnanmenderesinkaccocuguvar5ad8be9161041
Turkiye tarihinde kara bir leke olarak idam edilen Adnan Menders'in hayatı bu gunlerde dizi oluyor Cekimlerine başlanan Ben Onu cok sevdim dizisinde siyasi hayatı kadar ozel hayatıyla da bir Adnan Menderes...
bilişim suclarına ornekler verirmisiniz
Bilişim Suclarında teknolojinin kullanılması kacınılmazdır Bir bilgisayar, internet uzayı, bir kredi kartı, elektronik bir cihaz veya cep telefonu ile de bu suclar işlenebilmektedir İngilizcede IT (Information Technologies) Crime (Bilişim Teknolojileri...
Dunyadaki En Kucuk Hayvan
Dunyadaki En Kucuk Hayvanlar
Cuce İpek Maymunu
imagesdunyadakienkucukhayvan5b14b14e45122
Yabanarısı Yarasa Bilinen en kucuk memeli
imagesdunyadakienkucukhayvan5b14b14f4c742
Brookesia Minima Bukalemun
imagesdunyadakienkucukhayvan5b14b15052d12
Paedocyris Sazanı...
Hangi Unlu Hangi Takımı Tutuyor
Unluler Hangi Takımlı
Hangi unlu hangi takımı tutuyor beğeniyle izlediğiniz unlulerin hangi takımı tuttuğunu merak ediyorsanız sayfamızda Hangi Unlu Hangi Takımlı Oğrenebilirsiniz
Fenerbahceli Unluler
İbrahim Tatlıses
imageshangiunluhangitakimli5af9d953ad769...
imagesogretmenezorunluhizmetkalkiyor5af9d9748b288
Oğretmenlerde rotasyonu (tayin) kaldırmak icin duğmeye basan Milli Eğitim Bakanlığı, bu sayede oğretmenlerin yuzunu guldurecek Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliği'nde yapılan değişiklikle, bolgeler arası zorunlu calışma yukumluluğu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.